Life

Survivor România 2021, ediția din 26 iunie. Cine a fost propus pentru eliminare?

Survivor România revine pe micile ecrane cu o nouă ediție. Faimoșii și Războinicii sunt gata de un nou meci, Maria Chițu fiind surprinsă în lacrimi în timpul Consiliului de Nominalizare de sâmbătă, 26 iunie 2021.
26.06.2021 | 19:56
Survivor Romania 2021 editia din 26 iunie Cine a fost propus pentru eliminare
Survivor România 2021 Live Video. Maria, în lacrimi la Consiliu! Cine este propus pentru eliminare în ediția de azi, 26 iunie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
26-06-2021
21:40

Elena Marin a fost propusă pentru eliminare la Survivor România

Sebastian Chitoșcă și Zanni au propus-o pe Elena Marin pentru eliminare la Survivor România. Faimoasa a recunoscut că se aștepta să fie votată: “Mă așteptam, era previzibil. Am fost agitată toată săptămâna, probabil voi trăi sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum, pentru că îmi este frică. Cred că cel mai frică îmi e de când am fost nominalizată în această competiție. Am mai rămas trei, publicul e cel care decide și facă-se voia Domnului”, a declarat Elena Marin în Consiliu.

26-06-2021
18:52

Marius Crăciun aduce punctul decisiv pentru Războinici

Marius Crăciun reușește să aducă cel de-al treilea punct pentru echipa sa, lucru care îi ajută să câștige cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână. 10-6 este scorul final. 

26-06-2021
18:26

Elena Marin aduce punct pentru Faimoși

Elena Marin aduce al doilea punct pentru echipa Faimoșilor, dar meciul de imunitate este condus în continuare de Războinici. Scorul este 7-5 pentru concurenții cu banderolă albastră. 

26-06-2021
18:14

Jocul de imunitate, condus de Războinici

Concurenții din echipa albastră reușesc să adune puncte și conduc. Scorul meciului de imunitate din momentul de față este 5 – 3. 

26-06-2021
17:01

A început o nouă ediție Survivor România

Faimoșii și Războinicii se duelează, din nou, în această săptămână, pentru cea de-a doua imunitate. Ambele echipe își doresc să câștige jocul din motive diferite, Maria, Albert, Marius și Andrei pentru a se asigura că nu pleacă nimeni de la ei, Elena, Zanni și Sebi pentru a avea 50% șanse să rămână în formula de trei.

Maria Chițu din tabăra albastră este pus la zid de concurenții rămași în competiția sportivă din Republica Dominicană. Participanții nu au deloc cuvinte frumoase la adresa tinerei. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Războinica și Elena Marin din tabăra adversă sunt din nou în conflict cu băieții, cu care luptă în cel de-al doilea meci de imunitate din această săptămână. Jocul se desfășoară pe apă și pe uscat, competiția din jungla dominicană fiind tot mai strânsă.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul de sâmbătă, 26 iunie 2021. Live Video

Tânăra de 20 de ani izbucnește în lacrimi în timpul Consiliului, după ce în cursul jocului de imunitate se dezechilibrează și cade. De aici încep acuzații din partea concurenților, Zanni fiind unul dintre cei care își spune cuvântul.

„Putea să pună mâinile…Nu vă e rușine, mă?”, spune Sebastian Chitoșcă referindu-se de momentul în care Maria Chițu cade în timpul celui de-al doilea meci de imunitate din această săptămână.

ADVERTISEMENT

„Indiferent de certurile din camp aici vin și spun Forța Războinicii până îți dă sângele”, este de părere Albert Oprea de la Survivor România.

„Pe pe planetă este mă, fetița asta?”, adaugă Zanni din echipa Faimoșilor.

„Gata, s-a umplut paharul. Eu nu mai pot să dau mâna cu oamenii ăștia”, reacționează Maria Chițu după ce este atacată de băieți.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, de partea Elenei Marin de la Survivor România

„Cel mai murdar caracter – Elena. Mi-e silă că la 33 de ani plângi ca un copil mic”, este părerea lui Zanni despre colega sa, Elena Marin.

„Asta este părerea voastră despre Elena?”, adaugă Maria Chițu de la Survivor România, care a devenit prietenă foarte bună cu dansatoarea.

ADVERTISEMENT

„Cât de falsă este… Mă, femeie… «plâng că pierdem»”, completează fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, în timp ce Sebastian Chitoșcă crede că Elena Marin ar fi plâns prin toate părțile dacă nu era votată de public.

Maria Chițu sare în apărarea prietenei sale Elena Marin, însă acest lucru nu este deloc privit cu ochi buni de concurenții de la Survivor România.

Participanta cu banderolă albastră nu mai vrea sub nicio formă să mai dea mâna cu colegii de echipă. În plus, protejatul lui Alex Velea susține că tânăra are un zâmbet diabolic și este convins că ascunde multe în spatele râsului.

„Râzi diabolic, pentru că ești gen «nu-mi vine să cred ce fac». Pe dinții și pe zâmbetul tău larg și ochii tăi îmbulbucați. Râde, domnul Dan”, spune Zanni.

ADVERTISEMENT