Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Urmărește aici episodul 1 din sezonul doi

09.01.2021 | 15:40
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul 1 din sezonul doi
Survivor România ediția 2021, sezonul 2
ADVERTISEMENT

„Survivor România”, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România, a ajuns la ediția a doua în 2021, care va debuta sâmbătă 9 ianuarie de la ora 20:00.

Faimoșii și Războnicii se vor duela în prima probă a competiției sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, fiind urmăriți de milioane de români.

ADVERTISEMENT

12 Faimoși și 12 Războinici se vor duela în Republica Dominicană pentru a demonstra milioanelor de fani de acasă cine este mai puternic.

Unde poate fi urmărit LIVE Survivor România 2021

În prima probă a competiției cele două echipe au avut de parcurs un traseu pe apă, extrem de dificil. Cine a învins în primul duel al sezonului doi „Survivor România” 2021 poate fi urmărit sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Primul episod din sezonul 2 „Survivor România” 2021 poate fi urmărit LIVE pe site-ul Kanald.ro. CLICK AICI 

Până la difuzarea primului episod din noul sezon Survivor România 2021 au mai rămas puține ore. Războinicii cu Faimoșii se vor duela intens pentru a câștiga cea mai grea emisiune TV în care supraviețuirea este pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va putea fi urmărită în cinci zile ale săptămânii, între miercuri și joi de la ora 22:30, dar și de vineri până duminică de la ora 20:00.

Daniel Pavel este noul prezentator al „Survivor România”

Daniel Pavel, jurnalist cu experiență de 12 ani în media, a acceptat provocarea de a prezenta „Survivor România” 2021 sezonul 2, în locul lui Dan Cruceru. Daniel Pavel spune că este un privilegiu să facă parte din producția televizată.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, „Survivor România” reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel, conform Wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT