Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 3 iulie. Răsturnare de situație la jocul individual!

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 3 iulie. Final neașteptat după al treilea joc individual al săptămânii.
03.07.2021 | 23:36
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 3 iulie Rasturnare de situatie la jocul individual
Survivor România 2021 Live Video, ediția din 3 iulie. Răsturnare de situație la jocul individual!. Sursa foto: Survivor Romania
ADVERTISEMENT
03-07-2021
20:36

Cine este al treilea nominalizat al săptămânii

Maria Chițu cea care a câștigat al treilea joc de imunitate a decis să-l nominalizeze pentru eliminare pe Albert. 

“M-am gândit de câteva zile că, dacă aș fi în ipostaza de a nominaliza pe cineva, ce aș face? Ideea e că m-am gândit la toate variantele posibile și nu am găsit un răspuns potrivit. (…)În sufletul meu simt că decât să-l nominalizez pe Andrei, mai bine îl nominalizez pe Albert”, a spus Maria. 

“Mi-am dorit să fiu azi campion. Nu știu de ce am dat atât de prost când am intrat cu Marius. Nu știu de ce am avut atâția nervi astăzi”, a spus și Albert.

Cei trei nominalizați din această săptămână sunt Elena, Marius și Albert.

03-07-2021
19:50

Cine a câștigat al treilea joc individual

Cei șase concurenți s-au luptat pentru a intra în posesia imunității. Finalul a fost însă unul total neașteptat. Toți au luptat din răsputeri pentru că mai au doar un pas până în finală. 

Ultima confruntare a serii a fost între Marius și Maria. Deși amândoi au dat tot ce au avut mai bun, Maria a reușit să fie mai rapidă și să se impună. Astfel, Maria a câștigat al treilea joc individual și nu va putea fi nominalizată în consiliu.  

03-07-2021
18:42

Nou conflict între Elena Marin și băieți

Elena Marin a avut discuții aprinse cu băieții după ce l-a nominalizat pe Marius pentru eliminare. Aceasta a încercat să le explice băieților de ce a luat această decizie, dar discuțiile au degenerat din nou. 

Chiar dacă Marius a spus că se aștepta ca el să fie cel nominalizat a fost totuși deranjat de gestul Elenei.  Băieții spun că au fost deranjați de argumentul dansatoarei. 

” Nu e cineva care să se supere că e votat. Ea știe că eu nu am mai fost susținut așa că m-a votat. Argumentul ei m-a deranjat. Nu știu pe cine să votez îl votez pe Marius că nu a adus niciun punct cu mine. A sunat ca la grădiniță. Ea mereu minte, aduce în discuție lucruri care nu s-au întâmplat. La ea totul e ca o telenovelă”, a declarat Marius. 

Elena a încercat să le explice de ce a luat această decizie, dar în final a renunțat să se mai justifice. 

“Am nominalizat prima dată un Războinic. Am ajuns în acest moment în care trebuia să nominalizez pe cineva. Marius nu cred că a înțeles punctual meu de vedere. Băieții nu au înțeles. Aduceam mai multe argument, mi-am dat seama că îmi pun bețe în roate singura”, a spus Elena.  

Zanni nu a  ratat ocazia de a o ataca din nou pe Elena. 

“Această prințesă mică minte de rupe. Foarte frumos că folosești cuvântul Domnului și ești cea mai păcătoasă! Mi-ai dat cu oala în cap, ți-am spus, dar tot cred că ești cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Șansele tale să câștigi imunitatea sunt șase mici. Tu ești cea mai slabă dintre noi șase”, i-a transmis Zanni.

Sâmbătă seara va avea loc cel de al treilea joc individual în cadrul competiției din Republica Dominicană. Acesta va avea loc pe fondul unor noi tensiuni între concurenți.

În prim plan sunt Elena Marin și Zanni. Acesta din urmă a declarat că dansatoarea îl privește ca pe cel mai periculos dușman.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 3 iulie. Noi conflicte între Zanni și Elena: „Știu că mă înjuri în fiecare zi”

„Pentru Elena, eu sunt dușmanul numărul 1,” a declarat Zanni. Faimosul și-a amintit o discuție purtată cu Elena.

„Elena: Mai știi ce a zis Moroșanu, Irisha?

Zanni: Măi, Eleno, ce treabă are cu ce vorbeam noi acum?

Elena: Hai, Zannidache! știu că mă înjuri în fiecare zi.

Zanni: Cine te înjură, femeie?,” a povestit acesta.

Noile declarații vin în contextul în care tânăra l-a învins pe Zanni în duelul din seara precedentă. Acesta s-a terminat cu scorul de 5-1.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cei doi este departe de a se încheia. Tensiunile se fac simțite și pe traseu, iar adrenalina va fi la cote maxime.

Cei șase concurenți rămași în competiție vor fi nevoiți să dea totul pentru a trece cu succes probele. Aceștia nu se mai luptă pentru mâncare sau pentru imunitate, ci pentru șansa de a ajunge în marea finală a competiției.

ADVERTISEMENT

Consiliul va aduce o nouă nominalizare. Rămâne de văzut cine va fi în pericol de eliminare.

Cine va părăsi competiția?

Seara zilei de 3 iulie vine cu un nou Consiliu. Un alt concurent va fi în pericol de eliminare. Până acum, nominalizații au fost Elena Marin și Marius Crăciun.

La primul Consiliu al săptămânii, acesta din urmă a fost cel care a ales persoana propusă pentru eliminare, fiind câștigătorul jocului individual.

ADVERTISEMENT

Nominalizarea i s-a întors în cel de al doilea joc individual, care a fost câștigat de Elena. Astfel, cei doi sunt primii care riscă să plece acasă.

Marea finală a ediției din acest an va avea loc la data de 10 iulie. Ne mai desparte doar o săptămână de momentul în care vom afla cine este marele câștigăror al premiului de 50.000 de euro. Vor fi patru finaliști care se vor lupta pentru trofeul competiției.

ADVERTISEMENT