Life

Survivor România 2022, ediția din 17 ianuarie. Primii trei Faimoși nominalizați pentru eliminarea din concurs

A doua ediție a celui mai urmărit show de aventură a fost câștigată de Războinici, în timp ce Faimoșii au trimis spre eliminarea din concurs trei concurenți.
17.01.2022 | 23:35
Trei Faimoși sunt propuși spre eliminare. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT
17-01-2022
21:35

Primii trei Faimoși nominalizați spre eliminare

A doua ediție a show-ului de la Pro TV s-a încheiat cu un consiliu de nominalizare.

Faimoșii au fost cei care s-au nominalizat între ei, iar în urma voturilor, trei concurenți au fost propuși spre eliminarea din concurs.

Roxana Ciuhulescu a fost votată de colegii săi, în timp ce Emil Rengle, deținătorul imunității personale, l-a votat pe Cătălin Zmărăndescu, iar Elena Chiriac, imună și ea, a votat-o pe Xonia pentru a ieși din competiția ”Survivor România 2022”.

17-01-2022
20:48

Emil Rengle și Elena Chiriac au câștigat imunitatea personală

După ce au pierdut jocul de imunitate dus împotriva Războinicilor, Faimoșii s-au luptat între ei pentru imunitatea personală.

Faimoșii la proba de imunitate personală
Emil Rengle și Elena Chiriac au câștigat proba. Sursă foto: Captură video Pro TV

 

Cei 12 concurenți au dus o luptă grea, iar la final, prezentatorul i-a nominalizat ca fiind câștigători pe Emil Rengle și Elena Chiriac.

Cei doi nu pot fi votați de colegii lor în consiliul de nominalizare, asigurându-și prin această victorie locul în competiție.

17-01-2022
19:58

Războinicii au câștigat imunitatea

Al doilea meci de la ”Survivor România 2022” s-a încheiat. Câștigătorii proviziilor și ai totemului de imunitate sunt Războinicii. Scorul final al serii de 17 ianuarie 2022 este de 10 la 6.

Echipa roșie intră în primul consiliu de nominalizare, în urma căruia un concurent va pleca acasă.

17-01-2022
19:48

Andreea Tonciu a avut nevoie de medic

După ce a intrat o dată pe traseu, Andreea Tonciu a acuzat primele stări de rău. Din cauza căldurii și a stresului, faimoasa a avut nevoie de îngrijirea medicului pentru a se repune pe picioare.

Imediat după ce a primit primele îngrijiri, Andreea Tonciu a fost transportată la ambulanță, ea fiind scoasă de pe terenul de joc.

”Sunteți foarte răutăcioși. Una este să fii competitiv și una este să știi să ai bun simț. Omul este bolnav, nu aveți deloc respect”, le-a spus Xonia adversarilor care comentau constant starea de sănătate a colegei sale.

17-01-2022
19:28

Războinicii conduc cel de-al doilea meci 

Jocul pentru imunitate și provizii este condus de echipa albastră. Scorul este de 6 la 3 pentru Războinici, echipa care a câștiga și primul joc din noul sezon al concursului de supraviețuire.

Pentru Faimoși a adus primul punct TJ Miles, în timp ce pentru Războinici a egalat Alexandra Duli.

17-01-2022
18:40

A început cea de-a doua ediție a emisiunii ”Survivor România 2022”

Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să câștige și cea de-a doua cursă, în timp ce pentru Faimoși acum este ocazia să arate de ce sunt în stare.

”Suntem mai mult ca niciodată pregătiți să câștigăm”, a spus Emil Rengle la începutul ediției.

În această seară, cei 24 de concurenți se luptă pentru imunitate, aceasta fiind șansa lor de a continua aventura ”Survivor România 2022”. În urma jocului de astăzi se va afla de la ce echipă va pleca un concurent acasă.

”Survivor România 2022” se vede pe micul ecran și luni și marți. Pro TV, de la ora 20:30, aduce noi provocări pentru cei 24 de concurenți aflați în Republica Dominicană și momente de senzație pentru fanii show-ului, ce îi vor ține cu sufletul la gură.

Războinicii au câștigat primul joc de la ”Survivor România 2022”

După startul de duminică seară, 16 ianuarie, ”Survivor România 2022” a fost lider de audiență. Aproape 3,3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea în minutul de aur.

ADVERTISEMENT

Lucru care nu este deloc de mirare, dacă luăm în calcul competitivitatea, ambiția și dorința de a câștiga a Războinicilor și a Faimoșilor. Doar că primul joc din emisiune a fost câștigat de echipa albastră, cu scorul de 10 la 8, iar clasamentul este unul neașteptat

Primul clasament al ediției din 16 ianuarie 2022

Trei concurente războinice și doar un membru de la echipa roșie ocupă primele locuri, după ce s-a tras linie în urma jocului pentru obținerea uneltelor necesare construcției ”casei” din junglă.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie, Ramona Crăciunescu și Ștefania Ștefan sunt fetele din echipa albastră care au terminat primul joc cu câte două meciuri jucate și tot atâtea câștigate.

În schimb, de la Faimoși, în fruntea clasamentului se află doar TJ Miles, cu două intrări pe traseu și două victorii.

ADVERTISEMENT

Două Faimoase și un Războinic, ultimii clasați

Următorii în clasament se află faimosul Robert Niță și războinicii Relu Pănescu și Alex Delea. Cei trei au intrat doar o singură dată pe traseu, dar au ieșit învingători la finalul cursei.

Cu câte două intrări în luptă, dar doar cu o victorie, conform clasamentului, sunt doi tineri din echipa albastră și cinci vedete de la Faimoși. Vorbim despre Liviu Mihalca și Alexandru Nedelcu, dar și despre Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu, Radu Itu, Emil Rengle și Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

În același clasament, cu o singură intrare pe traseu și nici o victorie, se află și CRBL, Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu de la Faimoși și Ionuț Popa, Angela Forero, Elena Matei și Alexandra Duli de la Războinici.

Ultimii clasați, cu câte două intrări și tot atâtea înfrângeri au fost Xonia din echipa roșie și Blaze din echipa albastră. Otilia Brumă se află pe ultimul loc pentru că la îndemnul medicului, artista nu a intrat pe traseu în primul joc din 2022.

 

ADVERTISEMENT