LIVE Actualizat 27-05-2021
20:49

Survivor România 2021 Live Video. Se anunță noi alianțe între Faimoși și Războinici. Vezi aici ediția de astăzi, 27 mai

Live Video Survivor România editia din 27 mai 2021. Concurenții din Republica Dominicană sunt pregătiți pentru marea unificare, care anunță și câteva alianțe.
27.05.2021 | 21:03
Survivor Romania 2021 Live Video Se anunta noi aliante intre Faimosi si Razboinici Vezi aici editia de astazi 27 mai
ADVERTISEMENT
27-05-2021
20:49

O noapte la hotel pentru concurenții Survivor România 2021

Motivele de bucurie nu s-au terminat odată cu petrecerea. Faimoșii și Războinicii au șansa să doarmă într-un pat adevărat. Concurenții au petrecut noaptea la un hotel.

27-05-2021
20:41

Zanni și Culiță Sterp au făcut show total

Cei doi Faimoși au întreținut atmosfera. Ei au făcut cu rândul pe scenă și le-au cântat colegilor lor. Mai mult, spre deliciul publicului, aceștia au făcut și un duet de senzație.

„A fost ziua perfectă, seara perfectă de la Survivor. Așteptam de cinci luni acest moment”, a declarat Culiță Sterp.

27-05-2021
20:36

Petrecerea de unificare, momentul mult așteptat de la Survivor România 2021

Concurenții celor două echipe au avut parte de momente de neuitat. Aceștia au mâncat copios, au ciocnit un pahar, iar apoi au dansat și cântat până la epuizare.

„Am dansat continuu timp de vreo trei – patru ore. Ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine,” a declarat Raluca Dumitru

27-05-2021
19:49

Zanni se ține de glume

Faimosul a arătat o bună dispoziție evidentă. Se apropie petrecerea, iar concurenții sunt puși pe glume. Cel care a dat tonul a fost Zanni: „Pot să mă duc și eu la fetele de la Războinici să le întreb ce fac, hau, pupici pe obraz? Nu, că se uită Ana și se supără…”

27-05-2021
19:36

Concurenții au început pregătirile pentru petrecere

Membrii celor două echipe au avut posibilitatea să facă un duș și să se aranjeze pentru petrecerea de unificare. Aceșția s-au declarat foarte fericiți pentru că au avut șansa să își amintească cum arăta viața de dinaitea competiției.

27-05-2021
19:14

Războinicii au câștigat al doilea joc

Echipa albastră a fost câștigătoarea jocului de volei, acesta a avut doar două seturi, echipa albastră reușind să se impună rapid.

La final, a venit anunțul mult așteptat. Concurenții merg să se pregătească pentru petrecerea de unificare.

27-05-2021
18:38

A început al doilea joc din serie

În cea de a doua întrecere, concurenții celor două echipe joacă volei. Miza este una importantă: pernă și saltea pentru o săptămână. Până acum Războinicii conduc cu 6 la 2.

27-05-2021
18:32

Serie de jocuri inedite pentru concurenți

Daniel Pevel a anunțat că pe Faimoși și pe Războinici îi așteaptă o serie de jocuri inedite. Echipa roșie a ieșit învingătoare la prima confruntare, cu un scor de 10 la 5. Ei vor avea ocazia să vorbească cu fanii, drept recompensă

Toate gândurile merg spre unificarea celor două echipe. Concurenții și-au amintit de primele zile petrecute în junglă și se întreabă cum vor conviețui cu toții la un loc.

27-05-2021
18:06

Faimoșii și Războinicii se luptă în primul joc de recompensă al săptămânii

Concurenții celor două echipe au început lupta. Faimoșii parcă s-au transformat și conduc categoric. Scorul este 9 la 5 în favoarea lor.

Competiția sportivă moderată de Daniel Pavel anunță un joc inedit pentru recompensă, un meci de volei, dar și o petrecere pe cinste pentru toți cei rămași în concurs. Vezi emisiunea Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Faimoșii și Războinicii au parte de un party fabulos, după mai bine de patru luni și jumătate în care s-au concentrat numai pe probele și traseele din Republica Dominicană. Concurenții de la Survivor România trec într-o nouă etapă care unește echipele.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul din 27 mai 2021. Strategii noi. Live Video

Unificarea anunțată de săptămâna trecută de Daniel Pavel aduce și câteva strategii. Participanții încep să facă noi alianțe încă din timpul petrecerii care se dă în cinstea lor și a etapei care urmează în competiția sportivă de la Kanal D.

Așadar, concurenții nu pierd timpul și profită de momentele de socializare dintre cele două echipe. Ei încearcă să atragă de partea lor tot mai mulți oameni, asta pentru că de acum înainte vor trebui să lupte și mai mult pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

„Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!”, spune Zanni de la Survivor România, de aceeași părere fiind și Albert Oprea.

„Acum vorbim, acum ne iubim, acum ne jucăm, acum ne certăm!”, adaugă Raluca Dumitru, într-o conversație cu Adelina de la Războinici.

ADVERTISEMENT

„El zice că vă încurajează, că vă ajută treaba asta. E adevărat?”, îi spune Adelina colegei sale, Elena Marin.

„Chiar dacă e liniște când o să fie nominalizat o să înnebunească”, completează Sebi despre unul dintre participanții de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Survivor România, petrecere de zile mari. Zanni și Culiță le-au cântat colegilor

„Și au zis să facem o petrecere, să ne distrăm, să dansă, după care o luăm din loc”, este de părere Marius Crăciun din echipa Războinicilor.

„Mă simt exact cum sunt acasă și mă pregătesc pentru o petrecere alături de cei dragi”, spune și Raluca Dumitru de la Faimoși.

Schimbările sunt uriașe în competiția din Republica Dominicană, Albert Oprea având un șoc la vederea Mariei Chițu, după ce frumoasa Războinică s-a aranjat pentru a lua parte la petrecerea organizată în cinstea unificării celor două echipe.

„Wow! Tu ești Maria de la Războinici?”, remarcă concurentul de la Survivor România.

Atmosfera de la petrecerea concurenților de la Survivor România a fost întreținută de Zanni și de Culiță Sterp, care au urcat pe scenă pentru colegi.

ADVERTISEMENT