Life

Survivor România 2021, 1 iulie. Elena Marin, prima nominalizată pentru eliminare

Survivor România 2021 a ajuns la jocurile individuale, care au startul în ediția de joi, 1 iulie. Elena Marin este pusă din nou la zid, situație care o face să izbucnească în lacrimi.
01.07.2021 | 23:50
Survivor Romania 2021 1 iulie Elena Marin prima nominalizata pentru eliminare
Survivor România 2021 Live Video. Marius a câștigat finala zilei. Vezi aici ediția de azi, 1 iulie. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT
01-07-2021
20:52

Elena, prima nominalizată spre eliminare

Marius Crăciun este câștigătorul primului joc individual și a fost nevoit să facă o nominalizare. Războinicul a nominalizat-o pe Elena Marin.

„Da, știam, mă așteptam să fiu nominalizată de Marius. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm. Vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile, să văd ce joc vom avea și ce final vom avea. Până la urmă trebuie să demonstrăm și publicul este cel care decide. 

Să spun că îmi doresc să nu plec și să rămân în această competiție nu o mai spun, pentru că pot fi acuzată că cer milă iar, și lucrul acesta cred că m-a adus până în acest punct al competiției și sper să pot demonstra mai multe, asta este important”, a declarat Elena după ce a fost nominalizată.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

01-07-2021
20:01

Zanni, comentarii acide la adresa Elenei

Zanni aruncă noi săgeți la adresa Elenei Marin. Faimoasa a declarat că este fericită că va conura cu Albert la primul duel al jocurilor individuale, din moment ce amândoi au suferit accidentări. 

„’Mă bucur că o să concurez cu Albert, că suntem amândoi accidentați’ (n.r. declarația Elenei dinainte de primul duel). Băi, fraților, uitați-vă la episodul cu petrecerea, când dansam toți, să vedeți ce accidentată era Elena, când dansa cu tocurile de 17 cm în picioare. E accidentată când pierdem, când câștigăm nu e accidentată”, a declarat Zanni la testimoniale. 

Marius, campionul zilei, va face nominalizări în consiliu. La finalul acestei ediții vom afla cine este primul nominalizat al săptămânii. 

01-07-2021
19:32

Marius a câștigat finala zilei

Marius și Andrei au ajuns la runda de departajare la scorul de 4 – 4, însă Marius este cel care și-a adjudecat punctul final. Cei doi camarazi sunt și printre cei mai buni concurenți, iar meciul a fost foarte strâns.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

01-07-2021
19:07

Marius și Andrei, finaliștii zilei

Marius și Andrei sunt cei care se duelează în finala zilei. Cei doi sunt cei mai buni prieteni din competiție, însă trebuie să lase deoparte această apropiere când sunt pe traseu. 

01-07-2021
18:47

Andrei, primul finalist

Andrei Dascălu este primul finalist al zilei. Războinicul a învins-o pe Maria Chițu și s-a calificat mai departe. 

01-07-2021
18:33

Andrei merge în semifinală

Andrei l-a învins pe Zanni și merge în semifinala zilei. Albert este celălalt finalist al zilei. 

01-07-2021
18:28

Albert a învins-o pe Elena Marin

Elena Marin a pierdut duelul cu Albert cu scorul de 3 – 1 pentru el, iar războinicul se califică direct în semifinala zilei. 

01-07-2021
18:19

Zanni și Andrei, a doua pereche care se duelează la individuale

Zanni și Andrei s-au duelat la primul joc de individuale al acestui sezon. Artistul a fost învins de războinic. Al doilea joc dintre Albert și Elena s-a încheiat cu al doilea punct al războinicului. 

01-07-2021
18:12

Albert și Elena, primul duel la individuale

Albert și Elena se confruntă în cadrul primului joc individual al competiției. Albert a învins-o pe faimoasă, iar scorul este aum de 1 – 0 pentru el. 

01-07-2021
17:58

Maria și Marius, câștigătorii primei probe de la individuale

Concurenții au început primul joc individual care a constat într-o probă de forță. Maria și Marius au rezistat cel mai mult, în timp ce Elena și Andrei se află pe ultimele locuri. 

Maria și Marius se pot odihni, iar ceilalți patru concurenți vor continua să se dueleze. 

01-07-2021
17:23

Un nou scandal în camp

Elena și Maria sunt într-un adevărat război cu băieții. Cele două fete au râs în timp ce băieții dormeau, iar aceștia le pun la zid pentru faptul că nu-și asumă lucrurile făcute. 

01-07-2021
17:07

A început o nouă ediție Survivor România

Concurenții vor începe primele dueluri individuale și nu se vor mai duela în echipe. Zannidache, dar și băieții de la Războinici, sunt triști că Sebastian Chitoșcă a fost eliminat. 

Băieții din Republica Dominicană sunt împotriva celor două fete rămase în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Maria Chițu, dar mai ales dansatoarea din echipa Faimoșilor, nu sunt deloc văzute cu ochi buni. Vezi Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Meciurile individuale îi fac pe participanții de la Survivor România să fie și mai răi și mai aprigi în lupta pentru marele premiu. Din păcate, Elena Marin este prinsă la mijloc și primește din toate părțile acuzații grave din partea colegilor.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea nu se mai poate abține și izbucnește în plâns, în timpul unei discuții private cu Maria Chițu. Faimoasa simte că nu mai poate înainta din cauza conflictelor în care este implicată.

Survivor România, episodul de joi, 1 iulie 2021. Live Video. Încep individualele

Zanni, tânărul cu care s-a contrariat încă de la începutul reality-show-ului susține în continuare că Faimoasa plânge pentru a atrage atenția asupra sa și pentru a rămâne cât mai mult în concurs, cu toate că din punct de vedere sportiv nu are șanse prea mari.

ADVERTISEMENT

„Mai devreme, în consiliu, bocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!”, spune protejatul lui Alex Velea.

De aceeași părere este și Marius Crăciun din echipa Războinicilor. Fostul câștigător de la Ferma este convins că fosta asistentă a lui Mihai Morar exagerează foarte mult și este falsă.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează…”, a declarat concurentul din echipa albastră de la Survivor România 2021.

Andrei Dascălu, dezamăgit de atitudinea colegei sale, Maria Chițu

Lucrurile nu stau pe roze nici pentru Maria Chițu care s-a aliat în ultima vreme cu Elena Marin. Cele două fete rămase la Survivor România au o prietenie strânsă, însă ceilalți sunt convinși că relația lor nu este deloc ceea ce pare.

ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu este dezamăgit de atitudinea și comportamentul Războinicei. Participantul crede că dansatoarea i-a intrat pe sub piele și a manipulat-o în favoarea sa pentru că știe că nu are șanse să pună mâna pe trofeul de la Kanal D.

„Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”, a spus Andrei.

Primul joc individual de la Survivor România 2021, cel de imunitate

„Astăzi dăm startul jocurilor individuale!”, este anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel, primul traseu având loc pe uscat.

Concurenții de la Survivor România încep în această seară jocurile individuale. Cei 6 participanți rămași în joc au parte de un meci care le va pune la încercare răbdarea, primul joc fiind de imunitate, așa cum s-a întâmplat și săptămânile trecute.

ADVERTISEMENT