Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 17 aprilie. Albert, nominalizat spre eliminare din echipa Războinicilor

17.04.2021 | 23:52
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 17 aprilie Albert nominalizat spre eliminare din echipa Razboinicilor
Albert, nominalizat pentru eliminarea din 18 aprilie. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Cel mai dur reality show, Survivor România, revine în această seară, 17 aprilie, cu o nouă ediție plină de suspans și tensiuni în tabăra Faimoșilor. Telespectatorii vor afla cine câștigă cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii și cine va fi propus pentru eliminare. 

UPDATE, 23:52 Albert este concurentul nominalizat de Războinici pentru eliminarea care va avea loc pe 18 aprilie.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22:05 Faimoșii câștigă imunitatea într-un meci destul de strâns. Sebastian a adus punctul decisiv pentru echipa roșie, scorul fiind de 10-8.

Tensiunile din echipa roșie sunt observate și de către adversari, care au de gând să profite de certurile Faimoșilor în cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii. Zanni și Elena Marin au reluat conflictul pe care îl au de la începutul show-ului și nu par să înceteze prea curând.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21.46: Vera de la Războinici este în lacrimi, din cauza presiunilor venite din partea lui Starlin. Faimoșii conduc cu 8-5.

UPDATE 20.45: Începe o nouă luptă pentru imunitate la Survivor România. Faimoșii încearcă să lase în urmă conflictele de zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Show-ul poate fi urmărit Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Cele două echipe se vor lupta și în această seară, miza fiind imunitatea. Faimoșii vor să dea tot ce au mai bun, mai ales după ce au pierdut primul joc, la diferență de cinci puncte de adversarii lor.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 17 aprilie. Cine va fi propus pentru eliminare? Noi tensiuni în echipa Faimoșilor

În această seară, telespectatorii vor urmări o ediție plină de suspans a îndrăgitului reality show de la Kanal D, unde vor avea loc noi tensiuni în echipa Faimoșilor, mai ales după conflictul dintre Zanni și Elena Marin care, orice ar face, nu pot ajunge la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

„M-a făcut psihic, m-a terorizat fetița asta. Și mă înțeapă și mă enervează rău de tot!”, exclamă Zanni, enervat de colega lui de echipă. Între timp, Elena Marin se plânge și ea de atitudinea colegului său și se simte exclusă din echipă: „Niciodată nu m-am simțit inclusă”.

Cum Faimoșii și Războinicii simt că marea finală se apropie cu fiecare săptămână care trece, miza este pe măsură, iar albaștrii au de gând să profite de situația tensionată de la Faimoși. Sorin este de părere că adevăratele lor fețe se văd în Consiliul de nominalizare.

„Când trebuie să se nominalizeze, acolo dau totul afară și își arată adevărata față. Așa că cearta lor va fi până la final și noi trebuie să profităm de chestia asta. Astăzi trebuie să câștigăm!”, a transmis Sorin.

Irisha, pe numele real Irina Ceban, a fost nominalizată pentru eliminare seara trecută și consideră că nu este corect din partea colegilor ei să o propună pe ea, din moment ce are doar o săptămână în competiție: „Nu e fair (n.r. corect), nu e relevant”, declară aceasta.

Sebastian, schimb acid de replici cu Războinicul Albert

Faimosul Sebastian Chitoșcă a avut un schimb acid de replici cu rivalul său din echipa albastră, Albert Oprea, motiv pentru care Sorin i-a luat apărarea coechipierului său, chiar dacă nu au o relație foarte apropiată.

„Te aștept, Albert! Te aștept!”, i-a spus Sebastian Războinicului. Sorin a intervenit imediat în acest conflict: „Dar lăsați-l, frate, în pace! Serios acum, lăsați-l și pe el în pace!”, a rîbufnit acesta.

Ca la fiecare joc de imunitate, echipa care pierde trebuie să nominalizeze un concurent pentru eliminare. „A sosit momentul să faceți nominalizări!(…) Ultimul vot merge la…”, anunță Daniel Pavel.

Vor reuși Faimoșii să câștige imunitatea în această ediție, lăsându-i pe Războinici să facă nominalizări? Va fi Zanni eliminat din competiție, după ce a recunoscut că a furat biscuiți? Urmărește Survivor România de la 20:00 pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro pentru a afla răspunsul la aceste întrebări și la multe altele!

ADVERTISEMENT