Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 25 martie. Probleme pentru Moroșanu

25.03.2021 | 14:42
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 25 martie Probleme pentru Morosanu
ADVERTISEMENT

Survivor România revine pe micile ecrane cu o nouă ediție, joi, 25 martie 2021. Faimoșii și Războinicii luptă pentru un nou joc pentru recompensă, tensiunile atingând cote alarmante în echipa roșie după eliminarea Andreei Antonescu. 

Cătălin Moroșanu se simte dat la o parte și vizat pentru eliminarea din joc, lucru pe care nu-l ascunde față de colega sa de echipă, Elena Marin, care a fost aleasă trei săptămâni la rând favorita publicului, după accidentarea lui Jador la genunchi.

ADVERTISEMENT

Concurenții vor evolua pe un traseu mixt, format din bazine cu apă și activități la sol, ediția din seara aceasta putând fi urmărită Live Video pe kanald.ro. Telespectatorii Survivor România 2021 sunt invitați la o nouă experiență în Republica Dominicană.

Survivor România 2021 Live Video. Ce se întâmplă în ediția de joi, 25 martie

„Oamenii sunt răi până la capăt”, spune Cătălin Moroșanu, care simte că nu are aproape niciun coleg de când Andreea Antonescu a fost eliminată din competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

„Băi, mă crezi că îmi venea să zic «ce aveți, treziți-vă»”, îi spune Elena Marin luptătorului K1, care pare tot mai descumpănit în ultima perioadă.

„Sunt convins că și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei… a început să se simtă în plus”, adaugă la rândul său Zanni de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Ori eu, ori tu, noi doi clar suntem vizați”, mai spune Cătălin Moroșanu, care crede că Faimoșii s-au aliat împotriva sa și a dansatoarei pentru a-i vedea plecați acasă. „Nu mor caii când vor câinii, așa că aveți grijă”, mai adaugă Faimosul.

Spre seară, la finalul jocului de recompensă, participanții de la Survivor România 2021 au parte de primul mini-game. Concurenții luptă și de data aceasta pentru un premiu, care constă, bineînțeles, într-un fel de mâncare care să le potolească foamea.

ADVERTISEMENT

Jador ia și el parte la acest joc, în ciuda faptului că nu are voie să intre în traseu alături de echipa sa. Ești curios să afli care sunt momentele cheie ale emisiunii? Urmărește începând cu ora 20:00, competiția sportivă și nu rata nimic din show!

ADVERTISEMENT