Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 23 aprilie. Albert, decizie șocantă în Consiliu. Ce a anunțat

23.04.2021 | 23:40
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 23 aprilie Albert decizie socanta in Consiliu Ce a anuntat
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 23 aprilie. Scandal monstru în echipa Războinicilor: „Sunt scârbit” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 23 aprilie. Scandal monstru în echipa Războinicilor. Tensiunile ating cote foarte înalte și apar și amenințări.

Noua ediție a concursului va fi difuzată vineri, de la ora 20:00 și promite să-i țină pe telespectatori cu sufletul la gură. Jocul pentru imunitate îi va pune pe concurenții celor două echipe în fața unor probe foarte dificile.

ADVERTISEMENT

Războinicii au parte de tot mai multe situații conflictuale. Neînțelegerile dintre Albert și Sorin continuă, iar cei doi au ajuns să nu mai poată conviețui împreună.

UPDATE 23:39. Albert e nominalizat de cei din echipa Războinicilor.

UPDATE 23:08. Albert a cerut publicului să nu îl mai voteze, în Consiliul de nominalizare.

UPDATE 22:23. Din păcate, Războinicii au fost învinși la jocul de imunitate, așa că vor fi nevoiți să nominalizeze pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:52. Războinicii recuperează din diferență, iar Starlin a rostit o rugăciune alături de colegii de echipă, la scorul de 7-4.

UPDATE 21:37. Ștefan și-a pierdut suflul, dar a reușit să câștige punctul în fața lui Marius Crăciun. Momentan, Faimoșii conduc jocul pentru imunitate, cu 5-2.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:11. Momentan, lupta este foarte strânsă între Faimoși și Războinici. Ștefan are imunitate în această săptămână, neputând fi nominalizat pentru eliminare.

UPDATE 20:59. Albert a decis să aibă o discuție serioasă cu toți colegii de echipă, să le ceară iertare. De asemenea, a decis să ceară și oamenilor de acasă să nu îl mai voteze ca favorit până când nu aduce iar puncte pe traseu. Acum a început duelul pentru imunitate, Culiță aducând primul punct pentru Faimoși.

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:10. Tensiunile continuă în tabăra Războinicilor. Singura aliată a lui Albert a rămas Maria, în războiul cu Sorin. Momente de panică după ce Sindy s-a simțit tot mai rău. Se pare că starea ei s-a agravat atât de mult încât a fost luată de urgență de medici, din tabără.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 23 aprilie. Scandal monstru în echipa Războinicilor: „Sunt scârbit”

Albert și Sorin se vor lua la ceartă în miez de noapte. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și au ajuns să nu se mai suporte reciproc și le e greu să doarmă sub același acoperiș.

„Atâtea victimizari eu nu mai pot să înghit. Recunoaște odata că ai făcut treaba aia! Sunt scârbit de gesturile tale,” a răbufnit Sorin.

Replica lui Albert a venit cu repeziciune. Războinicul i-a transmis colegului său că nu gândește limpede: „ești nebun, nene, cu capul?!”

Chiar dacă nici între Faimoșilor nu a fost mereu pace și armonie, Zanni și-a dat cu părerea despre conflictele din echipa albastră. El a explicat că certurile respective îl fac pe Albert să pară o victimă: „Războinicii nu și-au dat seama că atitudinea lor îl face pe Albert să pară o victimă. Nu cel care face cea mai multă gălăgie câștigă”.

Jocul le aduce concurenților noi provocări, iar cei care vor câștiga vor reuși să-și asigure imunitatea. Probele sunt dificile, iar membrii celor două echipe vor da cei mai bun pentru a ieși învingători.

În plus, Consiliul de nominalizare aduce un nou conflict. De data aceasta s-au contrat un Faimos și un Războinic, Starlin și Ștefan Ciuculescu. Cei doi au început să se înțepe reciproc încă din timpul luptei pentru imunitate, iar seara s-a lăsat cu provocări, lansate de veteranul Războinicilor concurentului din echipa roșie. Acesta a răspuns fără ezitare: „fără niciun fel de problemă, domnul Dan…”. Replica lui Starlin a fost amenințătoare: „de acum încolo, te voi nimici”

ADVERTISEMENT