Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Urmărește aici episodul 3 din sezonul 2

13.01.2021 | 17:46
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul 3 din sezonul 2
Urmărește Live Survivor România 2021, episodul 3. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e miercuri, Kanal D îți aduce un nou episod al celui mai dur și intens reality-show difuzat vreodată pe micul ecran. Probabil ți-ai dat seama deja că vorbim despre Survivor România 2021, competiția în care 24 de curajoși, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg, se înfruntă pentru marele premiu și titlul de supraviețuitor al anului.

Pentru a-și atinge obiectivul vor fi nevoiți în primul rând să lucreze în echipă și să se adapteze cât mai repede la condițiile vitrege din Republica Dominicană, sarcini care se vor dovedi extrem de dificile, mai ales în tabăra Faimoșilor, unde Alexandra Stan pare să fi devenit inamicul public numărul 1.

ADVERTISEMENT

De la ea nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, ci pentru că se vede că e ținută, așa, în puf… Nu știe nimic”, dezvăluie Zannidache, vizibil iritat de comportamentul artistei. Ediția din această seară poate fi urmărită  LIVE Video pe www.kanald.ro.

Urmărește LIVE Survivor România sezonul 2, episodul 3

Aspru criticate după eșecurile usturătoare suferite în primele ediții, fetele au ocazia să se revanșeze în jocul pentru provizii. Nu le va fi, însă, deloc ușor, în condițiile în care Războinicii sunt hotărâți să își instaureze de pe acum supremația la Survivor.

ADVERTISEMENT

În plus, pe măsură ce trec zilele, tensiunea și dorul de cei dragi încep să își spună cuvântul. Mai ales în cazul Amnei, pe care gândul că nu știe nimic de David, băiețelul ei de aproape șapte ani, o macină în fiecare clipă.

Nu am stat niciodată despărțită de el atât de mult timp”, povestește, printre lacrimi, îndrăgita artistă. Chiar dacă nu a avut succes pe traseu până acum, fanii sunt dispuși să-i mai acorde o șansă. Judecând după comentariile din mediul online, nu putem spune, însă, același lucru și despre Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Du-te acasă Alexandra Stan, că ne faci numai nervi când te vedem pe traseu, zici că ești moartă nu ai nicio tragere nimic, vai de capul tău, leșinata dracu!

Auzi la ea, că îi e frică de înălțime, de apă îi este frică, de înălțime îi este frică, la ce ai venit fata mea aici? Cred ca să ne faci nouă, faimoșilor, nervi.

ADVERTISEMENT

Varză Alexandra Stan. Îmi vine să bag mâna în televizor și s-o trag de păr. Își bate joc de ceilalți concurenți din echipa ei: cum să mergi la un concurs fără să nu știi chiar nimic să faci?”, sunt doar câteva dintre reacțiile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT