Life

Survivor România 2021 provoacă un nou scandal uriaș. Alin Sălăjean și Kamara s-au dezlănțuit în online

04.03.2021 | 13:34
Survivor Romania 2021 provoaca un nou scandal urias Alin Salajean si Kamara sau dezlantuit in online
ADVERTISEMENT

Credeați că Survivor România naște tensiuni doar în jungla din Republica Dominicană? Ei bine, Alin Sălăjean, eliminat cu puțin timp în urmă din competiție pe fondul unor probleme medicale, s-a trezit implicat într-un scandal cu fratele Războinicului Musty, nimeni altul decât Kamara, binecunoscutul component al trupei Alb Negru.

Aparent amicală și prietenească, discuția purtată de cei doi pe Instagram cu privire la echipa albastră, în așteptarea primului joc al acestei săptămâni, s-a transformat într-un conflict în clipa în care „Buturuga mică”, cum îl porecliseră foștii colegi, a susținut din nou că a fost amenințat, în spatele camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Sunt neadevăruri. Sunt lucruri care nu pot fi probate. Astea sunt poveștile tale, eu nu sunt de acord. Nu s-au văzut nicăieri!”, a reacționat Kamara, sărind în apărarea fratelui său, stârnind astfel o dispută presărată cu acuzații dure de ambele părți.

Alin Sălăjean, pus pe scandal după eliminarea de la Survivor România 2021. S-a dezlănțuit la adresa lui Kamara, în văzul tuturor

Alin Sălăjean: Eu cred în continuare că fratele tău, cât am stat eu, șase săptămâni jumate, a creat haos acolo și a creat multe certuri. Asta este părerea mea. Toți cei care au ieșit nu îl plăceau deloc pe Musty.

ADVERTISEMENT

După ce am avut tensiunea cu patul, Musty mereu venea și se lua de mine. Se leagă de orice. M-a certat într-o seară că fac ceva intenționat și a venit dimineața reporterul și mi-a zis că de ce ne-am certat. Eu m-am dus și mi-am cerut iertare pentru un lucru pe care nu l-am făcut intenționat!

Kamara: Agresiunea din ton și agresiunea verbală la adresa colegului tău nu este corectă. Nimeni nu a ieșit până acum din concurs și să facă ce faci tu.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean: Îți spun eu ce înseamnă agresiune verbală, care nu s-a văzut la televizor. Fratele tău m-a făcut nesimțit și am martori. Fratele tău m-a amenințat că îmi rupe picioarele, asta înseamnă agresiune verbală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sălăjean Alin (Sălă) (@alin.salajean)

Kamara: Și în momentul ăsta ce faci tu cu mine e agresiune verbală. Sunt neadevăruri. Sunt lucruri care nu pot fi probate. Cum se face că și tu și Rox, și Marilena v-ați luat de Musty și Dumnezeu v-a dat de v-a accidentat?

ADVERTISEMENT

Astea sunt poveștile tale, eu nu sunt de acord. Nu s-au văzut nicăieri! Eu pot să zic că în culise tu m-ai amenințat că îmi tai gâtul dacă nu vorbesc frumos cu tine. Mi-ai pus cuțitul la gât și mi-ai zis: ”Kamara, dacă nu vorbești că sunt un băiat extraordinar, îți tai gâtul!”. Și eu pot să zic asta, nu?.

Alin Sălăjean: La mine sunt martori care o să confirme!

ADVERTISEMENT