Life

Survivor România 2021. Primele imagini din noul sezon. Surprize uluitoare pentru fani

07.01.2021 | 08:42
Survivor Romania 2021 Primele imagini din noul sezon Surprize uluitoare pentru fani
ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România 2021 este pe punctul de a începe, fiind deja distribuite primele imagini din sezonul doi prezentat de Daniel Pavel. Show-ul va apărea pe micile ecrane începând de sâmbătă, 9 ianuarie 2021. 

Așteptarea a luat sfârșit pentru concurenții care au ajuns în urmă cu puțin timp în Republica Dominicană. 12 Războinici și 12 Faimoși se vor confrunta în jungla dominicană și vor trece prin probe care le vor pune la încercare forța și determinarea.

ADVERTISEMENT

Participanții sunt pregătiți să dea tot ce este mai bun pe teren, dovadă fiind chiar imaginile din primul episod din Survivor România 2021, difuzat la Kanal D. Războinicii și Faimoșii sunt față în față la prima confruntare din acest sezon.

Primele imagini din sezonul 2 Survivor România 2021

„Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor!

ADVERTISEMENT

Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?”, spune prezentatorul Daniel Pavel în timp ce stă în fața concurenților.

„Cel mai slab va cădea, cel mai fals va ceda”, este declarația făcută de Zanni, fostul concurent de la Chefi la cuțite, care face parte din echipa Faimoșilor alături de Alexandra Stan, Jador și Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii Survivor România așteaptă cu sufletul la gură noul sezon de la Kanal D, internauții fiind convinși că probele vor fi unele inedite și spectaculos și de această dată.

De altfel, oamenii sunt convinși că jocurile și duelurile nu vor fi unele ușoare pentru concurenții din Republica Dominicană. Oare la cine va ajunge marele premiu pus în joc de producători, în valoare 250.000 de lei, câștigat sezonul anterior de cântăreața Elena Ionescu?

ADVERTISEMENT

„Sper să câștige cel care demonstrează că este cel mai bun”, „Hai Războinicii”, „Cine ține cu Faimoșii?”, „Abia aștept!” sau „Prevăd niște dueluri pe cinste”, sunt doar o parte din mesajele venite din partea internauților.

Taberele sunt deja împărțite, rămâne numai să înceapă jocurile. Survivor România 2021 va debuta sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00. Ulterior, competiția va apărea pe micile ecrane 5 zile pe săptămână: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

ADVERTISEMENT