Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de astăzi, 28 ianuarie

28.01.2021 | 20:36
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici episodul de astazi 28 ianuarie
Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de astăzi, 28 ianuarie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane joi seara, începând cu ora 20:00, cu o nouă ediție incendiară. Faimoșii și Războinicii luptă în cel de-al 12-lea joc de la debutul competiției sportive din Republica Dominicană. 

UPDATE ORA 20:35. Costi Ioniță a fost eliminat dim competiția sportivă Survivor România 2021, Zanni considerând acest lucru ca un avantaj pentru echipa Faimoșilor. Fostul concurent de la Antena 1 este de părere că artistul era „veriga slabă”.

ADVERTISEMENT

„Acum, noi, băieții, suntem mult mai relaxați că a plecat veriga slabă, noi chiar suntem mult mai «easy» acum la strategii. Ne era greu, că trebuia să-l calculăm și pe Costi, cu cine să-l lăsăm pe Costi. 

Acum e foarte bine tot ce se întâmplă și acum eu, oricât s-ar certa fetele, eu sunt foarte atent la ele, să văd și eu care are dreptate”, a fost replica „protejatului” lui Alex Velea în legătură cu plecarea lui Costin Ioniță din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Știre inițială. Ora 15:54. Traseul sportiv nu va fi unul ușor pentru concurenții rămași în lupta pentru marele premiu. Participanții vor fi nevoiți să-și învingă temerile la toboganul și piscina cu apă, două dintre obstacolele care le vor solicita îndemânarea și rezistența.

De asemenea, în timpul probelor de pe traseu Faimoșii și Războinicii trebuie să țină cont și de forța fizică și psihică, jocul pentru recompensă nefiind pentru cei slabi. Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe  kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, o nouă ediție joi, 28 ianuarie. Vezi Live Video

Din păcate, tensiunea de pe traseu își spune cuvântul între membrii echipelor, în special cea a celor cu banderole roșii. Alexandra Stan nu reușește să treacă peste fricile sale și traversează un nou moment de panică, chiar în timp ce se află pe traseu.

Faimoasa încearcă să își înfrângă teama de înălțime, însă încremenește de frică, chiar dacă este încurajată de Majda să lupte și să câștige puncte pentru Faimoși. De altfel, toți colegii o susțin de pe margine, însă fără prea mari rezultate.

ADVERTISEMENT

Blondina este atacă în termeni foarte duri de doi dintre co-echipieri, Zanni și Culiță Sterp spunând ceea ce cred peste prestația artistei. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” susține că Faimoasa nu are ce căuta în Republica Dominicană, motiv pentru care a și nominalizat-o să plece acasă.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta. Nu ai ce cauta aici. Vorbești mult! Ești isterică, de aceea! Nu știi să te mai abții, să mai taci!”, îi spune Zanni cântăreței, fără să țină cont de absolut nimic.

„Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic așa… în special Alexandra m-a blocat”, spune la rândul său Culiță Sterp, la testimoniale.

Urmăriți în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Kanal D, Survivor România 2021 pentru a vedea care este echipa care câștigă puncte, dar și care este recompensa pregătită de prezentatorul Daniel Pavel pentru cei care înving în teren.

ADVERTISEMENT