Life

Survivor România 2021. Cosmin, eliminat la Consiliul de urgență. Video

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară și se anunță una plină de suspans, mai ales că prezentatorul Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență.
17.06.2021 | 23:58
Survivor Romania 2021 Cosmin eliminat la Consiliul de urgenta Video
Survivor România 2021. Cosmin, eliminat la Consiliul de urgență. Video. Sursa foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT
17-06-2021
20:37

Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor România

Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor România, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Faimosul are un plămân afectat și nu mai poate respira cum trebuie, motiv pentru care nu mai poate face efort fizic. 

17-06-2021
19:02

Jocul de recompensă este câștigat de Războinici

Primul meci din această săptămână, cel de recompensă, a fost câștigat de concurenții din echipa Războinicilor. 

17-06-2021
18:59

Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă

Concurenții de la Survivor România au parte de o răsturnare de situație în ceea ce privește jocul de recompensă. Războinicii și Faimoșii au ajuns la ștafetă, la scorul de 9-9, după ce în urmă cu câteva minute meciul era condus de echipa albastră (7-3).

Participanții cu banderolă roșie au reușit să câștige mai multe puncte, în timp ce Războinicii par că au obosit, deși traseul nu este unul nou. 

17-06-2021
18:17

Maria aduce al treilea punct pentru Războinici

Maria Chițu a avut trei intrări pe traseu și de fiecare dată a câștigat în fața prietenei sale, dansatoarea Elena Marin, care face parte din echipa Faimoșilor. Scorul din momentul de față este 7-3, în favoarea celor cu banderolă albastră.  

17-06-2021
17:40

Scorul este deschis de echipa Războinicilor

Albert din echipa Războinicilor este concurentul care deschide meciul de recompensă din această săptămână. Zanni reușește să egaleze scorul. 

17-06-2021
17:36

Premiul pus la bătaie în jocul pentru recompensă

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a anunțat care este miza jocului pentru recompensă din această săptămână. Prima echipă care reușește să adune 10 puncte câștigă o masă consistentă și copioasă la restaurant. 

Un alt premiu pus la bătaie de producătorii de la Kanal D este o experiență inedită, ce le va permite concurenților să înoate alături de delfini. 

Jocul de recompensă se desfășoară exclusiv pe sol. 3 băieți și o fată de la fiecare echipă intră pe traseul din această seară. 

 

17-06-2021
17:07

A început o nouă ediție de Survivor România

Faimoșii și Războinicii revin în show-ul de la Kanal D și sunt pregătiți pentru un nou joc de recompensă. Cosmin, unul dintre cei mai vechi participanți de la Survivor România, nu va participa nici de această dată pe traseu și sunt cele mai mari șanse ca el să fie concurentul eliminat la Consiliul de urgență.

Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, 17 iunie. Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență pentru a-i informa pe concurenți ce se va întâmpla cu unul dintre ei.

Ediția de astăzi poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Cine va pleca acasă, în urma anunțului făcut de prezentatorul reality show-ului?

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video. Concurent eliminat la Consiliul de urgență. Vezi aici ediția de azi, 17 iunie

Survivor România este tot mai aproape de final și mai este puțin până ce concurenții vor începe probele individuale. Până atunci însă, ambele echipe sunt determinate să dea totul pe traseu pentru jocul de recompensă.

Din păcate, ediția din această seară se va încheia cu un Consiliu de Urgență, urmând ca un concurent să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

„Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amânunte în ceea ce privește unul dintre voi, iar numele acestui concurent este…”, anunță Daniel Pavel.

Cel mai probabil, Cosmin Stanciu este cel vizat, după ce nu și-a făcut apariția la jocurile de săptămâna trecută, dar nici în camp, printre colegii săi. Faimosul a acuzat dureri foarte grave și a ajuns pe mâinile medicului.

ADVERTISEMENT

Noi tensiuni apar între concurenți, iar Sebastian Chitoșcă și Maria Chițu sunr cei vizați de data aceasta. Blondina nu poate înțelege acuzațiile fostului fotbalist la adresa ei. „Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic”, îi spune războinica Elenei Marin.

Faimosul este de părere că Maria este un copil, așa cum le-a spus coechipierilor lui. „Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător”, spune Sebastian în această seară la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Zanni și Sebi, discuții aprinse cu Elena Marin

Se pare că cearta dintre Zanni și Elena Marin nu se va termina până la finalul competiției. Faimoasa este deranjată de jignirile venite din partea colegului ei. În urma unei discuții cu Zanni și Sebastian, Elena se retrage și izbucnește în plâns.

„Mi-a spus că ‘Ești bătrână’. Sunt lucruri care dor pentru o femeie (…) Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși”, spune faimoasa la testimoniale.

„Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă”, îi spune Zanni colegei lui din echipa roșie.

Sebastian intervine și el în conflictul dintre ei și o numește pe Elena „nebună”. Mai mult, acesta îi spune că nu ea ar fi trebuit să fie la Survivor România acum, ci Ana Porgras sau Marilena Cuciurean.

„Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!”, îi spune fostul fotbalist Elenei.

Sebastian o ironizează pe Elena Marin chiar în timpul jocului pentru recompensă și se preface că plânge, spre amuzamentul lui Zanni și al lui Ștefan.

ADVERTISEMENT