Life

Pe cine susține Elena Marin la Survivor România 2022! Nu l-a iertat pe Zanni: ”Sper să câștige un om de calitate”

Elena Marin, una dintre Faimoasele care au făcut senzație la Survivor România 2021, a vorbit, pentru FANATIK, despre favoritul ei din nou sezon al emisiunii, dar l-a "înțepat", subtil, și pe Zanni.
30.12.2021 | 17:28
Pe cine sustine Elena Marin la Survivor Romania 2022 Nu la iertat pe Zanni Sper sa castige un om de calitate
Elena Marin a vorbit despre Survivor ROmania 2022 si l-a ”intepat” pe Zanni, rivalul ei din sezonul trecut al emisiunii Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin a fost singura concurentă de la Survivor România 2021 care a rezistat întreg sezonul, ea luptând în jungla din Republica Dominicană nu doar cu rivalii echipei, cu Războinicii, ci și cu membrii ai Faimoșilor. Iar conflictele pe care le-a avut în special cu Zanni, câștigătorul show-ului, au făcut deliciul publicului care i-au urmărit.

Cine este favoritul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2022

Elena Marin a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că are, în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, un favorit cert. Și, fără să nege că susține fetele din echipa roșie, cu atât mai mult cu cât, din postura de vedetă TV le-a cunoscut pe unele dintre acestea și i-au făcut o impresie bună, Elena Marin recunoaște că este fana unui… bărbat.

ADVERTISEMENT

”Favoritul meu este Cătălin Zmărăndescu, un sportiv desăvârșit, ambițios și dârz, pe care l-am cunoscut prin intermediul tatălui meu, care i-a fost antrenor, cu ceva ani în urmă. Tatăl meu are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Cred că o sa fie un lider și va rezista până la finalul competiției. Baftă, Cătă!”, a spus Elena Marin pentru FANATIK.

Mai mult, ne-a explicat ea, de-a lungul timpului a avut ocazia să îl cunoască destul de bine pe Cătălin Zmărăndescu și i-a făcut o impresie extraordinară ca om, bunătatea lui fiind, pentru ea, cel mai important lucru.

ADVERTISEMENT

Ce spune Elena Marin despre Survivor România 2022

Când vine vorba despre Survivor România 2022, Elena Marin recunoaște că va fi o experiență interesantă pentru ea, mai ales că, după ce a trăit în jungla din Republica Dominicană mai bine de șase luni, va urmări totul din… canapea.

”Cu siguranța, voi privi cu alți ochi acest sezon de Survivor și sunt curioasă și eu de cum se vede această competiție din canapea”, explică Elena Marin. ”Le doresc bafta tuturor și sper că sunt pregătiți din toate punctele de vedere, pentru că nu este deloc ușor acolo”, a mai precizat Faimoasa de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Elena Marin îi sfătuiește pe concurenții de la Survivor România 2022 să aibă cât mai mult încredere în ei și să își depășească fricile, așa cum a reușit, într-un final, să o facă și ea.

”Cred, totuși, ca fiecare are șansa lui și trebuie sa profite de ea. Ca și concurent, îți învingi frici și poți evolua pe durata competiției, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere social, ba chiar poți câștiga simpatia oamenilor de acasă fără sa știi, așa cum mi s-a întâmplat și mie”, ne-a mai spus Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, aluzii clare la Zanni și sfaturi pentru ehipa Faimoșilor: ”Să nu se fure între ei”

După scandalurile continue de-a lungul celor șase luni de Survivor, Elena Marin și Zanni nu sunt, nici acum, în postura de a fi măcar amici. Iar Elena Marin, atunci când a vorbit despre Survivor România 2022, a făcut câteva aluzii de-a dreptul străvezii la Zanni, îndemnându-i pe Faimoși să nu facă aceeași greșeală ca și cel care a câștigat sezonul precedent. Adică să nu se atingă de porțiile de mâncare pe care le au, să nu se fure între ei, pentru că de acolo pot porni scandaluri serioase și vor apărea momente neplăcute.

”În ceea ce privește Faimoșii, în primul rând le doresc să se înțeleagă mai bine și sa nu se fure între ei”, a spus Elena Marin, aluzia la felul în care i-a dispărut ei mâncarea, la Survivor, fiind clară, iar ”înțepătura” are un destinatar clar: Zanni.

Mai mult, a mai spus Elena Marin pentru FANATIK, este nerăbdătoare să vadă care dintre concurenți va reuși să se impună. Dar cu o condiție! ”Sper să câștige un om de calitate”, a mai spus Elena Marin.

Când începe Survivor România 2022 și care este marele premiu

Pro TV, după ce a reușit să obțină drepturile de difuzare pentru Survivor România 2022 în dauna rivalilor de la Kanal D, a anunțat că emisiunea va debuta pe micile ecrane în data de 16 ianuarie 2022.

Mai mult, conform informațiilor oficiale, show-ul prezentat de Daniel Pavel și comentat, în online, de Zanni, pune în joc un premiu consistent: 100.000 de euro pentru cel care va câștiga Survivor România 2022.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Echipa Faimoșilor anunțată deja de cei de la Pro TV este compusă din vedete din toate domeniile, fie că vorbim de muzică, sport sau influenceri. Astfel, cei 12 Faimoși și cei care îi vor înfrunta, la debutul emisiunii, pe cei 12 Războinici, sunt: Otilia Bilionera, Xonia, CRBL, Emil Rengle, Radu Itu, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT