Life

Survivor România 2021, ediția din 15 mai. Eliminare șoc la Războinici. Sebastian și Culiță, penalizați

15.05.2021 | 23:57
Survivor Romania 2021 editia din 15 mai Eliminare soc la Razboinici Sebastian si Culita penalizati
Survivor România 2021 Live Video. Eliminare șoc la Războinici! Sebastian și Culiță, penalizați. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Survivor România continuă să-i ia prin surprindere atât pe concurenți, cât și pe telespectatori. Ediția de sâmbătă, 15 mai 2021, anunță o eliminare neașteptată după cum spune chiar prezentatorul Daniel Pavel. 


Update, ora 23:50. Bogdan a fost nominalizat pentru eliminare din echipa Războinicilor.


Update. ora 23:14. Dan Pavel a făcut un nou anunț trist pentru războinici din cauza plecării lui Sorin. Maria și Adelina vor putea fi nominalizate spre eliminare pentru că nu mai e valabilă regula cu diferența de trei dintre băieți și fete.

ADVERTISEMENT

Lucruri neplăcute au fost anunțate și în echipa Faimoșilor. Sebastian și-a primit pedeapsa după ce încălcat regulamentul, când a luat legătura cu soția lui de pe telefonul unui localnic. Faimosul nu va avea parte de recompensa la următorul joc, în cazul în care echipa acestuia va câștiga. Aceeași penalizare a primit-o și Culiță după ce a lipsit ore bune din camp.


Update, ora 23:02. Dan Pavel a anunțat o veste care a produs un șoc în tabăra războinicilor, în Consiliu. Din păcate, Sorin a fost eliminat din cauze medicale, starea de sănătate nu i-a mai permis să rămână în concurs.

ADVERTISEMENT

Update, ora 22:25. Faimoșii și-au luat revanșa după ce au pierdut jocul de ieri și, astăzi, s-au impus la scor, cu 10-4, în fața războinicilor. Rezultatul nefavorabil pune echipa albaștrilor într-o situație grea pentru că baieții vor fi nevoiți să se voteze între ei.


Update, ora 21:41. Traseul pare că li se potrivește faimoșilor, care conduc în acest moment cu 5 la 3. Războinicii nu sunt deloc prietenoși cu finalul, singurul care l-a înteles până acum este Marius, obținând două puncte din două intrări.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:00. A început al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cele două echipe vor să câștige, războinicii pentru a avea și un al doilea Consiliu liniștit, faimoșii pentru a egala situația și a spera că eliminarea se va produce în echipa albastră. Sorin de la Războinici nu este prezent la joc, se află la spital pentru mai multe investigații medicale amănunține.


Lupta și certurile sunt din ce în ce mai strânse în competiția sportivă difuzată pe micile ecrane de la începutul anului. Reality show-ul aduce în fiecare episod scandaluri uriașe între participanți, Faimoșii și Războinicii pierzându-și tot mai mult răbdarea. Vezi Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021, anunțul fiind făcut de Daniel Pavel în cel de-al doilea Consiliu de nominalizare din această săptămână. Vestea i-a lăsat mască pe toți pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Survivor România, episodul de sâmbătă, 15 mai 2021. Live Video

„Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare și ultimul. În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute. Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară”, spune gazda de la Survivor România 2021.

Înainte de asta Faimoșii și Războinicii vor trece printr-un nou joc, al doilea meci de imunitate din această săptămână. Traseul le va solicita participanților din Republica Dominicană îndemânarea, cât și rapiditatea.

Concurenții sunt nevoiți să dea totul pentru că miza este foarte importantă pentru fiecare dintre ei. Participanții trebuie să facă mișcări rapide, dar în același timp acestea trebuie să fie executate perfect.

Lucrurile sunt din ce în ce mai precipitate în echipa roșie, unde scandalul dintre Ștefan Ciuculescu continuă împotriva lui Zanni și Sebastian Chitoșcă. Cei trei își aruncă vorbe grele, schimbul de replici fiind văzut ca un avantaj de Războinici.

„Cel mai deranjant nu e ce face Ștefan, este faptul că unii se duc lângă el și îl țin de mână”, este de părere Zanni.

„Mă simt răzbunată, ai făcut lucruri pe care eu nu aș putea să le spun”, îi spune Elena Marin lui Ștefan Ciuculescu.

„Să mă iau de Sebi, să sar la bătaie cu Sebi sau cu Zannidache. Cu ei doi nici nu mă încălzesc, dar asta e altă chestie”, spune Ștefan.

Războinicii profită de certurile Faimoșilor. Ce au în plan

Discuțiile aprinse din tabăra Faimoșilor sunt motiv de bucurie pentru albaștrii, care încearcă să folosească vibe negativ în avantajul lor. Certurile sunt văzute ca o plasă de salvare, lucru punctat foarte bine de câțiva concurenți.

„Ține doar de noi să nu intrăm în plasa asta și să pierdem”, spune Albert Oprea.

„Pe mine m-a afectat și doar mă uitam la ce se întâmplă între ei”, declară Maria.

„Noi toți eram puțin șocați de reacția Mariei, ea părea în echipă cu Elena, nu cu noi”, susține Adelina.

„Ei au căzut psihic. E momentul nostru”, completează Andrei.

„Cearta de la ei va deveni din ce în ce mai aspru, ceea ce ne va aduce un beneficiu”, spune Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT