Life

Survivor România 2022, ediția din 16 ianuarie. Lovitură pentru Faimoși încă de la prima probă

Survivor România 2022 a revenit pe micile ecrane cu al treilea sezon. Competiția sportivă moderată de Daniel Pavel poate fi urmărită la TV, dar și în mediul online.
16.01.2022 | 22:04
Survivor Romania 2022 editia din 16 ianuarie Lovitura pentru Faimosi inca de la prima proba
Survivor România 2022. Live Stream Online pentru prima ediție, 16 ianuarie. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
16-01-2022
20:05

Războinicii câștigă primul joc de recompensă

Primul meci din prima ediție a emisiunii ”Survivor România 2022”, cel de recompensă, pentru obținerea uneltelor de construcție a cabenei este câștigat de Războinici. Scorul final este de 10 la 8.

În ultimul joc s-au luptat Laura Giurcanu și Ștefania. Cea din urmă a adus punctul decisiv pentru echipa albastră și implicit uneltele necesare construcției casei lor din junglă.

16-01-2022
19:28

Faimoșii conduc primul joc de recompensă

La jumătatea primului joc de pe traseele din Republica Dominicană, scorul pentru meciul de recompensă este în favoarea Faimoșilor. Aceștia conduc cu 6 puncte, ultimul fiind adus de Andreea Tonciu, în timp ce Războinicii au reușit să adune numai 4 puncte.

Primul punct din competiția ”Survivor România 2022” a fost adus la Faimoși de Emil Rengle, în timp ce la Războinici diferența a fost făcută de Ramona, prima fată intrată pe traseu.

16-01-2022
18:28

Prima confruntare dintre cele două echipe de la ”Survivor România 2022”. Concurenții luptă pentru uneltele necesare construcției casei lor

Reality show-ul de la Pro TV a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, noi concurenți și noi lupte pentru supraviețuirea în junglă. Atât cei 12 Faimoși, cât și cei 12 Războinici sunt pregătiți să câștige primul joc al primei ediții a noului sezon din 2022.

Înainte de a intra pe traseu, cei 24 de concurenți au avut parte de o surpriză de proporții. Au pășit în Republica Dominicană la bordul unor mașini de lux, s-au pregătit printr-o mică petrecere de cunoaștere, iar apoi a urmat ”furtuna” jocului de supraviețuire.

”Distracția s-a încheiat, vă aștept la primul joc”, le-a spus Daniel Pavel concurenților.

Miza jocului din această seară este una specială, motiv pentru care câștigătorii vor fi răsplătiți cu o recompensă care le va fi benefică în următoarele luni de competiție.

Prima recompensă constă în uneltele (topor, sfoară, cuie, fierăstrău) de care concurenții au nevoie pentru construierea cabanelor în care vor sta în Republica Dominicană.

Prima ediție din sezonul actual se desfășoară în cursul serii de duminică, 16 ianuarie 2022, și poate fi urmărită la Pro TV. De asemenea, emisiunea poate fi urmărită Live Stream Online pe Pro TV Plus.

Mai exact, Survivor România 2022 se vede pe protvplus.ro. În cazul în care pagina va fi restricționată emisiunea va putea fi urmărită pe voyo.protv.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, imediat după finalul reality show-ului, Zanni, câștigătorul sezonului anterior, le aduce celor de acasă „ Extrashow!”, numai pe VOYO.

Survivor România 2022. Live Stream Online pentru prima ediție, 16 ianuarie

Concurenții au plecat deja în Republica Dominicană. Prima zi din competiție îi aduce în fața unui traseu dificil, dar și o recompensă pe măsură, numai de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Toți participanții de la Survivor România 2022, 24 la număr, sunt gata să pună suflet în toate probele pe care le primesc și să ducă mai departe echipa. Dorința de a reuși este mare pentru fiecare.

Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Dezvăluirea are loc duminică, când aventura se întoarce de această dată la Pro TV, dar cu aceeași dorință de a lupta.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul este pregătit să le ofere concurenților o experiență de neuitat, mai ales că este genul de persoană care adoră adrenalina și fiecare ingredient din competiție.

Mulțumirea lui Daniel Pavel este că a revenit la cârma emisiunii de la Pro TV, unde 24 de concurenți iau parte la aventura vieții lor, o aventură care nu poate fi oprită.

ADVERTISEMENT

„Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere! Vi se face pielea valuri – valuri de adrenalină în culoarea Mării Caraibilor!?

Vă încearcă un carusel de emoții și un amalgam de stări competiționale?! Ei bine, asta înseamnă că facem parte din aceeași națiune de supraviețuitori: SURVIVOR ROMÂNIA!

Fiecare ingredient din cel mai magic, emoționant și spectaculos mix de filmare-editing este doar la câteva ore distanță de Voi – Marele Public”, este declarația făcută de Daniel Pavel, moderatorul reality show-ului din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT