Life

Survivor România 2021. Cine a fost eliminat de la Faimoși?

Survivor România aduce o nouă ediție duminică, 27 iunie 2021. Faimoșii sunt pe punctul de a rămâne fără un concurent, după ce au pierdut ultimele meciuri din această săptămână.
27.06.2021 | 23:07
Survivor Romania 2021 Cine a fost eliminat de la Faimosi
Survivor România 2021 Live Video. Cine este eliminat de la Faimoși? Vezi aici ediția de astăzi, 27 iunie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
27-06-2021
20:11

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România

Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi și pentru care s-a încheiat aventura Survivor România este Sebastian Chitoșcă.

27-06-2021
20:07

Zanni, favoritul publicului în echipa Faimoșilor

Concurentul care a acumulat cele mai multe voturi, în această săptămână, în echipa Faimoșilor este Zanni, care în acest fel s-a salvat de la o eventuală nominalizare.

27-06-2021
19:01

Jocul de recompensă este câștigat de Războinici

Albert Oprea reușește să câștige jocul de recompensă pentru echipa albastră. Scorul final este 10-6. 

27-06-2021
18:33

Războinicii preiau controlul jocului

7-5 este scorul din momentul de față. Războinicii reușesc să preia controlul jocului de recompensă de la Survivor România cu ajutor punctului adus de Marius Crăciun. 

27-06-2021
18:23

Faimoșii conduc jocul de recompensă

5-4 pentru echipa Faimoșilor, punct adus de Sebastian Chitoșcă. 

27-06-2021
17:37

Sebastian Chitoșcă de la Faimoși deschide jocul

Sebastian Chitoșcă, concurentul din echipa Faimoșilor, este cel care aduce primul punct. Fostul jucător de fotbal deschide jocul de recompensă de la Survivor România. 

27-06-2021
17:02

Recompensa anunțată de Daniel Pavel

Echipa care câștigă meciul de recompensă de la Survivor România primește un candy party. Pentru a câștiga jocul participanții intră pe un traseu exclusiv pe apă, pe Marea Caraibelor. 4 băieți și o fată din fiecare echipă intră pe traseul din această seară. 

Sebastian Chitoșcă și Elena Marin sunt persoanele nominalizate până acum în Consiliu, unul dintre participanții din echipa Faimoșilor fiind nevoit să plece acasă. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Lupta pentru marele premiu este tot mai strânsă, în ediția de duminică, 27 iunie, concurenții de la Survivor România concurând împotriva celor din Grecia într-un joc care nu se arată deloc ușor.

ADVERTISEMENT

Este ultimul meci ca și echipe pentru că de săptămâna viitoare încep individualele așa că nu este de mirare că certurile și conflictele dintre participanți sunt tot mai aprige.

Survivor România, episodul de duminică, 27 iunie 2021. Live Video

Elena Marin este convinsă că una dintre fete va ajunge în marea finală de la Survivor România, lucru de care se pare că se tem enorm băieții care au rămas în competiția sportivă din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Faimoasa crede că băieții au pornit un adevărat război împotriva sa și a Mariei Chițu. Acesta este și motivul care le-a determinat să nu mai locuiască cu băieții, ci separat.

„E clar că s-a pornit un război împotriva noastră. Băieții știu că una dintre noi va ajunge în finală. Cred că le este frică de lucrul ăsta”, spune Elena Marin.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Tensiunile, noile strategii și certurile îl fac pe Albert Oprea să-i arunce vorbe grele colegei sale de echipă, care nu mai vrea sub nicio formă să dea mâna cu ei înainte de meciurile din jungla dominicană.

Războinicul este de părere că Maria Chițu este o persoană falsă și penibilă, conversația dintre cei doi fiind una în care se implică cu toții. Prinsă la mijloc, tânăra de 20 de ani nu mai suportă și pleacă.

ADVERTISEMENT

„Îți vine să râzi, că îți dai seama cât ești de penibilă?!”, spune Albert Oprea de la Războinici.

„Dacă te întreabă: «Ce ai făcut, Maria, acolo?!»… «Am plâns»”, adaugă Zanni de la Faimoși.

„Să fiu cu coloană vertebrală și să fiu falsă?! Du-te, mă!”, reacționează Maria Chițu din echipa albastră.

Jocul pentru recompensă se desfășoară numai pe apă, traseu care i-ar putea pune în mare dificultate pe unii dintre concurenții rămași în lupta pentru trofeul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT