Life

Survivor România 2021 din 18 iunie. Cine a fost propus pentru eliminare?

Survivor România 2021, cea mai iubită competiție sportivă, revine pe micile ecrane cu un nou meci între Faimoși și Războinici, după ce seara trecută a fost eliminat Cosmin Stanciu din cauza unor probleme de sănătate.
18.06.2021 | 20:03
Survivor Romania 2021 din 18 iunie Cine a fost propus pentru eliminare
Survivor România 2021 din 18 iunie. Cine a fost propus pentru eliminare? Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
18-06-2021
20:40

Faimoșii au nominalizat

Elena Marin este persoana nominalizată în primul Consiliu din această săptămână. Dansatoarea a primit 3 voturi, în timp ce Ștefan Ciuculescu a avut unul. 

„Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc”, a spus Faimoasa care este în pericol de eliminare. 

18-06-2021
19:10

Jocul de imunitate este câștigat de Războinici

Războinicii demonstrează că au calm și răbdare. Cei patru concurenți din echipa albastră câștigă jocul de imunitate, a doua victorie pentru ei din această săptămână. 

Punctul decisiv este adus de Albert Oprea, care a reușit să aducă patru puncte în timpul meciului. 10 – 7 este scorul final dintre echipe. 

18-06-2021
19:05

Războinicii rămân pe primul loc

Echipa albastră reușește să mai adune un punct. 8 -7 este clasamentul din acest moment. 

18-06-2021
18:42

Războinicii au preluat controlul

Maria Chițu aduce al patrulea punct pentru echipa sa. Războinicii au preluat controlul jocului de imunitate, scorul fiind 7-6. 

18-06-2021
18:25

Echipa roșie conduce jocul de imunitate

Faimoșii de la Survivor România conduc jocul de imunitate. Scorul este 5 – 4, ultimul punct fiind adus de Zanni. Concurentul aduce astfel al treilea punct din această seară. 

18-06-2021
17:34

Faimoșii deschid jocul de imunitate

Ștefan Ciuculescu de la Faimoși este persoana care deschide jocul de imunitate din această săptămână, după o probă care i-a pus la mare încercare răbdarea. 

18-06-2021
17:30

Traseul meciului de imunitate

Concurenții de la Survivor România au de parcurs un traseu numai la sol, în paralel cu Marea Caraibilor. Echipa care ajunge la 10 puncte câștigă meciul din această seară. 

18-06-2021
17:05

A început un nou episod din Survivor România 2021

Războinicii și Faimoșii se vor duela astăzi în primul joc de imunitate al acestei săptămâni. Ambele echipe își doresc să câștige atât pentru proviziile puse în joc, cât și pentru liniștea pe care le-o oferă victoria în Consiliul de eliminare.

Plecarea concurentului din echipa roșie aduce diferite stări pentru cei care au rămas în reality show-ul moderat de Daniel Pavel. Cel mai afectat de această situație este Zanni, care pare devastat că a plecat persoana cu care s-a înțeles atât de bine.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” face un gest neașteptat după plecarea amicului său. Cântărețul le spune colegilor că fiecare ar trebui să lupte singur de acum înainte. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

ADVERTISEMENT

„Este un joc psihologic pe care unii îl joacă foarte bine. Vreau să vă propun o chestie, să ne vedem fiecare de treaba lui”, spune protejatul lui Alex Velea legat de plecarea colegului său de echipă, Faimosul Cosmin Stanciu.

Survivor România, episodul de vineri, 18 iunie 2021. Live Video

Nu același lucru se poate spune despre Războinici care încearcă să profite de această plecare în avantajul lor. După ce au câștigat jocul de recompensă din această săptămână, participanții cu banderolă albastră au devenit și mai ambițioși.

ADVERTISEMENT

Ei sunt gata să dea totul pentru a fi ieși victorioși la primul joc de imunitate. Războinicii lucrează la o strategie care să-i ajute să nu piardă, asta pentru că în seara aceasta are loc și un Consiliu de Nominalizare.

Așadar, concurenții din echipa albastră vor să se asigure că nu este aleasă nicio persoană de la ei, lupta pentru premiul cel mare fiind mult mai strânsă și mai aprigă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„Din fericire pentru noi, din păcate pentru el și echipa Faimoșilor. E spre avantajul nostru”, este de părere Andrei Dascălu de la Survivor România.

„Normal că ne așteptăm oricând să se poată răsturna situația. Era așa: a. câștigăm, b. trebuie să câștigăm, c. câștigăm obligatoriu”, completează Marius Crăciun.

ADVERTISEMENT

Emoții uriașe în primul joc de imunitate de la Survivor România. Cine e propus

Ștefan Ciuculescu este convins că situația din Republica Dominicană va fi mult mai dură după plecarea lui Cosmin Stanciu. Faimosul de la Survivor România crede că „debitul apelor va crește”, asta și pentru că echipa roșie nu este deloc unită.

Concurenții de la Kanal D au parte de un joc care se bazează foarte mult pe viteză, calm și răbdare. Proba de final cere foarte multă atenție din partea participanților, miza fiind una foarte importantă, liniștea în Consiliul de Nominalizare.

„E foarte importantă viteza aici și rapiditatea. Efortul este considerabil, viteza crește exponențial! E nevoie de foarte, foarte mult sânge rece”, spune prezentatorul de la Survivor România, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT