Life

Survivor România 2021. Cine a fost eliminat în ediția din 16 mai. Video

16.05.2021 | 23:10
Survivor Romania 2021 Cine a fost eliminat in editia din 16 mai Video
Survivor România 2021. Cine a fost eliminat în ediția din 16 mai. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Survivor România le dă din nou întâlnire telespectatorilor într-o nouă ediție, duminică, 16 mai 2021. Faimoșii și Războinicii află cine este concurentul care părăsește competiția sportivă de la Kanal D. 


Update, ora 23:00. Bogdan de la Războinici a avut cele mai puține voturi și a părăsit competiția Survivor România.

ADVERTISEMENT

Update, ora 23:04. Surpriză uriașă în Consiliu în ceea ce privește votul publicului. Concurentul care a acumulat cele mai multe voturi din echipa Faimoșilor este Ștefan. Zanni este al doilea cel mai votat concurent din echipa roșie. Cosmin a fost nominalizat de Ștefan, în timp ce Zanni l-a ales pe Cucu. Al treilea concurent este, așa cum se știe de la primul Consiliu din această săptămână, este Sebastian.

Concurentul clasat pe primul loc la votul publicului în echipa Războinicilor este Albert. Acesta a nominalizat-o pe Adelina spre eliminare, care i se alătură lui Bogdan.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:31. Faimoșii câștigă meciul cu un scor umilitor pentru războinici, 10-3, Culiță fiind cel care aduce punctul decisiv și, totodată, recompensa de comunicare și insula.


Update, ora 21:21. Războinicii au reușit să câștige alte două puncte și în acest moment scorul este 7-3 pentru Faimoși.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:03. Albert a adus primul punct pentru echipa Războinicilor, dar Faimoșii își continuă seria incredibilă de puncte câștigate. Scorul este acum 6-1 în favoarea lor.


Update, ora 21:00. Faimoșii și Războinicii au început în urmă cu puțină vreme jocul de comunicare, concurenții din echipa roșie începând în forță. Scorul este în favoarea lor, 3 – 0 fiind punctajul din momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Astăzi jucăm jocul pentru comunicare. Comunicarea, un ingredient esențial în lupta pentru supraviețuire(…). Jocul de astăzi are o miză dublă, pe de-o parte comunicarea, pe de altă parte insula.

Dacă veți câștiga jocul de comunicare, Faimoșilor veți primi convorbire telefonică cu un prieten, dacă jocul e câștigat de Războinici, voi veți primi mesaje text în timp real cu un membru al familiei”, a declarat Daniel Pavel.


Știre inițială. Concurenții luptă pentru un joc cu miză dublă, comunicarea și insula. Ei se vor confrunta într-un traseu pe nisip, care se desfășoară sub soarele torid din Republica Dominicană. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

Un nou Consiliu de eliminare are loc în ediția din această seară, Sebastian și Ștefan Ciuculescu fiind concurenți de la Survivor România care se află pe lista neagră pentru plecarea acasă de la faimoși, în timp ce de la războinici a fost propus spre eliminare Bogdan.

Survivor România, episodul de duminică, 16 mai 2021. Cine pleacă acasă

Survivor România vine și cu evenimente neașteptate, mai ales după plecarea lui Sorin Pușcașu care era văzut ca un lider în echipa Războinicilor. El a ieșit din competiție după ce în ultimele săptămâni a stat pe banca de rezervă din cauza problemelor la genunchi.

Culiță Sterp este de părere că echipa albastră este mai dezbinată acum după plecarea lui Sorin, în timp ce spiritele se încing în tabăra Războinicilor, Adelina schimbându-și atitudinea față de co-echipierii săi.

„Crezi că de acum, dacă el a plecat, nu o să mai fii favorit?!”, este întrebarea pe care Adelina i-a adresează lui Albert.

„Treaba cu strategia nu am înțeles-o nici eu…”, este replica Războinicului.

„De curând, atitudinea ei s-a schimbat”, este de părere Maria referindu-se aici la colega sa de echipă, Adelina.

„Le-am pus niște întrebări colegilor noștri, care sunt de mai mult timp aici…”, a declarat Adelina de la Războinici.

Maria susține că a luat declarația colegei sale ca o gelozie, în timp ce Albert crede că Adelina i-a aruncat o săgeată pentru că ar vrea să iasă chiar ea favorita publicului.

Ce se întâmplă între scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Zanni și Ștefan Ciuculescu au revenit la gânduri mai bune după scandalul de zilele trecute. Fostul concurent de la Chefi la cuțite susține că totul a fost regizat, cei doi știindu-se de ani buni.

Faimosul a ținut să mai adauge că îl știe pe fostul portar de la Rapid București de foarte mulți ani, lucru susținut și de sportiv.

„A fost regizată toată treaba cu mine și Ștefan, eu cu ăsta ne știm de la 10 ani…”, susține Zanni.

„Ne-am vorbit și…”, completează Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT