Life

Survivor România 2021 Live Video. Detalii neștiuti din culise. Vezi aici episodul de astăzi, 11 februarie

11.02.2021 | 20:14
Survivor Romania 2021 Live Video Detalii nestiuti din culise Vezi aici episodul de astazi 11 februarie
ADVERTISEMENT

În această seară, telespectatorii vor putea viziona un nou episod al emisiunii „Survivor România” 2021, urmând să aibă parte de surprize mari. Faimoșii și Războinicii își vor folosi toate resursele pentru a câștiga un nou duel. 


UPDATE. Am aflat de unde a pornit scandalul dintre Zanni și Elena Marin. Totul a plecat din România, înainte ca cei doi să ajungă în Republica Dominicană. Detaliile sunt explozive.

ADVERTISEMENT

Joi, 11 februarie, va avea loc jocul pentru recocmpensă, cele două echipe urmând să se lupte pentru unul dintre premiile care au fost votate de public. Recompensele constă în porții de mâncare, astfel că lupta va fi una strânsă.

Episodul din ceastă seară poate fi văzut Live Video pe kanald.ro. Vezi care sunt provocările prin care vor trece concurenții celui mai intens reality show.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de astăzi, 11 februarie

Ediția de joi seară a emisiunii „Survivor România” 2021 aduce noi tensiuni printre concurenți, care se vor duela în jocul pentru recompensă. Traseul pe care îl vor avea de parcurs cele două echipe va fi unul destul de dificil, dar spectaculos, pe în apele Mării.

Eliminarea Georgianei Lupu nu îi pace lui Jador, după ce el a fost cel care a nominalizat-o pe tânără în consiliu. Cântărețul și-a exprimat regretul legat de plecarea colegei lui, spunând că e o persoană bună.

ADVERTISEMENT

„Mie chiar îmi pare că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă, avea un suflet bun, din tot ce este aici”, a mărturisit interpretul de manele. Acest moment, împreună cu multe altele, poate fi văzut în această seară de la ora 20:00, pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro.

Surprize pentru fani, la jocul de recompensă

În acestă seară are loc jocul pentru recompensă, premiul fiind ales de către public. Este vorba despre porții generoase de mâncare, iar echipa care câștigă obține porții de cheesecake și un coș cu legume, potrivit voturilor publicului. Votul a fost exprimat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Faimoșii nu vor scăpa de tensiunile acumulate pe parcurs, ba chiar apar altele noi. Oboseala, foamea și stresul îi afectează grav pe concurenți, care pot spune sau face lucruri pe care le-ar putea regreta.

Află cine va câștiga jocul pentru recompensă și care sunt tensiunile dintre Faimoși urmărind episodul din această seară, începând cu ora 20:00!

ADVERTISEMENT