Life

Lacrimi și tensiune înainte de Survivor 2022. Imagini noi cu echipa Faimoșilor, prezentate la Pro TV

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 a plecat în Republica Dominicană, iar despărțirea de persoanele dragi a fost extrem de dureroasă pentru unii dintre concurenți.
14.01.2022 | 16:53
Lacrimi si tensiune inainte de Survivor 2022 Imagini noi cu echipa Faimosilor prezentate la Pro TV
Roxana Ciuhulescu a izbucnit în lacrimi în aeroport, înainte de competiția Survivor România 2022. Sursa: captură ecran
ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar două zile până la difuzarea primului episod din noul sezon Survivor Romania 2022, iar emoțiile cresc pentru cei din echipa Faimoșilor.

Înainte de plecarea în Dominicană, concurenții din echipa Faimoșilor au vorbit cu echipa emisiunii „La Măruță” și au făcut ultimele declarații despre competiție. Pentru Roxana Ciuhulescu, momentul despărțirii de cei dragi a fost extrem de dificil și nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu, în lacrimi înainte de plecarea în Dominicană

Roxana Ciuhulescu a declarat, încă de la început, că în timpul participării la competiția Survivor România 2022, cel mai greu îi va fi să stea departe de familia ei.

În timp ce colegii săi de echipă glumeau și se bucurau de ultimele clipe în țară, Roxana Ciuhulescu își lua rămas bun de la soțul său. Momentul a fost unul încărcat de emoție, iar sportiva nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

„A fost zi de emoții și de lacrimi. E greu. Mi-e teamă numai de dorul copiilor. Atât. În rest nu mi-e teamă de foame, de animale. Am trecut prin multe situații în viață.”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, cunoscută drept una dintre cele mai curajoase femei din showbizul românesc.

Andreea Tonciu: „O să fie experiența vieții mele”

Și pentru Andreea Tonciu despărțirea de soț și micuța Rebecca a fost una grea. Fosta asistentă tv recunoaște că, în 6 ani de când a început relația cu Daniel Niculescu, au fost despărțiți doar o singură noapte.

ADVERTISEMENT

„A fost o despărțire foarte grea. Este prima dată când o să o las pe Rebecca singură. Bine, și de soțul meu. Pentru că noi n-am stat despărțiți decât o singură noapte. Dar o să fie experiența vieții mele și de abia aștept să ajung acolo și să demonstrez că pot să fiu altă Tonciu.”, a declarat concurenta Survivor România 2022.

Radu Itu: „Mi-e frică doar de oameni”

Deși nu este prima dată când participă la o emisiune televizată, Radu Itu afirmă că cea mai mare teamă a lui, când vine vorba de competiție, este să nu aibă parte de oameni răi. În trecut, el a mai fost concurent al show-urilor tv Ninja Warrior 2018 și Splash.

ADVERTISEMENT

Iubita a fost cea care l-a condus l-a aeroport pe Radu Itu, iar el a anunțat-o că are de gând să se întoarcă din junglă câștigător.

„A stat 5 minute cu mine, după care i-am spus că ne vedem peste 5 luni. Mi-e frică doar de oameni, să nu fie răi între ei. Mie nu mi-e frică de nimic, dar acolo o să-mi fie frică de oameni.”, a declarat fostul antrenor de fitness.

Robert Niță nu se simte pregătit pentru Survivor România 2022

Faimosul Robert Niță mărturisește că nu este gata pentru competiția Survivor România 2022. Are emoții mari și nu știe cum va face față provocărilor din junglă.

„Cine zice că e pregătit pentru experiența asta, cred că minte puțin sau chiar nu s-a gândit într-adevăr. Adică nu poți să fii pregătit pentru ceva ce nu știi. Suferința, foamea, grijile, dorul, gândurile, nu le vezi. Eu nu sunt pregătit.”, a povestit fotbalistul. Momentul integral îl vedeți în video de mai sus!

 

ADVERTISEMENT