Life

Surpriză mare la Survivor România 2022. O fostă concurentă de la Burlacul, în echipa războinicilor

Producătorii competiției sportive Survivor România 2022 au scos la iveală câțiva dintre concurenții care vor face parte din echipa Războinicilor în noul sezon.
06.01.2022 | 13:14
Surpriza mare la Survivor Romania 2022 O fosta concurenta de la Burlacul in echipa razboinicilor
O fostă concurentă de la Burlacul participă la Survivor România 2022. Despre cine este vorba. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Pro TV, moderată de Daniel Pavel, anunță o mare surpriză. O fostă concurentă de la Burlacul s-a înscris în reality show-ul filmat în jungla din Republica Dominicană.

În promo-ul de prezentare al noului sezon se poate observa o tânără care a luptat pentru inima lui Andi Constantin și care a fost aproape de a-l cuceri.

ADVERTISEMENT

Alexandra Mucea este numele fostei participante de la Antena 1, care va putea fi urmărită din 16 ianuarie 2022 la Pro TV, în echipa Războinicilor de la Survivor România.

O fostă concurentă de la Burlacul participă la Survivor România 2022. Despre cine este vorba

Tânăra, care locuiește de ani buni la Londra, a fost una dintre preferatele Burlacului, dovadă că a ajuns până în semifinale. La prima întâlnire i-a adus lui Andi Constantin un glob pământesc care să-i amintească că a venit de departe pentru el.

ADVERTISEMENT

Alexandra Mucea a demonstrat că este foarte încrezătoare în forțele proprii. În plus, frumoasa blondină nu s-a lăsat intimidată de celelalte fete, lucru pe care se va baza și la Survivor România 2022.

Burlacul s-a arătat interesat de dezinvoltura și veselia tinerei, despre care spunea că se încadrează în tiparul unei viitoare soții. În prezent, cei doi păstrează legătura și sunt buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 nu este singura care s-a înscris în show-ul prezentat de Daniel Pavel, ci și o altă participantă, de această dată de la „Chefi la cuțite”. Este vorba de Elena Matei, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.

De asemenea, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale Mireasa este gata să țină piept provocărilor de la Survivor România 2022. Blaze este pregătit pentru orice fel de provocare din junglă.

ADVERTISEMENT
Alexandra Mucea și Andi Constantin
Alexandra Mucea și Andi Constantin de la Burlacul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Daniel Pavel, detalii despre Survivor Românai 2022. Ce anunță prezentatorul

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicat și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT