Life

Imunitate Survivor România 2022, 31 ianuarie. Faimoșii Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles, nominalizați pentru eliminare

Survivor România 2022 le aduce telespectatorilor o nouă ediție incendiară în jocul de luni, 31 ianuarie. Cele două echipe din Republica Dominicană luptă pentru imunitate.
31.01.2022 | 23:10
Imunitate Survivor Romania 2022 31 ianuarie Faimosii Robert Nita Radu Itu si TJ Miles nominalizati pentru eliminare
Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate și i-a nominalizat pe TJ MIles, Robert Niță și Radu Itu pentru eliminarea de la Survivor România 2022 Foto: Facebook
ADVERTISEMENT
31-01-2022
21:20

Robert Niță cere să fie eliminat de la Survivor România 2022

”Surpriza era dacă nu eram nominalizat. E un lucru normal, din păcate starea de sănătate nu mă ajută să continui această competiție. Îi voi conduce pe colegii mei spre victorie la următorul joc. Vă rog din suflet să îi păstrați pe colegii mei, apți pentru această competiție, la Survivor”, a spus Faimosul Robert Niță.

”Această nominalizare mă face mai puternic. Eu sunt cel mai pașnic om de aici. Sper ca oamenii de acasă să mă voteze”, a spus Radu Itu. ”Cred că a fost o greșeală din partea mea și îmi cer iertare în fața lui Cătălin, nu sunt supărat pe nimeni”, a mai spus Faimosul nominalizat de Zmărăndescu.

”Mă așteptam, mi se pare logic și cred că o să meargă strategia. Nu îmi fac griji, nici nu ăi rog să mă voteze, cred că oamenii știu ce trebuie să voteze”, a spus TJ Miles, nominalizarea Eleni Chiriță.

31-01-2022
21:12

Echipa Faimoșilor, alte două nominalizări: Radu Itu și TJ Miles

Cătălin Zmărăndescu, după ce a câștigat totemul de imunitate, a decis să îl nominalizeze, pentru eliminare, pe Radu Itu. ”Cred că nu este în pericol de eliminare”, spune Zmărăndescu care îi reproșează colegului o dispută de săptămâna trecută. ”A încercat să facă o ceartă cu mine, din nimic”, precizează Cătălin Zmărăndescu.

Elena Chiriac a făcut și ea o nominalizare, conform regulamentului de la Survivor România 2022. ”Voi vota strategic, voi cota un om puternic, un om care a adus puncte echipe, doar pentru că îmi doresc ca oamenii de acasă să voteze din punct de vedere sportiv, să îmi susțină strategia”, explică Elena Chiriac, sugerând că cea mai bună variantă de eliminare din echipa Faimoșilor ar fi Robert Niță. Așa că, Faimoasa îl nominalizează, pentru eliminare, pe TJ MIles.

31-01-2022
20:59

Robert Niță este nominalizat de grupul Faimoșilor pentru eliminare

Accidentat, fostul fotbalist Robert Niță este propunerea coechipierilor lui pentru eliminare. ”Nu poate face nimic pentru echipă”, spune Laura Giurcanu, accidentarea Faimosului fiind cea care îl împiedică să mai intre pe traseu de o săptămână deja.

”Îmi pare foarte rău pentru Robert, îmi pare rău că trebuie să părăsească această competiție”, spune CRBL, motivându-și votul dat. 

31-01-2022
20:52

Tensiuni la Consiliul de nominalizare al Faimoșilor

”Neînțelegeri este normal să fie. Eu i-am învățat, deja, pe toți colegii mei”, a spus CRBL. ”Cred că ar trebui să ne focusăm pe acceptarea defectelor, nu pe a încerca să ne schimbăm colegii. (…) Cred că ne lipsește strategia și ideea de a lupta pentru echipă”, spune și Laura Giurcanu, parcă ca o replică la cele spuse de CRBL.

31-01-2022
20:28

Jocul de imunitate individuală din echipa Faimoșilor, câștigat de Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu

Jocul de imunitate individuală din echipa Faimoșilor a fost câștigat de Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu. Proba a fost una dificilă, de îndemânare și de echilibru. 

31-01-2022
19:59

Alex Delea aduce imunitatea pentru Războinici

TJ Miles se luptă cu Alex Delea într-un joc esențial, Faimosul fiind învins de Războinic după o serie de aruncări senzaționale ale acestuia. Imunitatea ajunge la Războinici, proviziile în cantitate completă, la fel.
Ionuț Popa de la Războinici primește totemul de imunitate, iar Daniel Pavel face un anunț esențial: din echipa Faimoșilor nu pot fi nominalizate fete pentru eliminare. 

31-01-2022
19:57

Elena Chiriac vs Ștefania! Războinicii se distanțează

Campioană la taekwondo, Elena Chiriac nu reușește să o ajungă pe traseu pe Ștefania, iar Războinicii reușesc să ducă scorul la 9 la 6 în jocul de imunitate.

31-01-2022
19:54

Cătălin Zmărăndescu pierde în fața lui Blaze

Cătălin Zmărăndescu luptă cu Blaze, Războinicul fiind mai rapid pe traseu. Faimosul pierde, iar Zmărăndescu rămâne fără punct în această seară și, în plus, Războinicii își măresc iarăși avantajul, 8 la 6 pentru albaștri.

31-01-2022
19:52

Laura Giurcanu câștigă împotriva Alexandrei Duli

Înfruntarea dintre cele două echipe devine mai încinsă, iar Laura Giurcanu și Alexandra Duli se duelează, umăr la umăr, până la momentul finalizării. Victoria îi revine Faimoasei, iar scorul devine 7 la 6.
Între timp, CRBL îl ceartă pe Radu Itu pentru că acesta a pierdut punctul, încercând astfel să îl ambiționeze.

31-01-2022
19:49

Războinicii își măresc avantajul

După ce au obținut amândoi câte un punct în înfruntările precedente, Radu Itu și Ionuț Popa au o luptă îndârjită în jocul de imunitate. Victoria îi revine Războinicului, iar avantajul se mărește, scorul devine 7 la 5.

31-01-2022
19:40

CRBL aduce speranța în echipa Faimoșilor

Situația complicată a Faimoșilor în jocul pentru imunitate de la Survivor este  de Faimosul CRBL. Artistul îl înfruntă pe Alex Nedelcu și ajunge înaintea lui la finalizare. Victoria îi aparține Faimosului și reușește astfel să își readucă echipa în joc. 6 la 5 pentru Războinici.

31-01-2022
19:40
31-01-2022
19:37

Elena Matei aduce un punct esențial pentru Războinici

Faimoasa Otilia Bilionera intră din nou pe traseu, încercând să o învingă măcar pe Elena Matei, Războinica care s-a făcut remarcată la Chefi la Cuțite. Victoria îi aparține însă Războinicei, după ratări succesive, iar scorul devine 6 la 4 pentru echipa albastră.

31-01-2022
19:34

Emil Rengle obține revanșa de la Relu Penescu

Emil Rengle vrea revanșa de la veteranul Relu Penescu după ce Războinicul l-a învins cu o zi înainte, la jocul pentru recompensă. Faimosul reușește să câștige, iar roșii se apropie de Războinici la doar un punct.

31-01-2022
19:31

TJ Miles și Ionuț Popa, înfruntare pentru moralul echipelor

TJ Miles și Ionuț Popa se înfruntă într-un punct care cântărește enorm pentru moralul celor două echipe. Războinicii câștigă, scorul devine 5 la 3, iar moralul lor crește.

31-01-2022
19:30

Războinica Alexandra Duli îi aduce în avantaj pe Războinici

Otilia Bilionera încearcă să obțină un punct în fața Războinicei Alexandra Duli, Faimoasa fiind însă întrecută pe traseu. Victoria revine Războinicei, iar Faimoșii sunt întrecuți, scorul devine 4 la 3 în favoarea echipei albastre, prima oară când conduc în jocul de imunitate.

31-01-2022
19:27

Emil Rengle, învins de Alexandru Nedelcu

Emil Rengle îl întrece pe traseu pe Alexandru Nedelcu, dar avantajul nu e concretizat, iar Războinicul aduce egalitatea pentru echipa sa, 3 la 3.

31-01-2022
19:24

Duelul veteranilor de la Survivor e câștigat de Relu Penescu

Veteranii de la Survivor România 2022, Cătălin Zmărăndescu și Relu Penescu, se înfruntă într-un duel devenit, deja, tradițional. Victoria îi revine Războinicului după un final dramatic, iar Faimoșii conduc cu 3 la 2.

31-01-2022
19:21

Elena Chiriac o învinge pe Ramona Crăciunescu

Faimoasa Elena Chiriac și Ramona Crăciunescu se înfruntă. Proba devine dramatică atunci când Războinica ratează un moment al traseului, iar Elena este avantajată și câștigă fără drept de apel, avantajul echipei roșii se mărește cu două puncte.

31-01-2022
19:11

Radu Itu îl învinge lejer pe Blaze

Radu Itu luptă împotriva Războinicului Blaze, Faimosul reușind să obțină un avantaj considerabil. Victoria îi aparține Faimosului, Baze nereușind nici măcar să încerce să finalizeze jocul. Scorul devine 2 la 1 pentru echipa celebrităților.

31-01-2022
19:08

Ștefania aduce egalarea pentru Războinici

Înfruntarea fetelor le aduce, față în față, pe Laura Giurcanu și pe Ștefania. Traseul, unul exclusiv pe uscat, face ca Războinica să ajungă prima la finalizare, iar avantajul îi aduce victoria. Egalitatea este restabilită.

