Life

Survivor România 2021 Live Video. Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu echipa Războinicilor

Survivor România 2021 revine în această seară cu o nouă ediție. Cele două echipe vor disputa jocul pentru recompensă, iar tensiunile par să-i tulbure din nou pe Faimoși.
10.06.2021 | 22:00
Survivor Romania 2021 Live Video Rasturnare de situatie Ce se intampla cu echipa Razboinicilor
ADVERTISEMENT
10-06-2021
19:02

Faimoșii au fost depășiți de situație

Chiar dacă tensiunile au distrus echipa în ultimele ediții, astăzi Războinicii au lucrat împreună cu succes și au câștigat o recompensă fabuloasă: o seară de film și divertisment. Inițial, Faimoșii au condus cu 4-1, dar au pierdut apoi punct după punct.

10-06-2021
18:27

Răsturnare de situație! Războinicii reușesc să recupereze și îi conduc acum pe Faimoși

Se pare că traseul dificil din această ediție le dă mari bătăi de cap Faimoșilor. Războinicii au reușit să recupereze rapid, apoi au preluat conducerea jocului, conducând cu scorul de 7-5.

10-06-2021
18:13

Faimoșii preiau conducerea în jocul de recompensă de la Survivor România

Echipa roșie conduce în aceste momente cu scorul de 5-3. Maria a pierdut un punct în fața Elenei, din cauza unui ghinion teribil: mingea i-a ieșit din coș, după ce a introdus-o regulamentar. Ulterior, Andrei a reușit să câștige în fața lui Sebastian.

10-06-2021
17:33

Faimoșii deschid jocul de recompensă

Zanni aduce primul punct. Faimosul deschide în felul acesta jocul de recompensă de la Survivor România. Traseul nu este unul deloc ușor și necesită foarte multă răbdare din partea participanților. 

10-06-2021
17:26

Premiu special pus la bătaie de producători

Jocul de recompensă din această seară se desfășoară exclusiv pe Marea Caraibilor. Echipa câștigătoare primește o seară de film și divertisment. 

Doi băieți și o fată de la fiecare echipă intră pe teren, după ce Albert Oprea de la Războinici nu a primit acceptul din partea medicilor. 

10-06-2021
17:18

A început o nouă ediție incendiară de Survivor România

Faimoșii și Războinicii din competiția sportivă de la Kanal D au revenit pe micile ecrane. Concurenții din Republica Dominicană sunt pregătiți pentru un nou joc de îndemânare. 

Cosmin, unul dintre cei mai vechi participanți de la Survivor România, nu va lua parte la meciul de recompensă din cauza unor probleme de sănătate. El este la spital pentru mai multe investigații. 

Reality show-ul Survivor România revine în această seară, 10 iunie 2021, cu o nouă ediție. Concurenții se vor lupta în primul joc al săptămânii, jocul de recompensă, pe un traseu spectaculos, aflat pe Marea Caraibilor.

Se pare că tensiunile au apărut din nou în echipa Faimoșilor. De data aceasta, Elena Marin este din nou în vizorul lui Zanni, cu care a mai avut conflicte în trecut. Tânărul se leagă de faptul că dansatoarea s-a apropiat foarte mult de războinica Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Ediția din această seară poate fi văzută Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Survivor România 2021 Live Video. Noi tensiuni în echipa Faimoșilor? Vezi aici ediția de azi, 10 iunie

Nu mai este mult până la probele individuale, iar concurenții de la Survivor România au ajuns la capătul răbdării. De aceea, conflictele dintre ei nu par să înceteze.

Zanni a observat apropierea Elenei Marin de Maria Chițu și spune că se așteaptă oricând la o nouă dramă în echipă.

ADVERTISEMENT

„Cu Elena n-am stat la discuții, că s-a dus să cârcotească cu Maria prin boscheți. Dar mă aștept oricând la o nouă dramă, o nouă poveste, la care noi trebuie sa zicem: Da, ce s-a intâmplat?”, le spune Zanni celorlalți concurenți.

Maria Chițu este devastată după eliminarea Adelinei Damian. Cele două s-au apropiat foarte mult în ultima vreme, iar Adelina ajunsese să fie singura ei aliată în conflictul cu colegii lor, Albert, Andrei și Marius.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a făcut super dor de ea, mă gândesc la ea încontinuu”, îi spune Maria adversarei sale, Elena.

Dat fiind scandalul pe care l-a avut recent cu băieții, Maria nu știe dacă aceștia o vor mai susține. „Nu știu dacă mă vor susține băieții neapărat…”

ADVERTISEMENT

Andrei, favoritul publicului. Reacția lui Albert Oprea

Albert Oprea nu a mai ieșit favoritul publicului de la Războinici în ediția Survivor România de duminică, lucru care l-a șocat vizibil, după cum au observat și băieții din echipa Faimoșilor.

Andrei Dascălu a primit cele mai multe voturi din partea publicului și a fost nevoit să-l nominalizeze pe Albert spre eliminare. Șocul acestuia din urmă nu a trecut deloc neobservat.

„Ștefan: Surpriza mare a venit din partea favoritului, Albert./ Sebastian: Nominalizarea l-a băgat în pământ”, au spus cei doi Faimoși.

Albert și-a exprimat părerea despre noul favorit și crede că a fost votat de oameni pentru că a fost mai vocal: „ A ieșit favoritul publicului probabil pentru că lumea a apreciat la el faptul că și-a spus mai mult punctul de vedere.

Andrei se bucură că au rămas cei mai buni din echipă în competiție. Echipa albastră este formată acum doar din patru oameni.

„Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă”, spune Andrei la testimoniale.

În timpului jocului pentru recompensă, un scandal izbucnește între Albert și Ștefan. Faimosul îi spune adversarului său să-l lase în pace, spunând despre el că este un papagal.

„E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici”, spune Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT