Life

Survivor România 2021, schimbare uriașă. Ce se întâmplă cu Georgiana Lupu de la Războinici

16.01.2021 | 14:28
Survivor Romania 2021 schimbare uriasa Ce se intampla cu Georgiana Lupu de la Razboinici
Cine va câștiga Survivor Romania? Georgiana Lupu a mărturisit pe cine vede în finală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producătorii reality show-ului „Survivor România” au luat o decizie neașteptată în cazul Georgianei Lupu, după ce Războinica nu s-a prezentat în cadrul unei probe din Republica Dominicană. Tânăra de 24 de ani a primit o a doua șansă în competiție. 

Fosta concurentă de la „iUmor” a fost implicată în mai multe scandaluri de când a pus piciorul în jungla dominicană, dovadă că în urmă cu două zile a cedat și a renunțat la tot. Din fericire, tânăra va continua parcursul în competiție, însă cu o singură condiție.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Georgiana Lupu va concura de partea Faimoșilor, aceștia având la dispoziție un minut pentru a lua decizia finală. În cele din urmă fata a fost acceptată de colegii din echipa roșie, cel mai încântat de această schimbare uriașă fiind Jador.

Survivor România 2021, decizie neașteptată legat de Georgiana Lupu. Ce face tânăra acum

„A sosit momentul să clarificăm situația apărută în tabăra Războinicilor. În urma situației tensionate pentru echipa voastră, Războinicilor, am hotărât. 

ADVERTISEMENT

Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.

Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continue aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia. Dacă aceștia nu te acceptă, drumul tău se încheie aici”, a spus prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, după primul joc de imunitate.

Războinicii au rămas șocați de cele auzite, dar s-au și bucurat într-un fel că Georgiana Lupu nu mai face parte din echipa lor. Toți au fost de părere că tânăra i-a tras în jos în timpul probelor din cauza scandalurilor pe care le provoca.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai cunoscute este cel cu Musty Camara, fosta concurentă de la iUmor luând foc când acesta i-a spus că i-ar putea fi tată, referindu-se aici la diferența de vârstă dintre ei. Declarația nu a fost pe placul Georgianei care a sărit la gâtul bărbatului.

Puțin a lipsit până la o încăierare în toată regula, ceilalți colegi din echipa Războinicilor fiind nevoiți să se implice. Georgiana Lupu s-a simțit atacată pentru că nu și-a cunoscut niciodată tatăl, în timp ce mama sa a abandonat-o într-un centru de plasament.

„Eu m-am născut în pușcărie, apoi am fost luată de Protecția Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiții să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta știu”, a povestit la un moment dat Georgiana Lupu de la Survivor România.

ADVERTISEMENT