Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de vineri, 19 martie. Surpriză totală la nominalizare! Ce se întâmplă cu Moroșanu

20.03.2021 | 00:19
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici episodul de vineri 19 martie Surpriza totala la nominalizare Ce se intampla cu Morosanu
Survivor România 2021 Live Video. Urmărește aici episodul de vineri, 19 martie. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Războinicul Sorin se confruntă cu Jador în episodul din această seară, 19 martie, al show-ului „Survivor România” și îl acuză că accidentarea la picior suferită cu două săptămâni în urmă nu este reală, deși manelistul a fost la spital în tot acest timp. 

UPDATE ORA 22:30. Surpriză totală la nominalizare! S-a așternut liniștea în tabăra Faimoșilor, după ce Elena, Sebi și Zanni au făcut un pact. Însă, anunțul de la consiliu a reușit să stârnească iar reacții controversate printre cei din echipă. Cu toate că mulți se așteptau ca Andreea Antonescu să primească cele mai multe voturi, surpriza a fost alta! Cătălin Moroșanu a fost votat și el, fiind trădat de Elena Marin, cea care a decis să nu mai treacă pe hârtie numele lui Zanni sau al lui Sebastian. Rămâne de văzut dacă Andreea Antonescu va pleca acasă, duminică seara.

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:30. Jocul pentru imunitate s-a încheiat în favoarea Războinicilor, ultimul punct fiind adus în echipa albastră de Starlin.


UPDATE ORA 21:53. Culiță Sterp trece prin momente grele, după ce a plecat de pe insula Faimoșilor pentru investigații medicale. Cântărețul a fost supus mai multor analize, doctorii interzicându-i să intre pe traseul din seara aceasta pentru jocul de imunitate.

ADVERTISEMENT

Artistul și Jador privesc proba de pe margine, în timp ce jocul de la Survivor România 2021 se desfășoară în numai 7 concurenți. Faimosul are dureri serioase de spate, declarând că se simte ca o persoană care a ajuns la vârsta de 80 de ani.

„Băi, mă doare spatele ca pe bătrânii ăia, așa cum era bunicul meu la 80 de ani, zicea nu mai pot nepoate. Așa am ajuns și eu, măi”, a spus Culiță Sterp după ce a fost consultat de medic.

ADVERTISEMENT

În ediția de aseară, 18 martie, telespectatorii s-au bucurat să-l vadă pe Jador înapoi, alături de colegii lui, care au fost șocați de felul care s-a afișat: sprijinit în cârje și cu piciorul în ghips. Până se vindecă complet, cântărețul de muzică e petrecere are voie să stea doar pe banca Faimoșilor, fără să ia parte la probe.

Sorin este convins că artistul doar se preface că este lovit la picior și că ar putea intra, de fapt, pe traseu. Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro. 

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video. Scandal între Jador și Sorin. Vezi aici episodul de vineri, 19 martie

În seara aceasta, fanii „Survivor România” pot urmări un nou episod al celui mai dur reality show la momentul actual. Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru imunitate, ambele echipe fiind convinse că vor ieși învingătoare.

În timpul meciului, Jador și Sorin au avut parte de un schimb dur de replici. Manelistul susține că Sorin a încercat să dea afară cei mai buni oameni din echipă, iar Războinicul a avut o ieșire nervoasă care a rezultat în acuzații grave la adresa lui Jador. „Ești cel mai slab! Ai încercat să dai oamenii buni afară din echipă!”, i-a transmis cântărețul.

Sorin crede că Faimosul minte în legătură cu accidentarea la picior și că este apt să intre pe traseu, doar că nu vrea. „Ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Dacă pierd, eu măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac”, i-a transmis Sorin adversarului său.

Faimoșii și Războinicii, strategii pentru următoarea nominalizare

Cele două echipe au început deja să-și facă planuri legate de următorul concurent pe care îl vor afară din concurs. Războinicii sunt convinși că vor câștiga jocul de imunitate și se gândesc pe cine nominalizează în caz că vor pierde. „Sunt șanse foarte mari să câștigăm, pentru că sunt demoralizați”, susține Sorin.

Deși Abert Oprea a ieșit de două ori favoritul publicului, se pare că mulți dintre colegii lui vor să-l elimine. „Păi Sorin ce să facă? O să îl voteze în continuare până o să iasă. Altceva ce poate să facă?”, a spus Mellina.

Între timp, Faimoșii sunt și ei convinși că vor ieși învingători din jocul pentru imunitate: „Cred cu toată inima mea că o să avem o energie bună la jocul de imunitate”, afirmă Cătălin Moroșanu.

În cazul în care vor fi învinși de echipa albastră, Zanni este de părere că Andreea Antonescu ar trebui eliminată cât mai repede pentru ca echipa să obțină puncte: „Dacă nu vom fi bine, trebuie să scăpăm la un moment dat de Andreea”.

ADVERTISEMENT