ADVERTISEMENT
Life

Survivor România 2021. O nouă eliminare în tabăra Războinicilor. Cine a părăsit competiția

Autor: Bogdan Solomon | 15.02.2021 | 08:32
Survivor România 2021. O nouă eliminare în tabăra Războinicilor. Cine a părăsit competiția
Încă un Războinic a părăsit competiția. Sursa foto: Kanal D

Chiar dacă tensiunile din sânul echipei nu s-au risipit în totalitate, Faimoșii au reușit să se mobilizeze și să-și adjudece victoria în ambele jocuri de imunitate ale săptămânii. Cu alte cuvinte, i-au forțat pe rivalii din tabăra Războinicilor să treacă din nou printr-un Consiliu dificil, la capătul căruia și-au luat rămas bun de la încă un coleg.

ADVERTISEMENT

Nici nu a apucat să se adapteze la condițiile vitrege din Republica Dominicană, că Mihaela Berteanu trebuie să facă imediat cale întoarsă. Aflată în pericol de eliminare, Marilena a trecut de la agonie la extaz în doar câteva minute și, din postura de favorită a publicului, a avut posibilitatea să nominalizeze pe altcineva.

Motivul e simplu, acesta e momentul ei”, și-a motivat aceasta alegerea, nu înainte, însă, de ale mulțumi telespectatorilor pentru sprijinul acordat. În aceeași situație s-a aflat și Alin, pe care unii coechipieri, în frunte cu Musty, nu s-au sfiit să-l acuze că strică atmosfera în tabăra albastră.

ADVERTISEMENT

Mihaela Berteanu a  fost eliminată de la Survivor România 2021

Mă așteptam să fiu propusă spre eliminare. Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită fiecare șansa cu desăvârșire.

Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atât cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi”, a reacționa Mihaela, la aflarea veștii că va părăsi competiția.

ADVERTISEMENT

Tânăra are o poveste de viață impresionantă

Deși acceptase provocarea Survivor România mânată de dorința de a le demonstra tuturor că este o adevărată supraviețuitoare, frumoasa brunetă nu le-a reproșat colegilor de echipă nominalizarea făcută.

În ciuda vârstei relativ fragede, viața i-a scos în cale o sumedenie de obstacole și a învățat-o să treacă peste fiecare dintre ele cu fruntea sus. Pe când era doar o copilă, mama, în grija căreia rămăsese alături de sora sa după divorțul părinților, a plecat la muncă în Italia, lăsându-le cu bunica.

ADVERTISEMENT

Deși nu i-a fost deloc ușor, bătrâna le-a crescut cum a putut mai bine și s-a străduit să le ofere o viață lipsită de griji.

Dintre toate momentele dificile, unul a marcat-o, însă, atât de tare, încât nici acum, la patru ani distanță, Mihaela nu găsește puterea să vorbească despre el: accidentul rutier suferit de femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!