Life

Clasamentul eficienței la Survivor România 2022! Emil Rengle și Radu Itu, cei mai slabi băieți! Cine e pe primul loc?

FANATIK vă prezintă clasamentul eficienței de la Survivor România 2022, top în care cei mai slabi băieți sunt Faimoșii Emil Rengle și Radu Itu, departe de fruntașele Ștefania și Elena Chiriac
02.02.2022 | 16:57
Clasamentul eficientei la Survivor Romania 2022 Emil Rengle si Radu Itu cei mai slabi baieti Cine e pe primul loc
Clasamentul eficienței de la SUrvivor ROmânia 2022 nu îi avantajează deloc pe vocalii Radu Itu și Emil Rengle. Primele locuri sunt ocupate de Războinica Ștefania și Faimoasa Elene Chiriac Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După trei săptămâni de Survivor România 2022 atmosfera este mai încinsă ca niciodată, iar reproșurile auzite în sânul echipelor sunt legate de eficiența concurenților. Iar dacă la Războinici lucrurile sunt relativ liniștite, Faimoșii au mari scandaluri în acest sens.

Concurenți din echipa Faimoșilor, la coada clasamentului

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 nu îi avantajează deloc pe cei din echipa Faimoșilor după primele trei săptămâni ale show-ului, ultimele trei locuri fiind ocupate de cei din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

Astfel, până acum, Otilia Bilionera a reușit să câștige doar 20% din meciurile pe care le-a jucat, ea având 12 înfrângeri și doar trei victorii. E adevărat, frumoasa Faimoasă a avut și câteva probleme de sănătate, fiindu-i interzis medical să intre de la începutul show-ului pe traseu.

Surprinzătoare sunt însă pozițiile ocupate de Emil Rengle și de Radu Itu, doi dintre cei mai vocali concurenți ai echipei Faimoșilor. Implicat, până acum, în 15 meciuri, Emil Rengle nu a reușit decât cinci victorii.

ADVERTISEMENT

Radu Itu are mai multe meciuri, 18, dar eficiența lui este la fel ca și cea a lui Rengle – 33,3%, reușind să câștige doar șase puncte de-a lungul primelor trei săptămâni de Survivor România 2022.

Culmea, mai bine decât cei doi tineri Faimoși stă veteranul echipei Războinicilor, Relu Pănescu, acesta obținând, din 10 meciuri, patru victorii, având o eficiență de 40%.

ADVERTISEMENT

Fetele domină clasamentul eficienței

Primele locuri în clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 sunt ocupate de două fete. Cu o eficacitate de 82,4%, Ștefania Ștefan de la Războinici domină topul, reușind să câștige 14 dintre cele 17 puncte pentru care a luptat.

Elena Chiriac, tânăra care este campioană la Taekwondo nu stă nici ea rău, fiind pe locul al doilea în clasament. Frumoasa Fainoasă de la Survivor România 2022 are, deja, 20 de jocuri, 13 câștigate și o eficiență de 65%.

ADVERTISEMENT

Podiumul este ocupat tot de un Faimos. CRBL, concurentul căruia i s-au adus o mulțime de reproșuri pentru că este dur în discuțiile cu colegii din echipă, pare să aibă argumentele necesare când încearcă să își ambiționeze coechipierii. Are 16 trasee parcurse, a reușit să câștige 10 dintre acestea, ceea ce înseamnă că a adus 62,5% dintre punctele puse în joc.

Clasament
Așa arată clasamentul eficienței de la Survivor România 2022

Locul 4 este împărțit de doi dintre concurenții care au fost la un pas să se încaiere în cea mai recentă ediție de Survivor România, Ionuț Popa de la Războinici și Cătălin Zmărăndescu de la Faimoși. Primul are 20 de meciuri și o eficiență de 60%, procent obținut și de Faimos, dar din doar 15 trasee.

Pe locurile următoare ale clasamentului sunt Laura Giurcanu (57,1%), TJ Miles (55%), Alex Delea (52,9%), Alexandru Nedelcu (52,6%), Ana Dobrovie și Angela Forero (50%), Alexandra Duli (46,2%), Romona Crăciunescu (45,5%), Blaze (44,4%) și Elena Matei (42,9%).

Emil Rengle și Radu Itu, conflicte dure cu Zmărăndescu

Dacă în clasamentul eficienței, Cătălin Zmărăndescu are un procentaj dublu de reușit față de mai tinerii săi coechipieri Emil Rengle și Radu Itu, în plan social, cei doi par să îl toace mărunt pe luptătorul MMA. De altfel, Zmărăndescu a și avut o ieșire dură la adresa lor, mai vârstnicul Faimos adresându-le cuvinte dure.

”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că, de fapt, sunt singurul bărbat de aici. (…) Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și mult, și degeaba, și fac puțin: CRBL și Zmărăndescu”, spunea Emil Rengle, chiar dacă este contrazis în clasamentul eficienței și este pe ultimul loc în rândul băieților.

Radu Itu este și el din ”bisericuța” formată în echipa Faimoșilor care îi contestă pe Zmărăndescu și pe CRBL, tânărul designer de pălării încercând, fără succes, chiar să îl și provoace pe Cătălin să reacționeze violent.

Cu toate acestea, luptătorul MMA nu le-a rămas dator celor doi, numindu-i, în consiliul de eliminare de la Survivor România 2022, ”oi în blană de lup”, făcând-l, la un moment dat, pe Radu Itu să plângă (și) de dorul de casă.

ADVERTISEMENT