Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 iulie. Zannidache, câștigătorul sezonului 2!

Survivor România 2021 se termină astăzi, 10 iulie 2021, urmând să aflăm câștigătorul marelui premiu de 50.000 de euro. Zanni, Andrei și Marius sunt cei trei concurenți rămași în competiție.
11.07.2021 | 01:07
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 10 iulie Zannidache castigatorul sezonului 2
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 iulie. Zannidache, câștigătorul sezonului 2!. Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT
10-07-2021
22:15

Zannidache a câștigat Survivor România 2021!

Zanni este marele câștigător Survivor România 2021! Faimosul l-a învins pe Andrei în lupta pentru marele premiu și pleacă acasă cu trofeul și cu premiul de 50.000 de euro. 

„Recunoștință maximă, omul fără oameni e zero, le spun oamenilor de acasă, că m-au ajutat să-mi cumpăr apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr, o să mă gândesc la oamenii de acasă., a declarat Zanni.

10-07-2021
21:05

Zannidache este al doilea finalist Survivor România 2021. Faimosul se va duela la votul publicului alături de Andrei, iar Marius a fost eliminat.

„Sunt împăcat cu mine (…) Chiar dacă nu plec cu marele premiu acasă, plec cu o experiență de neuitat, o prietenie din suflet. Mă bucur că am putut să dau exemplu unora de aici și probabil celor de acasă”, a declarat Marius Crăciun.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

10-07-2021
20:18

Finaliștii sunt susținuți de familiile lor

Cei trei finaliști au fost susținuți în direct de familiile lor. Toți sunt emoționați să audă cuvintele lor încurajatoare. Marius a fost susținut de mama, mătușa și unchiul lui, iar Andrei de mama și sora lui. Zanni  primit încurajări din partea ui Alex Velea și a prietenilor săi de la studio.

Consiliul este transmis live, iar alături de finaliști sunt și foștii concurenți care au reușit să ajungăîn Republica Dominicană.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

10-07-2021
20:12

Zanni: „Acum pot să mă victimizez”

Zanni a dezvăluit că are foarte multe dureri în urma celor aproape șapte luni petrecute în Dominicană. Faimosul nu a stat niciodată pe bară și a luptat de fiecare dată, în ciuda durerilor. 

„Acum că s-au terminat traseele pot și eu să mă victimizez. Am la dureri, mă doare spatele (…) M-am încăpățânat, am jucat. Am strâns toate pastilele pe care mi le-a dat domnul doctor și nu am luat nimic din ce mi-a dat.

(…) Nu credeam că o să vină atâția din echipa Faimoșilor, credeam că e orgoliul prea mare, dar uite că a venit și Irisha”, a declarat Zannidache în cadrul consiliului live. 

10-07-2021
19:56

Andrei este primul finalist!

Zanni a fost învins de Andrei în al doilea joc al finalei Survivor. Faimosul va intra la jocul publicului alături de Marius, Soarta lor depinde doar de numărul susținătorilor care trimit SMS-uri pentru ei. 

Urmează momente de suspans pentru cei trei concurenți, mai ales că vor rămâne doi, în final. Din aceștia doi va fi ales câștigătorul trofeului Survivor România 2021. 

„Am dat tot ce am putut, mai mult de atât nu puteam. Își merită locul Andrei în finală. E foarte bun, accept că m-a bătut, dar cu greu. Voiam și eu să câștig, să pierd colanul, nu port coliere de fel…

(…) Mă bucur că am avut energia necesară pentru a finaliza toate traseele. Sunt rupt, nu m-am rănit, nu m-am julit. Mă bucur că a fost echipa în spatele meu”, a declarat Zanni după finalul ultimului joc al acestui sezon. 

„Este un lucru foarte mare, cred că cea mai mare realizare a mea de până acum. Chiar dacă am niște mici accidentări, astăzi am știut că vor fi ultimele mele intrări. 

(…) M-am subestimat puțin, n-am crezut că voi câștiga astăzi. N-am visat niciodată până aici. Mă bucur că am ajuns în finală prin propriile mele puteri”, a declarat Andrei Dascălu, primul finalist. 

10-07-2021
19:29

Zanni și Andrei, meci strâns la Survivor România 2021

Zanni și Andrei se luptă pentru a-și asigura un loc sigur în ultima etapă a finalei. Scorul este de 6 – 4 pentru Andrei, miza fiind cea mai mare dintre toate. 

10-07-2021
18:41

Premieră la Survivor România 2021

Zanni și Andrei au posibilitatea de a alege obiectele cu care să arunce la proba de final de la următorul joc. Zanni a ales cercurile, iar Andrei a ales săculeții cu nisip. Este prima dată când concurenții au dreptul să facă această alegere, rezervată doar pentru finaliști. 

