Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici ediția de astăzi, 18 martie. Update

18.03.2021 | 21:21
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici editia de astazi 18 martie Update
ADVERTISEMENT

„Survivor România” revine în această seară, 18 martie, cu o nouă ediție și cu momente pline de suspans pentru telespectatori. Faimoșii și Războinicii se vor duela în jocul pentru recompensă, iar miza este una mare. 

UPDATE ORA 21:20. „Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă… am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă.

ADVERTISEMENT

Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a declarat Jador după ce a ieșit din spital.


Daniel Pavel face anunțul mult așteptat de fani și îi anunță pe Faimoși că Jador va fi alături de ei și că poate concura alături de colegii lui la probele din cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro. Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni se amplifică, cei doi adresându-și din nou cuvinte acide.

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici ediția de astăzi, 18 martie

În această seară, telespectatorii îl vor revedea pe Jador la jocul de recompensă, după aproape două săptămâni petrecute la spitalul din Republica Dominicană. Cântărețul este dornic să aducă puncte în echipa Faimoșilor și să-și demonstreze abilitățile sportive.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Zanni și Elena Marin nu au încetat cu războiul și continuă să se certe constant în cadrul reality show-ului de la Kanal D. Sebastian Chitoșcă pune paie pe foc în acest conflict, iar Faimoasa este sătulă de certurile cu colegii ei.

„În momentul în care vorbesc cu ei, nu reușesc sub nicio formă să mă înțeleg. Întotdeauna e cuvântul meu contra cuvântului lor. M-am săturat, nu mai pot!”, spune Elena Marin despre Zanni și Sebi.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au parte de noi tensiuni

„Zanni:  La consiliu plângi, faci așa… (n.r. își împreunează mâinile)/ Elena: Ok. E părerea ta că sunt falsă, că sunt urâtă, că sunt bătrântă, că miros a naftalină…/ Zanni: Femeia asta e pe bune?”, sunt doar câteva dintre replicile dure dintre cei doi Faimoși. 

Jador revine pe traseu, iar concurenții sunt uimiți și își pun mâinile în cap atunci când Daniel Pavel face anunțul momentului: „Aș vrea să-l invit pe banca Faimoșilor pe Jador”. 

Între timp, Sindy de la Războinici a dezvăluit visul ciudat pe care l-a avut legat de Albert Oprea. Se făcea că tânărul era aruncat într-un foc de tabără de mai mulți colegi, fapt ce a făcut-o pe Sindy să se întrebe ce semnificație are.

„Prima dată l-am visat pe Albert, eram cu toții la o petrecere, s-a făcut un foc mare de tabară și el niște persoane l-au luat și l-au aruncat în sus, după au vrut să îl arunce în foc”, a transmis Războinica.

Cine va câștiga jocul pentru recompensă, dacă va participa Jador la probele sportive sau dacă doar va urmări de pe banca Faimoșilor, dacă Elena Marin și Zanni ajung la o înțelegere, aflați în ediția din această seară, 18 martie, pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT