Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 1 mai. Zanni o desființează pe Elena Marin

01.05.2021 | 21:49
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 1 mai Zanni o desfiinteaza pe Elena Marin
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 23 aprilie. Scandal monstru în echipa Războinicilor: „Sunt scârbit” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 1 mai. Tensiune maximă în echipa Războinicilor după nominalizatea lui Albert. Nici la Faimoși lucrurile nu sunt prea bune, iar Zanii o desființeză pe Elena Marin.


Update, ora 21:50

Elena Marin dă vina pe accidentarea suferită pentru punctele pierdute. Colegii acesteia sunt de păreră că, dacă nu poate da 100% pe traseu, mai bine ar sta pe bară.

ADVERTISEMENT

Cel mai vocal este Zanii, care i-a spus tinerei că și-ar dori să o vadă pe Ana pe traseu, în locul ei, fiind de părere că nu mai poate face față competiției: „Elena ți-am zis de mult că tu nu mai faci față acestei competiții, că tu nu ai viteză, că tu nu înoți bine, că tu nu ai treabă cu finalurile, pe mine m-a deranjat și o să mă deranjeze în continuare când o văd eu pe Elena că dă la final și pierde puncte, și o văd că plânge, înainte să se accidenteze plângea întruna pe margine că nu mai aduce puncte…de ce mă oftic? că în locul tău puteam să o vad pe Ana.”


Știre inițială

Războinicii au făcut front comun împotriva Mariei. Chiar și Albert s-a declarat surprins că tânăra nu a fost nominalizată pentru eliminare, deși susține că se aștepta să fie votat el.

ADVERTISEMENT

Jocul pentru imunitate din ediția din 1 mai se va dovedi unul estrem de greu. Concurenții celor două echipe vor fi nevoiți să depășească un traseu epuizant, o succesiune de bazine cu noroi.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 1 mai. Tensiune maximă în echipa Războinicilor

După ce au pierdut jocul de imunitate în ediția precedentă, Războinicii au fost nevoiți să aleagă un concurent pentru eliminare. Cel vizat a fost Albert.

ADVERTISEMENT

Tânărul a explicat că decizia nu îl surprinde. Totuși, el a precizat că se bucură că nu Maria a fost cea nominalizată, pentru că se aștepta și la acest lucru: „Mă așteptam, dar mă bucur într-un fel că n-a fost nominalizată Maria”.

Mă așteptam să fie ea, după discuțiile din seara asta, dar cred că în ritmul ăsta urmează și ea. Ea e oaia neagră și din cauza ei pierdem jocuri. Cred că ar trebui să o dăm afară și pe ea și pe mine, cred că așa e cel mai bine,” a spus el, după ce a aflat rezultatul votul colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Maria a fost pusă la zid de Războinici, în timpul Consiliului de nominalizare. Prima care a răbufnit a fost chiar Sindy:  „din păcate, iar am pierdut un joc de imunitate. Sunt foarte tristă că nu am reușit să ajut fizic echipa, dar am încercat să-i susțin vocal. Este nevoie de multă energie, contează mult ca cineva să fie acolo”. 

„Chiar dacă unele persoane nu merită, eu tot îi susțin. Acum mă refer la Maria, chiar dacă uneori am avut conflicte în camp. Au fost momente pe traseu când nu a fost susținută, este adevărat, dar eu și atunci am susținut-o. Și ea bate palma cu toată lumea, dar cu mine nu, chiar dacă eu am fost mereu acolo. Așa a fost și astăzi,” a spus tânăra.

În ediția din 1 mai, probele prin care concurenții celor două echipe vor trece sunt unele extrem de dificile. Rămâne de văzut cine va reuși să câștige competiția din această seară și să-și asigure imunitatea.

ADVERTISEMENT