Life

Survivor România 2021 din 4 aprilie. Cine a fost eliminat? Surpriză mare în echipa Faimoșilor. Video

05.04.2021 | 00:08
Survivor Romania 2021 din 4 aprilie Cine a fost eliminat Surpriza mare in echipa Faimosilor Video
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă Survivor România nu lipsește nici în seara aceasta de pe micile ecrane. Reality show-ul poate fi urmărit începând cu ora 20:00, telespectatorii așteptând cu sufletul la gură să afle cine va fi eliminat din concurs. 

UPDATE, 5 aprilie, ora 00:06. Surprize mari în Consiliu de eliminare al ediției din 4 aprilie. Albert a acumulat cele mai multe voturi din echipa Războinicilor, pentru a cincea oară la rând, și l-a nominalizat pe Marius pentru eliminare. De partea cealaltă, Jador a revenit în competiție și în grațiile telespectatorilor. Faimosul a ieșit, din nou, favorit și a ales-o pe Ana pentru eliminare, spre surprinderea celorlalți colegi. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat, concurenta pentru care s-a terminat aventura la Survivor România este Ana.

ADVERTISEMENT

UPDATE ora 22:55. Faimoșii câștigă jocul de comunicare mulțumită lui Zanni, care aduce punctul decisiv în ediția din seara aceasta. Echipa roșie are șansa de a comunica în timp real cu un prieten, prin mesaje text.


UPDATE ora 22:45. Nominalizaților din această săptămână, Mellina și Sebi, li se adaugă Marius de la Războinici și Ana Porgras de la Faimoși. Cei patru așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă rămân în continuare în competiția sportivă Survivor România.

ADVERTISEMENT

UPDATE ora 22:00. Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă, jocul din seara aceasta fiind presărat cu mai multe surprize. Concurenții au luptat pentru o miză dublă în jocul de comunicare, înainte de meci „delectându-se” cu o surpriză din partea prezentatorului Daniel Pavel.

Iulia și Vlad, câștigătorii jocurilor LOVEimpice au avut parte de o vacanță de neuitat în Republica Dominicană, care s-a încheiat cu o cerere în căsătorie chiar pe platourile de filmare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Știre inițială. Fiecare echipă are câte o persoană propusă pentru plecarea acasă. De la Faimoși a fost nominalizat Sebastian Chitoșcă, în timp ce de la Războinici a fost aleasă Mellina. În seara aceasta echipa pierzătoare este nevoită să mai propună un concurent, echipa roșie ajungând să facă strategii.

Tot mai mulți participanți sunt de părere că trebuie să plece acasă persoana care se dovedește a fi cea mai slabă pe traseul din Republica Dominicană. Ediția de duminică, 4 aprilie 2021, aduce un nou joc de comunicare și poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Survivor România, o nouă ediție. Vezi Live Video cine părăsește jocul

Faimoșii încearcă în ediția din seara aceasta să facă alianțe pentru a se proteja de nominalizări. În felul acesta concurenții ajung la o concluzie simplă, Zanni fiind de părere că trebuie să părăsească competiția de la Kanal D cel mai slab jucător din echipă.

„Știm ce este la general corect într-o echipă ideală. Corect ar fi să-i dăm afară din competiție pe cei care îngreunează echipa”, spune fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

Sebastian și Elena Marin sunt convinși că este prea devreme pentru strategii sau alianțe la Survivor România. Fostul jucător de fotbal este de părere că foamea nu este cea mai rea din Republica Dominicană, ci perversitățile dintre participanți.

„Noi credeam că ne va da pe spate foamea, doar perversitățile astea dintre noi o să ne dea, nu foamea”, a declarat Sebi.

„Sunt strategii, alianțe, interese. Vor pica rând pe rând”, spune la rândul dansatoarea Elena Marin.

„În lipsa leului faci multe, dar și rănit dacă vine tot vă sparge”, este replica lui Jador, care simte că ceilalți vor să-l elimine din competiție.

Jocul de comunicare de săptămâna aceasta le oferă concurenților o surpriză uriașă. Prezentatorul Daniel Pavel le-a pregătit concurenților de la Survivor România o miză specială, participanții fiind mai deciși ca niciodată să câștige meciul din teren.

„Ați vrea să aflați miza explicită pentru jocul de comunicare. Vreau să invit alături de noi o surpriză”, le spune moderatorul Faimoșilor și Războinicilor înainte de începerea jocului.

Lupta pentru premiul cel mare nu este una deloc ușoară, motiv pentru care accidentările nu lipsesc din teren. Din păcate, Cătălin Moroșanu trece printr-un asemenea moment cumplit, având nevoie imediată de intervenția cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT