Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Episodul de duminică, 7 februarie. Elena Marin a ajuns la spital

În cadrul probei de la Survivor România, Elena Marin a suferit o accidentare. Concurenta a fost transportată de urgență la spital.
07.02.2021 | 21:00
Survivor Romania 2021 Live Video Episodul de duminica 7 februarie Elena Marin a ajuns la spital
Elena Marin a ajuns la spital după o accidentare la Survivor.
ADVERTISEMENT

În această seară, cu începere de la orele 20:00, te așteaptă un nou episod al celui mai dur și intens reality-show difuzat vreodată pe micul ecran. Probabil ți-ai dat seama deja că vorbim despre Survivor România 2021, competiția în care Faimoșii și Războinicii luptă pe viață și pe moarte pentru a rezista cât mai mult în jungla din Dominicană.


Elena Marin s-a accidentat pe traseu și a ajuns la spital

Update, ora 20:55. Elena Marin a suferit o accidentare în timpul probei din această seară și a fost transportată de urgență la spital. Prezentatorul Dan Pavel va oferi noi detalii cu privire la starea de sănătate a Faimoasei în timpul Consiliului de după jocul de comunicare.

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, ora 16:42.  Doar unul, însă, va reuși, la finalul competiției, să plece acasă cu marele premiu și titlul de supraviețuitor al anului 2021. Până atunci, cu toții vor trebui să facă față atât probelor de pe traseu, cât și tensiunilor din sânul propriilor echipe.

Nu de alta, dar tabăra roșie pare să stea pe un butoi cu pulbere, chiar dacă jocul de imunitate pierdut vine după un lung șir de victorii. Propusă spre eliminare, Alexandra Stan nu își poate ascunde dezamăgirea, chiar dacă încearcă să accepte decizia colegilor săi, în timp ce Zanni lansează acuzații grave la adresa Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021. Urmărește Live episodul de duminică, 7 februarie

Eu chiar dacă sunt o fire puternică am foarte multe momente de slabiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil.

Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul dacă e joc de imunitate, să nu mor pe teren. Acolo nu mai simt durerea, foamente, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu.

ADVERTISEMENT

Eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac”, a spus Alexandra Stan în momentul în care a aflat că poate părăsi competiția.

Zanni pune tunurile pe Elena Marin: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?”

Spiritele sunt la fel de încinse și pe insulă, imediat după jocul de imunitate pierdut la ștafetă. Direct și extrem de dur, ca întotdeauna, Zanni nu se mai poate abține și o acuză pe Elena Marin că a pus ochii pe Cosmin și încearcă să-l cucerească.

ADVERTISEMENT

Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă, dacă nu îl așteaptă Laura?”, i-a spus acesta, făcând-o să plângă cu lacrimi amare.

Și tot în această seară vom urmări un nou joc de comunicare, în urma căruia echipa câștigătoare va primi drept recompensă mesaje scrise din partea familiei. La aflarea mizei, Majda, care nu de puține ori a recunoscut că dorul de casă și de fiul ei o copleșește, nu se mai poate abține și izbucnește în lacrimi.

ADVERTISEMENT