Life

Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost nominalizat de la Faimoși

Survivor România revine în această seară pe micile ecrane cu primul joc de imunitate al săptămânii. Cine va fi propus pentru eliminare?
25.06.2021 | 23:26
Survivor Romania 2021 Live Video Cine a fost nominalizat de la Faimosi
Survivor România 2021 Live Video. Cine este propus pentru eliminare? Vezi aici ediția de azi, 25 iunie. Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT
25-06-2021
20:27

Sebastian, nominalizat pentru eliminare

Sebastian este nominalizat pentru eliminare. În cadrul Consiliului de duminică, toți trei vor fi automat nominalizați pentru eliminare, din moment ce mai sunt doar ei în echipa roșie. 

25-06-2021
19:02

Războinicii au câștigat

Războinicii au câștigat cu scorul de 10 – 1 și vor primi cantitatea integrală a recompensei, o masă copioasă la un lanț celebru de fast food. Însă cea mai importantă este recompensă este imunitatea și un Consiliu liniștit.

25-06-2021
19:02

Războinicii conduc jocul

Războinicii conduc cu scorul de 5 – 0. Traseul nu pare să-i avantajeze pe cei din echipa roșie. 

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, iar cele două echipe vor disputa primul joc de imunitate al săptămânii. Un conflict neașteptat a apărut în ecchipa Faimoșilor, de data aceasta între Sebi și Zanni.

Ediția de astăzi, 25 iunie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Află cine va câștiga prima imunitate a săptămânii și cine va nominaliza pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video. Cine este propus pentru eliminare? Vezi aici ediția de azi, 25 iunie

Survivor România 2021 se apropie de final, iar cei șapte concurenți rămași în competiție se luptă pentru prima imunitate a săptămânii. Oboseala și stresul își spun cuvântul, acest lucru fiind vizibil și în relațiile dintre concurenți.

De data aceasta, Zanni și Sebastian sunt cei care se ceartă în echipa roșie. Acest conflict este unul total neașteptat, mai ales că cei doi par să fie buni prieteni în fața camerelor.

ADVERTISEMENT

Sebastian în acuză pe colegul său este „plângăcios” și că se victimizează. „Fratele meu Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios”, spune Sebastian Chitoșcă.

Între timp, Zanni îl imită pe colegul lui: „Zannidache, vorbești de scuze, ești șef pe scuze! Ești cel mai plângăcios”!  Ulterior, cântărețul îi spune acest lucru și lui Sebi: „Nu vreau să zic, dar mie mi se pare că tu ești șeful la scuze”

ADVERTISEMENT

Albert Oprea intervine și el în conflictul adversarilor lui după ce Sebi l-a întrebat dacă Zanni, într-adevăr, se plânge.

„Oameni foarte votați, iubiți de public și trebuie să ne asigurăm. Primul care m-a întrebat a fost Sebastian, dacă se plânge Zanni și i-am zis că da, se plânge”, susține războinicul.

ADVERTISEMENT

„Ai spus că sunt plângăcios, că îmi caut scuze mereu, asta ai spus”, îi transmite Zanni lui Sebi, iar acesta îi cere să nu se mai victimizeze: „Lasă-mă! Nu te victimiza așa, vere!”

Concurenții luptă pentru prima imunitate a săptămânii

Cele două echipe se luptă pentru prima imunitate a săptămânii la Survivor România, iar miza constră într-un Consiliu liniștit și o recompensă suplimentară. Ambele echipe vor să se salveze, iar traseele devin din ce în ce mai complicate.

„Îmi doresc să câștigăm. Este foarte important! Nu îmi doresc să câștigăm un singur joc de imunitate. Îmi doresc să câștigăm ambele jocuri de imunitate”, spune Elena Marin la testimoniale.

Au mai rămas doar trei concurenți în echipa Faimoșilor, așa că duelurile cu adversarii, care sunt patru la număr, sunt tot mai grele și obositoare.

Daniel Pavel anunță un traseu spectaculos la jocul de astăzi, pentru care vor primi o răsplată. „Meritați cu toții o răsplată! Este un traseu extrem de spectaculos, veți urmări din nou! Intensitate epică, dar și îndemânare”, anunță prezentatorul TV.

Zanni și Sebastian nu lasă conflictele deoparte nici în timpul traseului. „Ți-am zis de 10 ori!”, exclamă Sebi către coechipierul său.

„El ridică tonul la mine când îmi spune ceva”, este răspunsul lui Zanni. „Nu te mai umfla atât!”, strigă Sebastian.

Albert Oprea intervine și el în disputa celor doi faimoși: „Lasă că ne vedem noi.”

Ca de obicei, echipa care pierde jocul pentru imunitate va face nominalizări. Au rămas doar concurenți foarte buni în ambele echipe, așa că alegerile vor fi foarte grele.

ADVERTISEMENT