Life

Survivor România 2021 din 9 aprilie. Cine a fost propus pentru eliminare? Decizie surpriză în echipa Războinicilor

09.04.2021 | 23:57
Survivor Romania 2021 din 9 aprilie Cine a fost propus pentru eliminare Decizie surpriza in echipa Razboinicilor
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, ne pregătim pentru un nou episod marca Survivor România 2021, cel mai dur reality show difuzat vreodată pe micile noastre ecrane. Și avem ce vedea. 


Update, ora 00:00. Lovitură de teatru la Survivor România! Mellina este concurenta propusă spre eliminare după înfrângerea dureroasă suferită de Războinici în primul joc de imunitate al săptămânii.

ADVERTISEMENT

Știam că voi fi nominalizată. Sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă, dar dacă rămân aici voi continua să lupt și să dau tot ce pot pe trasee. Publicul este suveranul nostru, el va decide dacă mai rămân în această competiție. Eu accept orice deznodământ”, a declarat îndrăgita artistă de îndată ce prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul.


Update, ora 22:40. Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate al săptămânii, după un ultim punct adus de Elena Marin. În scurt timp vom afla numele concurentului din echipa albastră care va fi propus spre eliminare.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:00. Jocul de imunitate stă să înceapă, iar miza este dublă. Echipa câștigătoare va primi, pe lângă mult așteptatul totem care îi asigură un Consiliu liniștit, două kilograme de orez, năut și linte. Trebuie spus că Faimoșii intră pe traseu fără Moroșanu, aflat încă sub supraveghere medicală.


Știrea Inițială, ora 17:14. Asta pentru că Faimoșii și Războinicii vor intra din nou pe traseu cu gândul să câștige mult râvnita imunitate și privilegiul de a asista la Consiliu din postura de simpli spectatori. Cine va reuși? Rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

Cert este că echipa roșie își revine cu greu din șocul eliminării Anei Porgras – nominalizată de Jador în ciuda evoluțiilor extraordinare din ultima perioadă, în timp ce oponenții lor parcă au prins aripi după jocul de recompensă câștigat la ștafetă.

Survivor România 2021. Se reaprinde conflictul dintre Zanni și Elena. Urmărește episodul de vineri, 9 apriIie

Credeați că armistițiul făcut cu ceva timp în urmă a pus capăt conflictelor din tabăra Faimoșilor? Ei bine, Zanni nu se mai poate abține și sare din nou la gâtul Elenei Marin, care insinuează că între el și una dintre concurentele noi ar exista deja mai mult decât o relație de colegialitate.

ADVERTISEMENT

Formula de final e cu Elena, dar când te văd că ești atât de șarpe…Ochi de șarpe și zici că nu te așteptai. Îi păcălește pe cei din jur”, susține protejatul lui Alex Velea.

Chiar dacă vin după un joc de recompensă câștigat la ștafetă, nici Războinicii nu au parte de liniște. Asta pentru că Mellina, una dintre concurentele cu evoluții senzaționale până mai ieri, a intrat acum în colimatorul lui Sorin.

De astăzi, cine vrea să mă accepte, să mă accepte așa”, răbufnește îndrăgita artistă, stăpânindu-și cu greu lacrimile după acuzațiile aduse de coechipierul său. Așteptăm cu sufletul la gură să vedem cine va lăsa în urmă toate energiile negative și va reuși să câștige mult râvnita imunitate.

„E greu la Survivor. Nu-mi place să pierd”

Primul contact cu traseele din Republica Dominicană a fost de ajuns ca noile concurente să-și dea seama că „realitatea din teren” nu se poate compara cu experiența din spatele micului ecran.

E greu la Survivor și din fața televizorului, dar aici e mai greu. Mă obișnuiesc după aia. Nu-mi place să pierd. Îmi place să câștig și la cărți. M-am ofticat rău că am pierdut”, a declarat Faimoasa Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat...
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat că are 33 de copii şi o va împărţi în 33 de părţi egale!
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului
Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!