Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 2 mai. Premiu incredibil al jocului de recompensă

02.05.2021 | 22:13
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 2 mai Premiu incredibil al jocului de recompensa
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 2 mai. Un Războinic va părăsi competiția. Despre cine este vorba? Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 2 mai. Un Războinic va părăsi competiția din Republica Dominicană. Despre cine este vorba vom afla în această seară, de la ora 20:00. A fost anunțat un premiu incredibil al jocului de recompensă.


Update, ora 22:05/ Jocul pentru recompensă este câștigat de Războinici. Membrii echipei albastre s-au bucurat foarte mult pentru reușita din această seară. Au cântat și au uitat de problemele recente: „suntem Războinici, ai tăi vecini și pe Faimoși îi nimicim. Suntem Războinici, niște eroi și toată țara e cu noi!”

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:55

Faimoșii și Războinicii au parte de surprize cu ocazia Paștelui. Daniel Pavel a anunțat că jocul de recompensă va avea o dublă miză: „miza jocului de astăzi este conpusă din două părți, insula, confortul insulei și sub cupolă, Faimoșii și Războinicii vor afla ce se ascunde sub cupolă…Șapte feluri de dulciuri pentru fiecare membru al echipei care câștigă jocul de astăzi.”

În schimb, concurenții celor două echipe vor avea de depășit un traseu destul de dificil: „suntem la Survivor, nimic nu vine pe gratis, nimic nu vine de-a gata, pentru a câștiga miza dublă de astăzi, insula și pe insulă cele șapte sortimente de dulciuri pe care tocmai le-ați văzut, trebuie să intrați pe următorul traseu exclusiv la sol, deși în zona mediană aveți o intrare de scurtă durată într-un bazin.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște obstacole la start peste care trebui să săriți, apoi este o structură supraetajată de lemn, la înățimea cea mai mare este o poartă rabatabilă, treceți de ea în coborâre, către sol aveți o piesă hexagonală pe care trebuie să o îndepărtați, după care de pe o plasă săriți într-un bazin, ieșiți din bazin, vă așteaptă o succesiune de patru bariere rotative, după care o altă punte la înălțime pe care trebuie să o parcurgeți”, a adăugat prezentatorul.


Știre inițială:

După ce a pierdut jocul de imunitate din ediția precedentă, echipa albastră trece prin momente dificile. Războinicii pun eșecul pe seama neînțelegerilor dintre ei.

ADVERTISEMENT

Jocul pentru recompensă îi va pune pe concurenți să dea totul pentru a aduce puncte echipelor. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că are două premii pentru cei ce vor ieși învingători.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 2 mai. Un Războinic va părăsi competiția. Despre cine este vorba?

Războinicii au pierdut ambele jocuri de imunitate din această săptămână și au fost nevoiți să nominalizeze un alt concurent pentru eliminare. Astfel, Maria și Albert sunt amândoi la mâna publicului.

ADVERTISEMENT

Albert a explicat că nereușitele din ultima vreme din echipa albastră pot fi puse pe seama conflictelor dintre coechipieri: „ne certăm între noi, pleacă mereu cineva de la noi. Faimoșii câștigă recompense, câștigă jocuri de imunitate, stau în competiție, se simt bine, rămân mulți. Noi ne împuținăm și ne distrugem.”

Jocul pentru recompensă din ediția de duminică, 2 mai, îi va face pe concurenții ambelor echipe să dea totul pe traseu. Câștigătorii vor primi nu doar un premiu, ci două.

„Eu îmi doresc mult să mergem pe insulă, dacă nu o să o iau personal de data asta. Trebuie să murim acolo (n.r. pe traseu),” a declarat Sebi.  Și noii concurenți vor să demonstreze că echipele se pot baza pe ei: „sunt un supraviețuitor! Mă arunc, fac orice, dar orice ca să aduc punctul,” a spus Cucu.

Daniel Pavel a observat și el dorința concurenților de a ieși câștigători: „miza dublă, colosală, îi face pe concurenți să nu renunțe. Bucuria luptei, bucuria de acum este neprețuită. Câtă determinare, cât efort susținut din partea ambilor concureți!”

Ediția se va încheia cu o nouă eliminare. „În această seară ne vom lua rămas bun de la un membru al echipei Războinicilor. Concurentul care acumulat cele mai puține voturi, în această săptămână, din echipa Războinicilor este…”, anunță Daniel Pavel. Rămâne de văzut cine va pleca acasă.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
FOTO Cum se îmbracă ”cea mai frumoasă femeie din România” când merge la...
FOTO Cum se îmbracă ”cea mai frumoasă femeie din România” când merge la facultate: ”Sunt eu 100%”
Explozii puternice în portul Feodosia. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu...
Explozii puternice în portul Feodosia. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat...
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Șofer drogat la volanul unui bolid de 260.000 de euro, prins pe străzile...
Șofer drogat la volanul unui bolid de 260.000 de euro, prins pe străzile din Arad. Mașina avea numere false
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Mitică Dragomir amenințat cu expulzarea la ruși. Cum se făceau blaturi în comunism
Mitică Dragomir amenințat cu expulzarea la ruși. Cum se făceau blaturi în comunism
Cristina Șișcanu s-a filmat în duș și a pus imaginile pe internet! Pozele...
Cristina Șișcanu s-a filmat în duș și a pus imaginile pe internet! Pozele au stârnit discuții aprinse! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția