ADVERTISEMENT
Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 24 iunie. Final spectaculos la jocul pentru recompensă

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară și anunță noi tensiuni între concurenți și momente de suspans.
Autor: Andreea Stanaringa | 24.06.2021 | 20:22
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 24 iunie. Final spectaculos la jocul pentru recompensă
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 24 iunie. Sursa foto: capturi Kanal D
24-06-2021
20:51

Andrei a câștigat mini-game-ul

Andrei câștigă acest mini-game, iar recompensa constă într-o porție de sandwich club și un desert delicios cu fructe și biscuiți. Câștigătorul a avut posibilitatea de a împărți premiul cu un coechipier, iar acesta l-a ales, inevitabil, pe Marius. 

ADVERTISEMENT
24-06-2021
20:13

Concurenții joacă un mini-game

Concurenții se delectează cu un mini-game individual și doar un singur concurent va câștiga recompensa ce constă în mâncare.

24-06-2021
19:03

Războinicii au câștigat recompensa!

Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă, cu scorul de 10 – 6. Maria Chițu este cea care a adus punctul decisiv în confruntarea cu Elena Marin. De altfel, ele sunt singurele fete rămase în competiție. 

ADVERTISEMENT
24-06-2021
18:13

Războinicii, tot mai aproape de victorie

Scorul este de 5 – 1 pentru Războinici. Concurenții echipei albastre sunt foarte determinați să câștige și să se bucure de recompensa specială a jocului. 

 

24-06-2021
17:54

Faimoșii au deschis scorul

Faimoșii au deschis scorul în jocul pentru recompensă. Zanni este cel care a adus primul punct după un duel cu Andrei Dascălu. Miza este foarte mare și ambele echipe vor să aibă parte de recompensa specială de astăzi. 

ADVERTISEMENT
24-06-2021
17:38

Recompensă fabuloasă pentru echipa câștigătoare

Echipa care câștigă jocul pentru recompensă va merge la Punta Cana, unde are ocazia să facă cumpărături de 1.000 de dolari de persoană la un centru comercial. Va mai fi și un premiu suplimentar pentru concurenți, o masă copioasă. Dan Pavel a menționat că vor merge în această excurie cu o mașină specială, în care să simtă atmosfera din Republica Dominicană. 

24-06-2021
17:22

Noi tensiuni între Zanni și Elena

Elena Marin nu mai poate suporta acuzațiile lui Zanni și susține că prietenia cu Ștefan a fost una reală, nu falsă. 

„Am creierul varză. Zanni m-a acuzat de faptul că nu există prietenie, că m-am folosit de el, că ceea ce a fost între mine și Ștefan nu a fost o prietenie.

Nu pot afirma că e cel mai bun prieten al meu, dar e un om cu care aș vrea să leg o prietenie, un om care mi-a fost alături, un om pe care l-am înțeles greșit”, susține Elena la testimoniale.

„Îmi doresc să nu ne mai mințim (…) Vreau să vadă lumea de acasă cum ești cu adevărat”, îi spune Zanni Elenei. 

24-06-2021
17:17

A început o nouă ediție Survivor România

A început o nouă ediție Survivor România 2021. Zanni și Elena au parte de noi tensiuni după Consiliul de eliminare. Artistul o acuză pe colega lui de faptul că s-a apropiat de Ștefan, după care l-a atacat din cauza unor certuri, pentru ca în final să plângă a eliminarea lui. 

„Te dai după cum bate vântul”, îi spune Zanni coechipierei lui. 

Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, 24 iunie, și aduce în atenția telespectatorilor noi conflicte în cele două echipe. Cei vizați sunt Zanni și Elena Marin, dar și Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Ediția de astăzi poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Faimoșii și Războinicii vor dispusa primul joc al săptămânii, cel de recompensă.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 24 iunie

Survivor România revine cu o nouă ediție pe micile ecrane în această seară. Cele două echipe vor lupta pentru recompensă, iar miza se anunță a fi una mare.

ADVERTISEMENT

Show-ul se apropie de final, iar concurenții încep să aibă tot mai puțină răbdare. Noi discuții controversate apar în cele două tabere.

După eliminarea lui Ștefan, au mai rămas doar trei concurenți în echipa Faimoșilor, în timp ce Războinicii au doar cu o persoană în plus.

ADVERTISEMENT

În timp ce Elena Marin este pusă la zid de Zanni și Sebastian, Maria este acuzată de colegii ei că încearcă să se victimizeze precum adversara ei.

„A început Elena ‘băiat bun, Doamne’..doar te rog să te oprești, pentru că era scena aia de teatru pe care a început-o, să se toarne unul pe altul, vezi că mi-ai zis aia, vezi că mi-ai făcut aia, esti cel mai pervers, vreți să vă zic ce mi-a zis ăsta între patru ochi?”, spune Zanni la testimoniale.

ADVERTISEMENT

„Am creierul varză, simt că nu mai pot, simt că nu pot vorbi”, spune și Elena.

După Consiliul de eliminare Survivor România, cele două echipe au revenit în camp, unde au loc tot felul de discuții. Elena Marin îl întreabă pe Andrei Dascălu dacă i se pare corect că a ieșit favoritul publicului.

ADVERTISEMENT

„Ți se pare corect că tu ai ieșit favorit al publicului?”, îl întreabă dansatoarea pe războinic.

Albert este de părere că Maria încearcă să-i facă pe colegii ei să se certe cu ea ca să fie în ipostaza de victimă. „Încearcă aceeași strategie ca Elena, cumva să sărim noi pe ea, ea să cadă victimă”, susține tânărul.

ADVERTISEMENT

Albert și Sebastian, conflict de proporții în timpul jocului pentru recompensă

În timpul jocului pentru recompensă de la Survivor România, Albert și Sebastian au parte de un nou conflict. Faimosul îl acuză pe adversarul său de un gest care nu i s-a părut în regulă, în timp ce acesta îi întoarce replica.

„Ce te încurajezi atâta acolo, mă?”, îl întreabă Sebi pe războinic. „Ce vorbești tu urât așa cu mine, mă? Tu pe mine să mă faci la psihic? Îți trebuie inteligență ca să mă faci pe mine la psihic”, este replica lui Albert.

După jocul de recompensă, concurenții vor avea un mini-game, după cum anunță și Dan Pavel. Urmărește ediția de astăzi și află cine se va bucura de recompensa pusă în joc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!