Life

Survivor România 2021, marele premiu. Câți bani primește câștigătorul sezonului 2

09.01.2021 | 16:22
Survivor Romania 2021 marele premiu Cati bani primeste castigatorul sezonului 2
Survivor România, premiu mare pus în joc
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, începe al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni „Survivor România”, unde 24 de concurenți se vor lupta pentru marele premiu pus în joc.

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta pentru a câștiga trofeul sezonului 2, dar și premiul de bani pus în joc.

ADVERTISEMENT

Cei 24 de concurenți neînfricați au acceptat provocarea producătorilor Survivor România 2021 și se vor lupta pentru banii puși în joc în Republica Dominicană.

Premiul pentru câștigătorul Survivor România 2021

Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont, deși e cale lungă până la finală. Lucrurile s-au încins între concurenți chiar de la prima ediție, după un traseu istovitor pe apă, care i-a secătuit de puteri pe Faimoși și Războinici.

ADVERTISEMENT

Faimosul sau Războinicul care va învinge în această competiție se va întoarce în România mai bogat cu 250.000 de lei.

Daniel Pavel va prezenta noul sezon „Survivor România”

Daniel Pavel, jurnalist cu experiență de peste 12 ani în media, a acceptat provocarea de a prezenta „Survivor România” 2021 sezonul 2, în locul lui Dan Cruceru. Daniel Pavel a mărturisit că este un privilegiu să facă parte din producția televizată.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, „Survivor România” reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel, conform Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT