Life

Survivor România, 30 ianuarie 2022: Victorii pe linie pentru Faimoși, ei câștigă toate recompensele zilei

Survivor România 2022 intră, astăzi, 30 ianuarie, în cea de-a treia săptămână de jocuri, iar Faimoșii și Războinicii se înfruntă pentru recompensele puse în joc.
30.01.2022 | 22:20
Survivor Romania 30 ianuarie 2022 Victorii pe linie pentru Faimosi ei castiga toate recompensele zilei
TJ Miles si Laura Giurcanu, amici apropiați în tabără, au reușit să aducă victoria Faimoșilor în jocul de recompensă Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT
30-01-2022
20:58

Tortul de ciocolată ajunge în tabăra Faimoșilor

Cătălin Zmărăndescu îl învinge pe Ionuț Popa, iar scorul devine 3 la 1 pentru Faimoși. Robert Niță intră și el în joc, îl înfruntă pe Relu Penescu și reușește să îi aducă pe Faimoși la un pas de victorie.

Laura Giurcanu însă pierde în fața Angelei de la Războinici. Duelul dintre Emil Rengle și Blaze este câștigat de Faimos și dansatorul aduce victoria echipei sale. ”Am emoții foarte mari, chiar îmi doream acest premiu, mai ales că este și ziua mea de naștere (Faimosul a îmălinit 49 de ani pe 25 decembrie”, n. red.)”, a spus Cătălin Zmărăndescu, vizibil fericită că se va înfrupta din tortul de ciocolată.

30-01-2022
20:53

Otilia vs Alexandra Duli, primul meci al minigame-ului pentru tort

Faimoasă Otilia Bilionera a înfruntat-o pe Alexandra Duli în concursul de tras la țintă cu arme de paintball. Faimoasa trage surprinzător de bine și aduce primul punct, reușind să doboare și toate țintele.

TJ Miles și Alexandru Nedelcu le urmează pe fete, victoria îi revine tot Faimosului, și el dărâmând toate țintele. Elena Chiriac și Ștefania se înfruntă și la minigame, succesul fiind însă al Războinicei.

30-01-2022
20:40

Premiul de la minigame, un tort cu ciocolată

Daniel Pavel a anunțat și premiul din minigame-ul de la Survivor România 2022: un tort cu ciocolată. La vederea premiului, atât Faimoșii, cât și Războinicii au început să aplaude entuziasmați.

30-01-2022
20:36

Otilia Bilionera, show în bucătărie, la Survivor România 2022

”Prima mea ciorbă pe o insulă pustie a ieșit destul de bine. Așa se întâmplă când faci ceva cu dragoste”, a spus Otilia Bilionera după ce și-a demonstrat talentul culinar în echipa Faimoșilor. ”Ciorba Otiliei mi-a adus aminte de mama, de tata, de sora mea”, a explicat Emil Rengle, mulțumindu-i Otiliei pentru felul în care a gătit ciorba.

Înainte de masă, Cătălin Zmărăndescu a spus o rugăciune pentru Faimoșii adunați în jurul lui. ”Toată lumea era zen, cu zâmbetul pe buze, aveam energie”, a mai spus Faimoasa Otilia.

30-01-2022
20:27

Daniel Pavel: ”Urmează un minigame”

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, a anunțat că urmează un minigame, unul distractiv, iar premiile puse în joc sunt consistente. Din imaginile difuzate de Pro TV, jocul va f o înfruntare între Faimoși și Războinici cu arme de paintball.

30-01-2022
20:24

TJ Miles: ”Mâine mâncăm ciorbă”

TJ Miles și-a făcut, deja, planurile cu recompensa primită de Faimoși, un coș cu legume. ”Sunt atât de fericit, pentru toată echipa. Nu am simțit presiunea prea mult și am avut încredere în mine că voi aduce victoria. Mâine vom mânca ciorbă”, a spus TJ Miles. Laura Giucanu, care a reușit să obțină puncte esențiale și a participat la Ștafetă, spune că o încearcă o singură senzație. ”Sunt foarte, foarte fericită că am adus punctul și victoria”, spunea Laura, zâmbind cu gura până la urechi. Otilia Bilionera pare să fie cea mai fericită dintre Faimoși, ea explicând că e nerăbdătoare să gătească pentru toată echipa.

Elena Matei a recunoscut că presiunea jocului a împiedicat-o să facă dominoul: ”Este vina mea că am pierdut”. Alex Delea, colegul ei de la Războinici, a explicat victoria Faimoșilor. ”Era invevitabil să nu pierdem, trebuia să vină și acest moment”, a spus el.

30-01-2022
20:11

Ștafeta din jocul de recompensă, câștigată de Faimoși

Laura Giurcanu și TJ Miles de la Faimoși îi înfruntă pe Elena Matei și Alex Delea de la Războinici. Băieții încep meciul și au în responsabilitate și finalul jocului. Victoria revine lui TJ Miles, după un meci dramatic, condus până în ultimul moment de Faimoși, Tik-tok-erul reușind să se impună după un start mai prost al meciului.
Pe lângă victoria de moral, Faimoșii intră și în posesia coșul de legume, esențial pentru energia necesară pentru următoarele jocuri, ziua de mâine, 1 februarie, fiind dedicată Imunității.

30-01-2022
19:58

Cătălin Zmărăndescu, punct pentru Ștafetă cu Ionuț Popa

Experimentatul Cătălin Zmărăndescu îl înfruntă pe mai tânărul Ionuț Popa de la Războinici. Victoria îi aparțineRăzboinicului, iar jocul pentru recompensă ajunge la Ștafetă.

30-01-2022
19:54

Elena Chiriac, înfruntare la limită cu Ștefania

Faimoasa Elena Chiriac, intrată a treia oară pe traseu, o înfruntă pe Ștefania, Războinica aflată în conflict cu echipa ei. Elena Chiriac nu reușește să obțină și cel de-al treilea punct al ei, iar punctul revine Războinicilor care se apropie la un punct de echipa roșie. Scorul este 9 a 8.

30-01-2022
19:51

Radu Itu, învins de Alex Delea. Războinicii revin în joc

Faimosul Radu Itu l-a înfruntat pe Alex Delea. Victoria îi aparține lui Alex Delea, iar Radu Itu ratează șansa să câștige meciul pentru echipa Faimoșilor. Războinicii revin în joc, au 7 puncte, cu două mai puțin decât Faimoșii.

30-01-2022
19:48

Zmărăndescu luptă cu Alex Nedelcu! Victoria Faimoșilor se apropie

Faimosul Cătălin Zmărăndescu l-a înfruntat pe mai tânărul Alex Nedelcu de la Războinici. Punctul ajunge în dreptul echipei roșii, iar victoria Faimoșilor pare să fie mai aproape ca niciodată, ei având 9 puncte, iar Războinicii 6.

30-01-2022
19:45

Otilia Bilionera și Ștefania, luptă înverșunată în jocul de recompensă

Otilia Bilionera a intrat pe traseu, împotriva Ștefaniei, cu gândul să obțină primul punct în această seară pentru echipa sa, pentru Faimoși. Cântăreața nu reușește însă să aducă punctul, iar Faimoșii au puncte 8, iar Războinicii 6.

30-01-2022
19:33

Ionuț Popa dă semnalul revenirii Războinicilor

CRBL și Ionuț Popa se duelează pentru un punct esențial pentru cele două echipe. Victoria îi revine Războinicului, iar diferența dintre cele două echipe scade, socrul fiind 8 la 5.

30-01-2022
19:30

Faimoasa Elena o înfruntă pe Războinica Elena

Elena Chiriac de la Faimoși vrea să o învingă pe Elena Matei de la Războinici. Scorul devine 8 la 4 pentru Faimoși, chiar dacă Războinica a încercat să o încurce și a împins-o pe campioana de arte marțiale.

30-01-2022
19:26

TJ Miles și Blaze, replici acide după victoria Faimosului

Spiritele se încing odată cu înfruntarea dintre Faimosul Tj Miles și Războinicul Blaze, cei doi încurcându-se, iar scandalul izbucnește. TJ Miles câștigă, scorul este de 7 la 4 pentru Faimoși, spre supărarea lui Blaze.

30-01-2022
19:21

Laura Giurcanu vs Ramona Crăciunescu! Faimoasa câștigă al doilea punct al ei

Laura Giurcanu, a doua oară pe traseu, o înfruntă pe Ramona Crăciunescu, intrată prima oară în lupta pentru a aduce punct echipei sale. Victoria îi aparține Laurei Giurcanu, Faimoasa obținând al doilea punct al său, iar scorul este 6 la 4 pentru echipa roșie.

30-01-2022
19:10

Emil Regle îl înfruntă pe veteranul Relu Penescu

Primul meci din runda a doua a jocului pentru recompensă a fost între Emil Rengle și Relu Penescu. Faimosul pierde, în ciuda show-ului pe care l-a făcut înainte de a intra pe traseu, iar scorul devine 5 la 4 pentru echipa lui Emil Rengle. ”Relu, tinerelu`”, îi strigă echipa, încântați că veteranul lor a obținut un punct prețios împotriva mult mai tânărului dansator.

30-01-2022
19:05

CRBL, punct pentru moral contra lui Alex Nedelcu

CRBL joacă un punct foarte important pentru moralul echipei sale împotriva Războinicului Alex Nedelcu. Victoria îi revine, categoric, Faimosului CRBL, iar scorul devine 5 la 3 pentru echipa roșie.

30-01-2022
19:02

Otilia Bilionera, înfruntare grea cu Elena Matei

Faimoasa Otilia Bilionera a concurat împotriva Războinicei Elena Matei. Victoria îi aparține Războinicei, după o cursă dificilă, frumoasa Faimoasă nereușind să aducă punctul echipei sale. Scorul devine 4 la 3 în favoarea Faimoșilor.

30-01-2022
18:58

Emil Rengle pierde împotriva lui Alex Delea

Faimosul Emil Rengle a luptat împotriva lui Alex Delea, Războinicul fiind cel care câștigă, după o cursă strânsă, în care s-au încurcat reciproc cât se mult s-a putut. Scorul este 4 la 2 pentru Faimoși.

30-01-2022
18:54

Laura Giurcanu o înfrânge categoric pe Ana Dobrovie

Faimoasa Laura Giurcanu o înfruntă pe Războinica Ana Dobrovie. Din păcate pentru Războinică, victoria îi aparține Laurei Giurcanu, într-o metodă categorică, Ana Dobrovie nereușind să încerce măcar finalul traseului, iar scorul devine 4 la 1 pentru Faimoși.

30-01-2022
18:51

TJ Miles și Ionuț Popa! Prima victorie a Războinicilor

Faimosul TJ Miles îl înfruntă pe Războinicul Ionuț Popa pe traseu. În acest meci, victoria îi revine Războinicului, iar diferența dintre cele două echipe, în lupta pentru recompensa ce constă într-un coș de legume, scade. Scorul este 3 la 1 în favoarea Faimoșilor.

30-01-2022
18:47

Radu Itu vs Blaze! Faimosul se impune în fața Războinicului

Designerul Radu Itu de la Faimoși îl înfruntă în cel de-al treilea meci din jocul pentru recompensă de la Survivor România 2021 pe Războinicul Blaze. Victoria îi aparține lui Radu Itu, iar scorul devine 3 la 0, ecartul dintre Faimoși și Războinici mărindu-se.

30-01-2022
18:32

Scorul devine 2 la 0 pentru Faimoși

Elena Chiriac și Alexandra Duli s-au înfruntat în al doilea meci al serii în jocul pentru recompensă de la Survivor România 2022. Faimoasa, campioană la taekwondo, a câștigat în fața Războinicei, iar scorul devine 2 la 0.

30-01-2022
18:28

Primul punct în jocul pentru recompensă de la Survivor România a fost câștigat de Faimoși

Cătălin Zmărăndescu și Relu Penescu, duelul ”veteranilor” de la Survivor România 2022, a deschis jocul de astăzi, 30 ianuarie 2022. Cătălin Zmărăndescu a reușit să câștige duelul și a adus primul punct pentru echipa lui, Faimoșii.

30-01-2022
18:20

Care este recompensa jocului de astăzi de la Survivor Rmânia 2022! Daniel Pavel a făcut anunțul

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pe un traseu dificil, cu porțiuni cu multă apă, pentru o recompensă pe care și-o doresc cu ardoare ambele echipe. ”Recompensa de astăzi este un coș întreg de legume. Vitamine, minerale, tot ce trebuie”,  a anunțat Daniel Pavel.

30-01-2022
18:13

Plecarea Andreei Tonciu, discutată de Faimoși

Otilia Bilionera, cântăreața care s-a înțeles cel mai bine cu Andreea Tonciu recunoaște că îi va duce lipsa fostului model. ”Sunt puțin tristă după plecarea Andreei, nu mai am cu cine să împart pătura și nu mai am cu cine vorbi. Nu caut prietenii cu cineva din grupul meu, nu vreau să forțez lucrurile. Vreau să ne respectăm, că suntem o echipă și vreau să fie pace”, spune Otilia.

Părerea ei nu este împărtășită însă și de CRBL care recunoaște că e ușurat după plecarea brunetei. ”Bine că a plecat Andreea, era o problemă psihică aici. Am început să ne strângem ca echipă, nu mai ne trage nimeni în jos”, spune și CRBL care, totuși, recunoaște că l-ar vrea eliminat și pe Robert Niță.

30-01-2022
18:06

Tensiuni în Tabăra Războinicilor! Ștefania este pusă la colț de colegi

Reproșurile adresate Ștefaniei sunt legate de baraca la care Războinica a făcut acoperișul și și-a dorit să îl refacă, lucru cu care restul echipei nu a fost de acord. ”Este foarte încăpățânată. (…) Nu știu ce cuib de vrăbii visează. (…) E agitată și agită pe toată lumea. Este o persoană rea”, spune Războinica Ana Dobrovie.

O nouă săptămână de jocuri la Survivor România 2022, emisiune difuzată de Pro TV. Faimoșii și Războinicii se înfruntă, din nou, pe trasee, iar recompensa pusă în joc de producători făcând ca spiritele să se încingă.

Faimoșii și Războinicii se înfruntă pentru recompensă, pe 30 ianuarie, la Survivor România 2022

Cea de-a treia săptămână de Survivor România 2022 începe la Pro Tv, de la ora 20.00, și îi aduce față în față pe Războinici și pe Faimoși în lupta lor pentru recompensa pusă în joc și anunțată de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

ADVERTISEMENT

Ziua de astăzi poate însemna, pentru Faimoși, una dintre foarte rarele lor victorii de până acum în fața Războinicilor, moralul lor fiind la cote minime după ce au pierdut pe bandă rulantă și după ce, deja, au avut parte de două eliminări atunci când au ajuns în fața votului publicului.

De altfel, până acum, echipa Faimoșilor a suferit, deja, trei eliminări, Xonia și Andreea Tonciu fiind trimise acasă de votul publicului după ce au pierdut jocurile de imunitate, iar Roxana Ciuhulescu a fost descalificată din motive medicale. În plus, situația lui Robert Niță de la Faimoși este, și acum, incertă, el suferind din cauza unei accidentări care, de altfel, i-a pus și capăt carierei de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, dacă Războinicii au tot câștigat, problemele lor din echipă sunt, surprinzător, destul de grave. Astfel, una dintre cele mai puternice concurente ale echipei, Ștefania, a fost luat la ochi de colegii ei și acuzată că ar destabiliza echipa.

Premiul pus în joc la Survivor România 2022 în ediția de astăzi, 30 ianuarie, pare să fie o recompensă care este pe placul tuturor, motiv de altfel de certuri serioase între echipe și gesturi nervoase între Faimosul TJ Miles și Războinicul Blaze.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2022 anunță două jocuri, ambele cu recompense interesante

Pe lângă jocul pentru recompensă de la Survivor România 2022, va mai avea loc încă o înfruntare între Faimoși și Războinici. Cel de-al doilea joc al serii de 30 ianuarie 2022 anunță o înfruntare scurtă și foarte diferită față de tot ceea ce a fost văzut până acum la Survivor România 2022, dar premiul va fi pe măsură.

Evident, cu premiul pus în joc și anunțat de simpaticul prezentator al emisiunii, Daniel Pavel, cele două echipe vor da tot ce vor putea pentru a câștiga, iar concurenții care se vor înfrunta vor avea, pe margine, galerii cât se poate de înfocate.

ADVERTISEMENT
Daniel Pavel
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor ROmânia 2022, va anunța astăzi, 30 ianuarie, două jocuri, ambele cu recompense dorite de Faimoși și de Războinici Foto: Pro TV

Show-ul Survivor România 2022 va continua și după ora 23.00, atunci când se termină transmisiunea Pro TV, cu emisiunea online prezentată de Zanni. Astfel, pe voyo.ro, Zanni, câștigătorul sezonului trecut de Survivor România, o va avea ca invitată pe Roxana Ciuhulescu, Faimoasa care a fost eliminată din cauza unei accidentări care i-ar fi făcut imposibilă prezența în show.

Survivor România 2022, înfruntare dezechilibrată între Faimoși și Războinici

Porniți la drum cu impresia că Războinicii vor fi o pradă ușoară în fața lor, până acum, Faimoșii s-au ”înscris” ca veșnici pierzători în fața Albaștrilor, el fiind singurii care, până acum, au ajuns să fie puși în fața discuțiilor din Consiliile de Eliminare.

După ce, deja, au pierdut trei dintre cele șase fete, Xonia, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu fiind deja eliminate, speranțele lor mai stau în ambițioasele Laura Giurcanu, Otilia Bilionera și Elena Chiriac, ele fiind nevoite să se înfrunte cu fetele de la Războinici, deloc afectate de eliminări.

În plus, situația Faimoșilor este cu atât mai dificilă cu cât pierderea jocurilor în fața Războinicilor i-a lăsat și fără mâncare, singura lor hrană fiind omniprezentul cocos din zona de junglă în care trăiesc echipele de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT