Life

Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost propus pentru eliminare? Nume neașteptat

17.04.2021 | 00:00
Survivor Romania 2021 Live Video Cine a fost propus pentru eliminare Nume neasteptat
Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost propus pentru eliminare? Nume neașteptat. Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Reality show-ul Survivor România 2021 este nelipsit de pe micile ecrane, de joi până duminică. Fanii emisiunii pot afla în ediția de vineri, 16 aprilie, care sunt concurenții care au fost propuși pentru eliminare, dar și cine este echipa care câștigă jocul de imunitate. 


Update, ora 00.00. Irisha este cea propusă pentru eliminare în cadrul Consiliului din această seară, având patru voturi din partea colegilor ei din echipa roșie. Raluca Dumitru a primit două nominalizări, iar Elena Marin un singur vot din partea Ralucăi, care o acuză pe dansatoare că a vorbit pe la spatele ei.

ADVERTISEMENT

„O votez pe Elena. M-a deranjat atitudinea ei față de mine. S-a dus la Zanni și i-a spus că mai bine Ana decât cele două fete conflictuale”, a transmis Raluca Dumitru.


Update, ora 23:21. Tensiuni la Consiliul de nominalizare din această seară. Conflictul dintre Zanni și Elena se reaprinde, fiecare dintre ei având un discurs legat de acest lucru. Elena susține că Zanni a jignit-o pe nedrept, în timp ce cântărețul de 24 de ani o acuză că a încercat să păstreze verigile slabe din echipă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Zanni a adus în discuție momentele în care Jador a făcut anumite glume cu Elena în timpul competiției, glume pe care nicio femeie nu i le-ar fi permis, doar pentru că se înțelege bine cu el.


Update, ora 22:07. Războinicii câștigă prima imunitate a săptămânii cu scorul de 10-5 împotriva Faimoșilor. Sorin este cel care a adus punctul decisiv în echipa albastră, iar el și colegii lui se vor bucura de o cantitate generoasă de hrană, în timp ce Faimoșii primesc jumătate.

ADVERTISEMENT

„Am dat tot ce am putut, suntem varză la aruncări, i-am făcut la traseu”, a declarat Zanni la finalul jocului pentru imunitate. Faimoșii sunt cei care vor face nominalizări în cadrul Consiliului din această seară.


Update, ora 20.51. Faimoșii vor lupta în primul joc de imunitate al săptămânii, iar miza este foarte mare. În afară de imunitatea pe care o va dobândi echipa câștigătoare, există și un premiu ce constă în mâncare: 2 kilograme de făină, 2 kilograme de orez, 4 ouă pentru fiecare concurent, 4 cepe, 4 căței de usturoi și jumătate de litru de ulei.

ADVERTISEMENT

Astăzi vor juca patru băieți și o fată, pentru că Sindy și Vera nu pot juca din cauza problemelor de sănătate și sunt nevoite să stea pe bancă, să-și susțină echipa de pe margine.


Faimoșii și Războinicii sunt tot mai aproape de premiul cel mare, lucru care face ca nervii să fie întinși la maxim de fiecare parte a taberelor. Tensiunile sunt la ordinea zilei între participanții din Republica Dominicană, care își aruncă vorbe grele sau nu se mai suportă. Vezi Live Video pe kanald.ro.

Situația devină tot mai neplăcută, cel puțin pentru unul dintre concurenți care riscă să fie descalificat. Zanni a mărturisit că a încălcat regulamentul competiției, lucru care poate atrage eliminarea sa de la Survivor România 2021.

Survivor România, ediția de vineri, 16 aprilie 2021. Live Video

„Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie”, este anunțul făcut de prezentatorul de la Kanal D, Daniel Pavel.

Din fericire, Faimosul se bucură de susținerea Anei Porgres, dar și a fanilor care l-au votat în număr foarte mare până acum. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a fost ales pentru prima oară favoritul publicului săptămâna trecută, internauții sperând să se întâmple asta și acum.

„Hai Zannidache, știu că ești cel mai puternic”, „Susținem Zannidache și în această săptămână”, „Haideți să îl facem favorit și săptămâna asta, pentru că a demonstrat că o să încerce să apere echipa”, a scris fosta gimnastă pe pagina sa de Instagram, fiind de partea prietenului ei.

Zanni nu este singurul care riscă să plece acasă, jocul de imunitate putând echipa pierzătoare în ipostaza de a propune o persoană pentru eliminare. Așadar, rămâne de văzut ce se va decide legat de situația Faimosului, dar și cine ajunge pe lista scurtă săptămâna asta.

Primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor Romania 2021 vine cu un deznodământ șocant, fiecare participant dorind să rămână și mai departe în competiție. Meciul decide cine va fi nominalizat, traseul fiind compus din bazine cu apă, nisip și obstacole greu de depășit.

Tensiunile cresc în echipa Faimoșilor, după eliminarea lui Cătălin Moroșanu

„Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia”, spune Irisha după eliminarea lui Cătălin Moroșanu.

 „Eu cred că și dacă joacă Sindy, ar trebui să o iei pe Vera”, este replica lui Zanni către Elena Marin.

„Dacă aș juca cu Vera și se întâmplă să pierd, cu siguranță ar avea un argument să se ia de mine, să fiu pusă la zid și să fiu taxată”, răspunde dansatoarea.

 „Am zis vere, tu vorbești acum din întunericul tău, din ignoranța ta, tu nu ești cu echipa, tu mereu ești pe cont propriu!”, mai adaugă fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

„Și Zanni și Elena… Acolo s-au produs doi ghețari! BUM!”, notează Irisha.

Discuțiile aprinse dintre Faimoși au plecat imediat după eliminarea lui Cătălin Moroșanu, care era văzut ca un lider. Luptătorul K1 reușea să-i țină uniți pe cei din echipa roșie, care în prezent par mai destabilizați și mai nesiguri ca niciodată.

ADVERTISEMENT