Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Luptă aprigă între Faimoși și Războinici. Surpriză mare la Consiliu

13.03.2021 | 23:25
Survivor Romania 2021 Live Video Lupta apriga intre Faimosi si Razboinici Surpriza mare la Consiliu
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă Survivor Romania 2021 este în atenția telespectatorilor și în seara aceasta, sâmbătă, 13 martie 2021, începând cu ora 20:00, numai la postul de televiziune Kanal D. Tensiunile ating cote alarmante. 


UPDATE. Faimoșii s-au certat din nou la Consiliu înainte votului, Zanni și Sebastian Chitoșcă având mai multe schimburi de replici cu Andreea Antonescu. În urma voturilor Faimoșilor, jumătatea trupei Andre este propunerea lor pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Războinicii au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate după ce s-au impus cu 10 la 7. Maria – Andreea Antonescu a fost ultimul duel, iar războinica este cea care a adus punctul decisiv și care i-a obligat pe Faimoși să facă nominalizarea pentru eliminare.


UPDATE. A început al doilea joc pentru imunitate între Faimoși și Războinici. Traseul de astăzi este deasupra apei,pe un cilindru din lemn, primul concurent care cade și atinge apa este considerat pierzător.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este pusă la zid de concurenții din Republica Dominicană. Cântăreața este umilită de Sebastian Chitoșcă, care îi reproșează că nu are nicio treabă cu probele de pe traseu. În plus, Faimosul este de părere că artista joacă mult teatru.

Din păcate, Sebastian Chitoșcă nu este singurul de această părere, în apărarea sa sărind alți colegi, printre care se numără Culiță Sterp și Zanni. Lupta este una strânsă pentru cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Vezi Live Video pe kanald.ro!

ADVERTISEMENT

Survivor România, un nou joc pentru imunitate. Vezi Live Video

„Tu oricum nu ai ce să facă pe niciun traseu. Tu mergi pe traseu în loc să alergi, Andreea!”, spune Sebastian Chitoșcă despre Andreea Antonescu.

„Ne e greu! Când ea nu joacă, noi ne bucurăm”, completează Culiță Sterp.

„Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca alea, ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci”, adaugă Sebastian.

ADVERTISEMENT

„Ea nu poate să facă altceva între noi decât să ne dezbine, să ne facă psihic…”, spune la rândul său Zanni.

Faimoșii și Războinicii sunt puși în fața unui traseu dificil, concurenții fiind nevoiți să fie foarte atenți. Participanții de la Survivor România luptă nu numai pentru marele premiu, ci și pentru a nu ajunge în situația de a nominaliza o persoană pentru ieșirea din joc.

Albert Oprea este propus pentru a doua oară pentru eliminare, Războinicii făcând front comun pentru plecarea sa acasă. Vestea neașteptată îl dă peste cap pe concurent, Andrei fiind cel care îi spune că mai mulți colegi ar vrea să fie scos din joc.

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, urmează să afle care este cel de-al doilea concurent propus pentru eliminare. Consiliul nu este lipsit de tensiuni.

ADVERTISEMENT