Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 aprilie. Surpriză totală în echipa Faimoșilor. Cine este nominalizat pentru eliminare

11.04.2021 | 00:00
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 10 aprilie Surpriza totala in echipa Faimosilor Cine este nominalizat pentru eliminare
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 aprilie. Probleme pentru Faimoși: ”O să fie război!” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 aprilie. Se întrevăd probleme pentru Faimoși. Zanni spune că urmează un război în echipa roșie.

UPDATE 23:58. Cei din echipa Faimoșilor au decis să se voteze în așa fel încât să primească fiecare câte un vot. Însă, cineva nu a respectat înțelegerea, iar Faimosul nominalizat pentru eliminare este Jador. Rămâne de văzut dacă el sau Mellina pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 23:18. Situație fără precedent la Survivor România! Jador a decis, în cazul în care este favoritul publicului, să nu mai nominalizeze singur pe cineva pentru eliminare, ci să pună pe fiecare din echipă să propună un om.

UPDATE 23:07. Este din nou scandal în tabăra Faimoșilor. Zanni și Jador se înțeapă reciproc, din cauza nominalizării făcute în trecut, când a plecat Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:45. Din păcate pentru ei, Faimoșii pierd acest joc de imunitate și vor fi nevoiți să facă și ei o nominalizare.

UPDATE 22.26. Surpriză totală la Survivor România! După ce au fost conduși de Războinici, Faimoșii au reușit să câștige dreptul la ștafetă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:18. Războinicii conduc cu 9-7. În aceste momente, Elena Marin se luptă cu Maria Chițu pentru punctul decisiv.

UPDATE 21:53. După ce s-au confruntat pe traseu, cele două concurente noi au continuat lupta și de pe bancă. Maria Chițu s-a descurcat foarte bine în timpul probei, dar Raluca a început să o provoace ulterior, considerând că a fost vorba doar despre noroc. “Fotomodele la fotomodele”, a spus Maria, iar replica Ralucăi Dumitru nu a întârziat să apară: “La tine ce să spun? Pufoasele la pufoase?”.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:34. Războinicii măresc avantajul față de Faimoși, după confruntarea dintre Marius Crăciun și Zanni.

UPDATE 21:23. Echipa Războinicilor a preluat conducerea, în jocul pentru imunitate: 4-2.

UPDATE 20.59. A început lupta pentru imunitate între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor. Concurenții sunt nevoiți să parcurgă traseul Piraților, unul dintre cele mai dificile de la Survivor România.

UPDATE 20:25. Jador îi simte lipsa lui Moroșanu, care este încă pe mâinile medicilor: “Îmi este dor de el, sunt singur, n-am cu cine să vorbesc”.

UPDATE 20:13. Zanni o critică dur pe Mellina, dar și pe restul Războinicilor. “Mellina aia mi se pare cea mai plictisitoare. Ea vorbește zece minute și spune același lucru mereu. Și restul din echipă mi se pare că nu vorbesc din suflet”, a afirmat Faimosul.

Eliminarea Anei Porgras a destabilizat echipa Faimoșilor. Următorul consiliu de nominalizare ar putea să fie unul care să-i dezbine și mai mult.

Cu toate că nu au lipsit nici până acum confluntările dintre Zanni și Elena Marin, se anunță probleme și mai mari în echipa roșie. Artistul pare că-și dorește să se răzbune pentru eliminarea prietenei sale.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 aprilie. Probleme pentru Faimoși: ”O să fie război!”

La precedentul consiliu de nominalizare, Ana Porgras a fost eliminată, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Cel mai afectat a fost Zanni, iar acum bărbatul pare că își pregătește răzbunarea.

„Mamă, o să fie razboi în echipa asta!”, a spus faimosul. El se află deja în conflict cu Jador, el fiind cel care a și nominalizat-o pantru eliminare pe fost gimnastă, și cu Elena Marin, iar ultima întâmplare ar putea să înrăutățească situația.

Pe de altă parte, Elena Marin pare că vrea să își atragă noile concurente în zona ei de influență. Cele trei au fost surprinse discutând în junglă, departe de ceilalți concurenți.

„Ca să știți și voi, aici este un concurs. Am intrat singuri si vom iesi singuri,” le spunea ea Irinei Ceban și Ralucăi Dumitru. Cele două s-au alăturat echipei roșii în ediția de joi, 8 aprilie. Tot atunci, și Războinicii au primit întăriri. Vera Miron și Maria Chițu au intrat în echipa albastră. Nu e timp pentru acomodare, iar noile concurente trebuie să aducă puncte și să se adapteze cu rapiditate.

Sâmbătă seara vom afla ce concurent va fi propus pentru eliminare. În ediția de vineri a concursului, Mellina de la Războinici a fost propusă pentru a părăsi competiția. Vestea nu a surprins-o, ea fiind conștientă că nu a ajutat prea mult echipa în ultima vreme.

Jocul pentru imunitate va conține probe ce le vor testa limitele concurenților, iar lupta va fi una incendiară.  Tensiunile vor atinge cote maxime, iar membrii celor două echipe vor fi nevoiți să dea dovadă de putere mentală, pentru a putea să depășească cu bine provocările.

ADVERTISEMENT