Life

Survivor România 2021 Live Video. Urmărește aici episodul 8 de astăzi, 21 ianuarie. Update

21.01.2021 | 21:23
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul 8 de astazi 21 ianuarie Update
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă „Survivor România” atinge cote maxime în această seară, echipa Faimoșilor având parte de tensiuni majore. Joi, 21 ianuarie 2021, telespectatorii vor putea urmări episodul 8 al reality show-ului. 

Faimoșii s-au împărțit în două tabere, femei și bărbați, iar Cătălin Moroșanu va fi la cuțite cu Alexandra Stan și cu Roxana Nemeș, enervat de performanțele slabe ale colegelor sale. Femeile îi acuză pe colegii lor că dau dovadă de misoginism și că nu sunt luate în serios.

ADVERTISEMENT

„O să jucăm jocul de mimă”, anunță Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro.

Survivor România 2021, ediția din 21 ianuarie 2021. Live Video pe Kanal D

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, declară Alexandra Stan cu ochii în lacrimi, în episodul din această seară.

ADVERTISEMENT

Băieții le-au reproșat fetelor că nu fac deloc eforturi și că performanțele lor sunt prea slabe, lucru care l-a enervat mai ales pe Cătălin Moroșanu.

„Am o echipă formată din bărbați foarte misogini”, a spus Simona Hapciuc, apărându-și colegele din echipă, după ce au fost atacate dur de masculii Faimoși.

ADVERTISEMENT

Zannidache a răbufnit și a criticat-o pe colega sa, Roxana Nemeș, despre care a spus că are prea multe pretenții și că ar vrea să câștige un șampon, având părul prea murdar. „Tu ce ai vrea să se câştige azi la concurs? Şi Nemeş a răspun…şampon, că uite ce murdar am părul”, a spus Zanni.

Survivor România 2021, ediția din 21 ianuarie. Primul meci de mimă

Faimoșii și Războinicii vor avea parte de un meci dificil în această seară, și anume un meci de recompensă. Echipele se vor confrunta și își vor demonstra abilitățile pentru a trece cu bine peste această probă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurenții vor avea primul lor meci de mimă, menit să înlăture tensiunile dintre ei și să-i ajute să se relaxeze după ce au fost supuși unor probe extrem de grele.

„Survivor România” va putea fi urmărit, începând de astăzi, de joi până duminică la ora 20:00.

Tensiuni majore între Războinici și Faimoși, în ediția „Survivor România” din 21 ianuarie

Cele două echipe concurente la competiția sportivă de pe Kanal D au avut parte de numeroase tensiuni, ajungând să se bată pentru mâncare. Recopensa jocului din această seară reprezintă o porție generoasă de paste, lucru care a generat certuri între concurenți.

Înfometați și obosiți, participanții nu au mai ținut cont de nimic și s-au luat la bătaie, în lupta pentru recompensă.

„Echipa care acumulează astăzi prima 10 puncte este echipa care intră în posesia unei porții de paste cu sos pentru fiecare membru al echipei. Pe lângă pastele cu sos, mai avem un bonus pentru voi, 1 kilogram de linte, jumătate de kilogram de făină și un pahar de lapte pentru fiecare membru al echipei. Dar să nu uităm că pastele cu sos rămân premiul principal”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

La vederea farfuriei cu paste, Faimoșii și Războinicii s-au năpustit asupra porției, însă au fost opriți de către Daniel Pavel, care le-a atras atenția că vor fi sancționați dacă se mai întâmplă astfel de incidente.

Survivor România 2021, 15 ianuarie
Concurenții de la Survivor România 2021 s-au bătut pe mâncare. Sursa foto: captură Kanal D

Care este traseul concurenților

Echipele au de parcurs un traseu dificil pentru a obține recompensa, urmând să străbată un drum plin de obstacole. Aceștia trebuie să fie bine pregătiți și să dea dovadă de îndemânare pentru a trece cu bine de această probă.

„Concurenții trebuie să transporte o targă pe care o vor trece succesiv peste și pe sub o serie de obstacole. Pe traseu, trebuie să colecteze încă trei cuburi aflate pe platformele de la capătul scărilor. Cuburile trebuie colectate doar de către cei care concurează, nu și de către ajutoarele lor. Concurenții nu au voie să sprijine sau să atingă targa de obstacole. După ce colectează toate cuburile, concurenții ajung la proba de îndemânare.

La final, trebuie introduse două bețe, prin aruncare, într-un recipient. Concurentul care introduce primul cele două bețe are dreptul să treacă la recipientul care trebuie umplut cu nisip. Aveți două boluri de sticlă și o găleată cu nisip. În găleată sunt puse două linguri. Doar cel care a reușit să arunce bețele în recipient are dreptul să facă asta. Celălalt continuă să arunce până reușește și el. Când reușește și concurentul al doilea să introducă bețele în recipient, atunci primul care umple vasul cu nisip de oprește.

Punctul merge la concurentul care introduce primul cele două bețe în recipient. La finalul jocului, echipa care are cel mai mult nisip în bol este echipa care câștigă bonusul integral, dar și echipa care are mai puțin nisip în recipient primește jumătate din această cantitate a premiului suplimentar”, a anunțat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Ciorbă ideală pe caniculă. Este răcoroasă și nu îngrașă
Ciorbă ideală pe caniculă. Este răcoroasă și nu îngrașă
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României