10-07-2021
18:29

Andrei s-a calificat în jocul următor

Andrei Dascălu s-a calificat și el în jocul următor și se va lupta cu Zanni. Marius intră direct la votul publicului. 

10-07-2021
18:24

Zanni s-a calificat pentru ultimul joc din finală

Zanni a câștigt primul joc de imunitate din marea finală. Faimosul a ajuns primul la 7 puncte și a reușit să se califice la următorul joc și ultimul de la Survivor România 2021. 

Andrei și Marius se vor lupta în continuare, iar cel care pierde va intra la votul publicului. 

10-07-2021
17:24

Foștii concurenți au venit pentru a-și susține coechipierii!

Foștii concurenți Survivor România 2021 au venit alături de finaliști pentru a-i susține pe traseu. Toți sunt emoționați și vor să-i încurajeze pe cei trei să dea tot ce au mai bun.

„Sunt foarte, foarte emoționată. Mă bucur extrem de tare că am reușit să ajungem aici. Sunt atât de mândră de Zanni, nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt.

Vreau să spun că-mi doresc din tot sufletul – îmi pare rău, băieți (n.r. Marius și Andrei), știu că ați luptat extrem de mult și voi, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige Zanni”, a spus Ana Porgras. 

„Am emoții foarte mari, am și răgușit cât am țipat pe drum. Am emoții foarte mari pentru ei, vreau să-i felicit pe toți. Clar sunt doi războinici de-ai mei în finală, dar îmi doresc să câștige care este cel mai bun”, a spus Sorin Pușcașu. 

Vor începe ultimele două jocuri la Survivor România, în urma cărora un singur concurent primește colanul de imunitate.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

10-07-2021
17:21

A început finala Survivor România 2021!

A început finala Survivor România 2021! Zanni, Andrei și Marius au de gând să dea totul pe traseu, iar unul dintre ei va primi colanul de imunitate, având un loc garantat în finală. 

 

Astăzi are loc marea finală Survivor România 2021. După luni întregi petrecute departe de casă și în condiții grele, vom afla care este câștigătorul acestui sezon. Zanni, Andrei și Marius se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Începând cu ora 20.00, poți urmări ediția de azi, 10 iulie, Live Video pe kanald.ro. Urmează momente pline de suspans și emoție pentru cei trei concurenți rămași în joc.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 10 iulie. Azi este marea finală! Cine va câștiga marele premiu de 50.000 de euro?

Marea finală Survivor România 2021 are loc astăzi, 10 iulie. După mai bine de jumătate de an în care concurenții au ținut telespectatorii în suspans, patru zile pe săptămână, sezonul doi ajunge la final.

Faimosul Zannidache și războinicii Andrei Dascălu și Marius Crăciun se luptă pentru trofeul Survivor și marele premiu de 50.000 de euro. Miza este foarte mare, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cine se va întoarce acasă cu trofeul.

ADVERTISEMENT

Zanni a fost salvat de public în cadrul consiliului live de aseară, Maria Chițu fiind cea care a părăsit competiția chiar înainte de final. De asemenea, Elena Marin a fost eliminată de public în prima semifinală.

Andrei și Marius s-au salvat în ambele semifinale și au reușit să ajungă direct în finală. Votul publicului este decisiv și astăzi. Au rămas doar cei mai buni dintre concurenții acestui sezon, așa că este foarte greu de crezut că doar unul va pleca acasă cu premiul.

ADVERTISEMENT

Finaliștii vor fi susținuți de o parte dintre foștii concurenți din sezonul 2. Cătălin Moroșanu, Sorin Pușcașu, Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă, Roxana Ghiță și Sindy sunt doar câțiva dintre cei care vor fi alături de finaliști.

Marele câștigător Survivor România 2021 va fi anunțat într-un consiliu difuzat tot live, chiar din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Maria, eliminată înainte de marea finală

Maria Chițu a fost eliminată aseară, însă zâmbetul nu a părăsit-o nici măcar atunci. Tânăra de 20 de ani și-a luat rămas-bun de la Zanni șu de la foștii ei coechipieri, Marius și Andrei.

„Mă simt liniștită, nu a fost ușor nimic din ce am trăit aici, simt că nu mai am multe cuvinte pe care aș putea să le spun, pentru că am vorbit pe tot parcursul acestei competiții și am spus tot ceea ce aveam de spus.

Tot ce pot să mai fac în momentul ăsta este să mulțumesc. În primul rând, să le mulțumesc colegilor pentru că au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele.

(…) Sunt bucuroasă pentru că mă întorc la cei dragi, abia aștept să-i văd, pe frații mei, pe părinții mei… Nu vreau să încep să plâng…

Plec cu zâmbetul pe buze. A fost cea mai tare experiență din viața mea”, a declarat Maria Chițu seara trecută, după ce Dan Pavel a anunțat că Survivor România s-a terminat pentru ea.

ADVERTISEMENT