Life

Adevărul despre participarea lui Emil Rengle la Survivor România 2022! Dansatorul are mare nevoie de bani

Emil Rengle a devenit celebru ca dansator, câștigător în 2018 al show-ului Românii au Talent, iar acum Faimosul a ajuns la Survivor România 2022 mânat de dorința de a câștiga banii puși în joc.
04.02.2022 | 11:34
Adevarul despre participarea lui Emil Rengle la Survivor Romania 2022 Dansatorul are mare nevoie de bani
Emil Rengle are probleme financiare cu firma pe care o deține Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emil Rengle este unul dintre cei mai controversați Faimoși de la Survivor România 2022, disputele provocate de el atrăgându-i antipatia unor colegi de echipă, în frunte cu CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Dansatorul, care nu a ascuns faptul că vrea să câștige marele premiu al emisiunii, pare însă să aibă mari probleme financiare, iar nevoia lui de bani e acută.

Emil Rengle, probleme financiare înainte de Survivor România 2022

Deși este unul dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi de la noi din țară, Emil Rengle nu se descurcă strălucit când vine vorba de bani. Ba chiar, din informațiile obținute de FANATIK, lucrurile sunt chiar critice pentru el, firma pe care o deține având probleme serioase.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, probabil, Emil Rengle țintește câștigarea marelui premiu de la Survivor România 2022, suma pusă în joc – 100.000 de euro – fiind una care ar putea să îi rezolve problemele financiare acumulate în ultimii ani.

Emil Rengle, afaceri cu pierderi mari

După ce, ani la rândul, a fost unul dintre cei mai căutați și apreciați dansatori și coregrafi, Emil Rengle a decis să investească într-o școală de dans. Doar că lucrurile au devenit complicate pentru el în lumea afacerilor, în ciuda talentului și expunerii mediatice.

ADVERTISEMENT

Rengle Sport & Dance, firma pe care o deține Faimosul de la Survivor România 2022, deschisă în 2019, are încă de la înființare, probleme. Astfel, raportările făcute la ANAF și consultate de FANATIK indică faptul că Faimosul are nevoie de o infuzie serioasă de capital pentru a nu intra în insolvență sau, mai rău, în faliment.

Conform raportărilor făcute, societatea, deschisă în 2019, a acumulat în acel an pierderi de peste 33.000 de lei (puțin peste 6.000 de euro). În următorul an fiscal însă, lucrurile au devenit însă și mai dificile.

ADVERTISEMENT

Cu trei angajați, firma lui Emil Rengle a înregistrat o cifră de afaceri de 76.824 de lei, o sumă care poate părea mare pentru o școală de dans, dar care, la o primire mai atentă înseamnă că a făcut încasări de puțin peste 6.400 de lei lunar. Ceea ce înseamnă că, cu greu, ar fi putut să achite taxele la stat pentru angajați, fără să mai vorbim de eventuala plată a închirierii sălii de dans sau alte costuri.

Emil Rengle, pierderi pe toate planurile

La capitolul profit, Emil Rengle, prin firma pe care o deține, a raportat pierderi însemnate. De asemenea, datoriile firmei pe care o are, au crescut simțitor, lucru care indică că, cel mai probabil, dansatorul și-a investit economiile în business-ul său.

ADVERTISEMENT

Conform datelor contabile înregistrate, compania Faimosului de la Survivor România 2022 a înregistrat pierderi de peste 22.000 de lei, adică peste 4.400 de euro, iar datoriile s-au dublat, de la 46.00 de lei ajungând la aproape 100.000 de lei, ceea ce înseamnă, cu aproximație, 20.000 de euro.

Cumulat, pierderile și datoriile lui Emil Rengle, prin firma înregistrată în Bihor, locul de baștină al Faimosului, par să fi ”evaporat” o mare parte din premiul pe care l-a câștigat la Românii au Talent. Trebuie precizat că, în 2018, Emil Rengle a câștigat 120.000 de euro, brut, la Românii au Talent, iar premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, l-a donat la acea vreme.

De altfel, pe atunci, anunța Actualul Faimos, din premiul câștigat la emisiunea de talente difuzată de Pro TV, televiziune unde și lucra ca și coregraf, Emil Rengle și-ar fi cumpărat și un apartament.

Emil Regle, motiv de scandaluri serioase la Survivor România 2022

Emil Rengle este, în aceste momente, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Faimoși, dansatorul provocându-i constant pe unii dintre membrii echipei roșii. ”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că, de fapt, sunt singurul bărbat de aici. (…) Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și mult, și degeaba, și fac puțin: CRBL și Zmărăndescu.

Radu Itu e speriat de bombe și de propria lui umbră, efectiv e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată. TJ Miles se aranjează mai des ca orice fată de aici de pe insulă. Văd aici foarte mulți bărbați  care s-au umplut de tatuaje și accesorii și se arată a fi ceea ce nu sunt”, a spus, într-o înregistrare difuzată de Voyo, Emil Rengle.

Vorbele lui nu au rămas fără ecou, colegii din echipă reproșându-i că este preocupat mai mult de scandaluri decât de a aduce puncte pe traseu, împotriva Războinicilor, clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 dovedind acest lucru.

ADVERTISEMENT