31-01-2022
19:05

CRBL deschide jocul de imunitate de la Survivor România 2022 în compania lui Alex Delea

Faimosul CRBL deschide jocul în compania Războinicului Alex Delea, cei doi având ceva probleme pe traseu. Victoria îi revine, într-un final, după ratări care îi scot din minți pe toți concurenții de la Survivor, echipei Faimoșilor.

31-01-2022
19:01

Jocul de imunitate aduce și un premiu important: provizii care pot salva săptămâna! Trei concurenți nu pot lupta

”Mă simt ca toată echipa, superputernic, super motivat. O să câștigăm”, spune TJ Miles înainte de a începe jocul de imunitate de la Survivor România 2022. ”Astăzi sunt foarte încrezătoare, am mâncat, suntem bine dispuși și suntem pregătiți să câștigăm imunitatea”, spune și Otilia Bilionera, în timp ce Faimosul CRBL face, pe loc, câteva versuri.

”O să luptăm, nu contează mâncarea, contrează psihicul și puterea, iar noi suntem cei mai tari”, spune Războinicul Blaze. ”Suntem în formă, cam nemâncați, dar vom face o strategie ca să îi batem”, spune și Ramona Crăciunescu.

Robert Niță, de la Faimoși, și Ana Dobrovie și Angela de la Războinici, nu au voie să intre pe traseu din motive medicale.

 

31-01-2022
18:45

Scandal în tabăra Faimoșilor! TJ Miles, pus la zid după câștigarea jocului de recompensă

”Ai ego-ul prea mare”, i-a reproșat Emil Rengle lui TJ Miles, căruia Faimoșii îi explică că a greșit în felul în care s-a comportat după ce a câștigat, alături de Laura Giurcanu, ștafeta de la jocul de recompensă. ”Din păcate TJ trebuie să învețe o lecție, el se uită la toți de sus. Are nevoie de cineva care să îi dea sfaturi și are nevoie de confirmări”, mai spune Emil Rengle.

Atmosfera devine încinsă, iar CRBL și TJ Miles ajung să ridice tonul. ”Te faci că nu înțelegi”, îi reproșează CRBL.  ”CRBL este foarte individualist”, este replica cu care încearcă să se apere TJ Miles în fața reproșurilor echipei.

Concurenții reality show-ului moderat de Daniel Pavel au un singur gând și de această dată: să dea totul și să adune cât mai multe puncte pentru echipă.

De asemenea, cea mai importantă miză a serii este să nu piardă jocul de imunitate, în caz contrar sunt nevoiți să ajungă la Consiliul de Nominalizare.

ADVERTISEMENT

Până acum cei care au făcut nominalizări la Survivor România 2022 au fost Faimoșii, care au pierdut doi membri: Xonia și Andreea Tonciu. De asemenea, Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din motive medicale.

Survivor România, jocul pentru imunitate. Ce echipă face nominalizări luni, 31 ianuarie 2022

Echipa cu banderolă roșie a suferit două înfrângeri până în momentul de față. Oare reușesc să pună capăt eșecurilor din jungla dominicană?

ADVERTISEMENT

Victoria este de partea celor care luptă și care dau totul pe traseu, lucru care se va vedea în episodul de luni, 31 ianuarie 2022, începând cu ora 20:30.

Până la jocul de imunitate spiritele sunt încinse, mai ales în tabăra Faimoșilor, care au dispute. Emil Rengle, CRBL și TJ Miles sunt implicați într-un scandal de proporții.

ADVERTISEMENT

„Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă”, este de părere câștigătorul de la „Românii au talent” din anul 2018.

„Băi, dacă toți îți spunem, ascultă-ne”, i se adresează CRBL lui TJ Miles extrem de nervos.

ADVERTISEMENT

„CBRL, să fiu sincer, este foarte individualist”, a completat tânărul crescut în Canada.

„Ai un ego foarte mare și pe mai multă lume deranjează faptul că te gândești la tine”, completează Emil Rengle înainte de jocul de imunitate.

Survivor România 2022, Consiliul de Nominalizare

Traseul este unul exclusiv pe nisip, dar chiar și așa nu este deloc ușor. Războinicii și Faimoșii trebuie să dea totul dacă vor să stea liniștiți și să nu riște să plece acasă.

„A sosit momentul să faceți nominalizări”, spune prezentatorul Daniel Pavel de la Survivor România 2022, în ediția de luni, 31 ianuarie.

După emisiune, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”, unde vine cu informații importante. Invitată este chiar fosta asistentă TV, Andreea Tonciu.

Frumoasa brunetă abia așteaptă să le spună fanilor show-ului de la Pro TV cum a fost experiența din jungla dominicană pentru ea și ce lecții a învățat.

ADVERTISEMENT