Life

Câți bani încasează Războinicii de la Survivor România 2022! Pro TV, mai generos decât Kanal D

La Survivor România 2022, difuzat de Pro TV, au fost stabiliți deja și concurenții din echipa Războinicilor, aceștia urmând să fie plătiți regește pentru fiecare moment petrecut în jungla din Dominicană.
29.12.2021 | 17:00
Cati bani incaseaza Razboinicii de la Survivor Romania 2022 Pro TV mai generos decat Kanal D
Producatorii de la Survivor Romania 2022 s-au dovedit a fi foarte generosi cu cei din echipa Razboinicilor Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, cum vor fi plătiți concurenții din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022. Iar primele informații, dezvăluite de un membru al staff-ului care a dorit să își păstreze anonimatul, arată că cei de la Pro TV au fost mult mai generoși decât Kanal D.

Câți bani încasează Războinicii de la Survivor România 2022

Conform informațiilor obținute de FANATIK, cei de la Pro TV au decis să pună o sumă serioasă ”la bătaie” și pentru plata Războinicilor, totul pentru a se asigura că Survivor România 2022 va avea succesul sperat în audiențe.

ADVERTISEMENT

Așa că, după discuțiile legate de onorariile pe care le-au oferit vedetelor din echipa Faimoșilor, cei din Pro TV și producătorii turci ai emisiunii au stabilit și sumele dedicate Războinicilor. Iar acestea nu sunt deloc mici.

Mai exact, fiecare dintre cei 12 Războinici aflați la startul Survivor România 2022 va încasa, săptămânal, o sumă cuprinsă între 1.000 și 1.250 de euro. Suma este, evident, brutul, urmând ca, la sfârșitul competiției, în momentul încasării onorariilor, fiecare concurent să plătească dările cuvenite pentru banii cu care a fost plătit.

ADVERTISEMENT

Dar, și așa, Războinicii care vor apărea în Survivor România 2022 la Pro TV sunt mai bine plătiți, conform informațiilor FANATIK, față de cei de la Kanal D. Aceștia din urmă încasau câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

Un calcul simplu arată însă că Războinicii se pot și ei îmbogăți de-a lungul celor minimum patru luni de concurs. Unii dintre ei, dacă ajung până în ultima fază a competiției, pot câștiga nu mai puțin de 25.000 de euro, sumă la care se poate adăuga și marele premiu al Survivor România 2022: 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2022

Deja, Pro Tv a anunțat vedetele pe care se bazează să conducă în topul audiențelor cu Survivor România 2022. Războinicii însă mai au de așteptat până la prezentarea oficială chiar dacă, deja, în clipurile de promovare ale emisiunii care va debuta pe micile ecrane din 16 ianuarie 2022, apar figurile celor 12 concurenți ai echipei albastre.

E adevărat, deja, FANATIK a identificat câțiva dintre concurenții din echipa Războinicilor, doi dintre aceștia făcându-se remarcați în alte show-uri, dar la ”rivalii” de la Antena 1. Astfel, Elena Matei, tânăra care s-a făcut remarcată în finala celui mai recent sezon de Chefi la Cuțite va pleca și ea în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ei i se va alătura, tot în echipa Războinicilor, Blaze, un tânăr cunoscut ca și vlogger și care a făcut senzație în reality-show-ul matrimonial Mireasa, tot de la Antena 1. De asemenea, printre persoanele cunoscute care fac parte din echipa albastră se mai numără Guiu Haricleea și Alexandru Delea.

Din echipa Faimoșilor, cei 12 care se vor opune Războinicilor la debutul Survivor România 2022, fac parte Otilia Bilionera, Xonia, CRBL, Emil Rengle, Radu Itu, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

Survivor România, de la Kanal D, la Pro TV

După ce au făcut cifre record de audiență cu sezonul din acest an de Survivor România 2021, Kanal D a rămas fără emisiune în dauna celor de la Pro TV. Astfel, după îndelungi negocieri, Pro TV a reușit să obțină d ela producătorii turci ai emisiunii dreptul de a difuza show-ul Survivor România 2022, data anunțată pentru lansare fiind de 16 ianuarie 2022.

Pe lângă show-ul propriu-zis, Pro TV a  reușit să îl preia și pe prezentatorul căruia i se datorează cel puțin o parte a succesului emisiunii, Daniel Pavel. Ba chiar, de curând, șefii din Pache Protopopescu au bătut palma și cu Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, acesta urmând să se ocupe de o emisiune online dedicată celui mai nou sezon al show-ului.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, spunea prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT