Life

Survivor România 2021 Live Video. Cătălin Moroșanu părăsește competiția

15.04.2021 | 23:54
Survivor Romania 2021 Live Video Catalin Morosanu paraseste competitia
ADVERTISEMENT

Survivor România revine pe micile ecrane cu o nouă ediție și o nouă luptă pentru premiul cel mare. În seara aceasta are loc și o eliminare șocantă, anunțată de prezentatorul Daniel Pavel, la finalul jocului pentru recompensă. 


Update, ora 23:30. Veste tristă pentru Faimoși. Din cauza problemelor medicale, Cătălin Moroșanu părăsește Survivor România 2021. Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul, cu doar câteva minute în urmă.

ADVERTISEMENT

Sănătatea este cea mai importantă. Vreau să ajung în România pe picioarele mele. Asta este… În viață, fiecare are un destin și destinul meu a fost să mă opresc aici cu acest concurs.

Rolul meu se încheie aici. Am intrat cu 115 kilograme, stângaci, dar sunt mândru că mi-am ajutat echipa. O să iau cu mine faptul că am trăit această experiență și am realizat că avem o mulțime de lucruri pe care trebuie să le prețuim acasă.

ADVERTISEMENT

O să plec cu senzația că Survivor a fost cea mai grea competiție la care am participat eu. Să nu uitați niciodată că destinul are ceva de lucru cu voi și trebuie să-l împliniți frumos. A fost o plăcere să vă cunosc pe toți. Mult succes”, a declarat „Moartea din Carpați”, iar emoția a atins cote maxime. Chiar și în echipa Războinicilor.

Mă bucur din suflet că te-am cunoscut. Această rivalitate m-a făcut să mă simt un om mai bun. Ești un om extraordinar”, i-a transmis, cu lacrimi în ochi, marele său rival, Starlin.

ADVERTISEMENT

Se ascut din nou săbiile în Republica Dominicană. Zanni, pus la zid de Elena Marin: „Ai făcut brigadă cu cei care au furat și fură, ca tine”

Update, ora 20:45.  Se încing spiritele în echipa Faimoșilor, chiar înaintea jocului pentru recompensă. Deși securea războiului părea îngropată definitiv, iată că Zanni și Elena Marin au avut un nou schimb de replici presărat cu acuzații dure. Vi-l redăm mai jos.

Zanni: Elena a făcut brigadă cu cei mai slabi din competiția asta și cu cei accidentați.

Elena Marin: Nu, am făcut brigadă cu cine m-am înțeles, Zanni. Nu pot să te las să vorbești ceva ce nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Zanni: Elena s-a asociat cu cei care au un nume în competiția asta.

Elena Marin: Tu te-ai aliat cu cei care au furat și care fură, ca tine, poftim, e ok să spun asta?

Zanni: Bravo, am furat, și? Nu mi-e rușine să spun că am furat de unde mi-a picat, o banană de pe jos că suntem aici și ne e foame, știi?


Știrea Inițială, ora 14:54. Unul dintre concurenți este scos din competiția sportivă de la Kanal D, șocul fiind unul mare pentru toți cei rămași în concurs. Fiecare se teme pentru cele ce urmează să audă de la gazda reality show-ului, asta pentru că tensiunile și conflictele nu se mai opresc.

Ediția de joi, 15 aprilie 2021, poate fi urmărită Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Nu rata emisiunea pentru a afla cine este persoana care pleacă acasă!

Survivor România, ediția din 15 aprilie 2021. Vezi Live Video

Liniștea a fost înlocuită cu discuții aprinse și strategii care mai de care mai sofisticate, totul pentru a rămâne în continuare la Survivor România, emisiunea care le poate aduce la final un premiu deloc neglijabil în valoare de 100.000 de lei.

Consiliul de Urgență îi ia prin surprindere pe Faimoși și pe Războinici, care se tem de ce este mai rău. Gazda emisiunii va face marele anunț pe care niciunul nu vrea să-l audă: „din păcate, competiția se încheie aici pentru…”.

„Ne aflăm la Consiliul de Urgență de la Survivor România, am o veste extrem de importantă de comunicat. În această seară ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

Oare pentru cine sunt aceste cuvinte? Să fie unul dintre concurenții care are probleme de sănătate, Cătălin Moroșanu sau Jador, sau dimpotrivă este vorba de un participant care nu s-a adaptat condițiilor și regulilor stricte de la Survivor România?

Situația devină alarmantă în echipa Faimoșilor, unde Culiță Sterp susține că nu are nevoie de nimeni pentru a ajunge în marea finală. Cântărețul de muzică de petrecere nu mai vrea să se implice în nicio strategie, fiind de multe ori în mijlocul unor scandaluri.

„Ăla e îmbârligător și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta ca să rămân”, spune artistul.

Războinicii nu sunt nici ei liniștiți, echilibrul echipei fiind deranjat de atitudinea unuia dintre concurenți, care a ajuns să voteze pentru eliminarea din joc persoane bune, care aduc puncte.

„Avem un nou Jador în echipă! Sunt plin de nervi când este votată o persoană care nu merită”, spune Sorin de la Războinici.

ADVERTISEMENT