Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 11 aprilie. Cine pleacă acasă? Surpriză totală la Consiliu: “Tremur toată”

11.04.2021 | 23:49
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 11 aprilie Cine pleaca acasa Surpriza totala la Consiliu Tremur toata
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 11 aprilie. În curând vom afla dacă urmează o eliminare șoc în urma consiliului din această seară.

Ediția  de duminică, 11 aprilie, a competiției se anunță una plină de emoții pentru cei nominalizați, plină de tensiuni pentru membrii echipelor și de suspans pentru cei de acasă. Consiliul de eliminare îi pune față în față pe Jador de la Faimoși și pe Mellina de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Manelistul a fost nominalizat în ediția din seara zilei de sâmbătă, 10 aprilie. Vestea l-a luat prin surprindere, dar a considerat-o ca fiind corectă, întrucât nu a reușit să aducă puncte echipei.

UPDATE 23:46. Eliminare șocantă la Survivor România! Mellina este cea care pleacă acasă în această seară.

ADVERTISEMENT

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că  orice om poate face orice în viața asta.

Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om.

ADVERTISEMENT

Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu  a zis  că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina.

UPDATE 23:15. Favoritul publicului din echipa Războinicilor este tot Albert! El a decis să îl nominalizeze pe Sorin, din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam. Săptămâna asta a fost una mai slabă, am avut o supărare interioară, nu pot să o spun. Avem un nou Jador în echipă”, a spus Sorin, după ce și-a auzit numele.

Favoritul publicului din echipa Faimoșilor este Zanni. Surpriză totală pentru concurenți!

“Încerc să nu mă atașez de aceste voturi, azi ești tu, mâine este altul. Le mulțumesc foarte mult celor de acasă, care m-au votat”, a declarat Zanni. El a decis să o nominalizeze pe Elena Marin, în funcție de strategie.

UPDATE 22:16. Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși. După ce au ajuns la scorul de 9-9, Sebastian a reușit să ia al treilea punct pe traseu astăzi, în fața lui Sorin. De nervi, Războinicul și-a scos tricoul și l-a aruncat pe jos.

UPDATE 22:00. Momente amuzante între Jador și Maria de la Războinici. După ce s-au stropit cu apă, cei doi au făcut pace și s-au îmbrățișat. Acum se luptă Culiță și Sorin pentru punctul decisiv din jocul pentru recompensă.

UPDATE 20:45. Astăzi, Faimoșii și Războinicii se luptă pentru o miză deosebită. Pe lângă posibilitatea de a sta într-un camp cu saci de dormit, echipa câștigătoare a jocului pentru recompensă va putea participa la un spectacol fabulos, cu dansatori din Republica Dominicană. De asemenea, fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi și un sandviș, un pahar cu vin și cartofi prăjiți.

UPDATE 20:06. Pe insula Războinicilor se discută rezultatul neașteptat din consiliu.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 11 aprilie. Urmează o eliminare șoc în această seară?

În plus, Faimoșii și Războinicii se vor duela într-un nou joc de recompensă. Miza se anunță a fi una fără precedent, ceea ce va duce adrenalina la cote maxime.

„Veți juca, în primul rând, pentru câmp! Echipa câștigătoare astăzi, pe lângă lupta pentru câmp, mai primeste ceva! Primește ocazia de a vedea un show de dans unic cu animatori din Republica Dominicană!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel, potrivit Kanal D.

Mellina și Jador sunt cei care ar trebui să aibă cele mai mari emoții. Cei doi au fost propuși de echipele din care fac parte pentru eliminare. Tânăra nu a fost surprisă de decizia Războinicilor, ea recunoscând că nu și-a ajutat prea mult colegii.

Jador, inițial, a fost surprins și panicat de propunerea echipei roșii. Ulterior, faimosul a înțeles că a fost o strategie pentru a apăra întreaga echipă.

Sebastian este și el îngrijorat de această situație. Acesta se teme că tot el va fi cel care va ajunge să fie nominalizat pantru eliminare, întucât manelistul a fost salvat de public de fiecare dată. „Pentru mine, consiliul de aseară a fost unul destul de fals!”, a subliniat el.

Jador este relaxat în privița posibilei eliminări și se gândește la colegele nou venite în echipă, el este de părere că fetele nu sunt complet sincere. „Noile mele colege sunt frumoase, dar nu sunt genul de femei doar frumoase și atât! Ascund ceva! Pozitiv sau negativ,” a declarat acesta, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT