Life

Zanni este prezentatorul emisiunii Survivor Extrashow. Ce surprize sunt anunțate după ce se termină primul episod al sezonului 3

Imediat după terminarea primului episod al emisiunii ”Survivor România 2022”, Zanni anunță un show cu multe surprize. Artistul va prezenta online ”Survivor: Extrashow”.
15.01.2022 | 19:40
Zanni este prezentatorul emisiunii Survivor Extrashow Ce surprize sunt anuntate dupa ce se termina primul episod al sezonului 3
Zanni va prezenta ”Survivor: Extrashow”. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte de începerea noului sezon ”Survivor România”, ce se va vedea la Pro TV, Zanni, cel care a câștigat ediția trecută marele premiu, a vorbit despre postul de prezentator pe care-l va ocupa începând cu data de 16 ianuarie 2022.

Câștigătorul ediției din 2021 va prezenta ”Survivor: Extrashow”

Protejatul lui Alex Velea declară că imediat după finalul primului episod al sezonului trei al emisiunii, va fi alături de fanii emisiunii cu picanterii din spatele camerelor de filmat și nu numai.

ADVERTISEMENT

Începând cu data de 16 ianuarie 2022, după ora 23:00, imediat ce show-ul de la TV ajunge la final, aventura din Republica Dominicană continuă în mediul online cu ”Survivor: Extrashow”, prezentat de Zannidache.

În fiecare seară de duminică, luni și marți, după ce Pro TV încheie transmisiunea de pe traseele din Dominicană, Zanni și invitații săi se vor conecta online pe VOYO, acolo unde se va putea vedea trei seri la rând ”Survivor: Extrashow”.

ADVERTISEMENT

Artistul promite că va avea alături invitați unul și unul, împreună cu care va aduce în fața fanilor emisiunii sportive și de supraviețuire, pentru a le comenta, cele mai senzaționale momente prezentate la Pro TV.

”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul ”Survivor: Extrashow”, conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

Zanni a semnat cu Pro TV

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Pro TV și-a dorit ca Zanni să fie implicat, pe post de prezentator,  în noul sezon ”Survivor România 2022”.

Pentru a se asigura că emisiunea va avea parte de o vizibilitate la fel de mare și în mediul online, precum la TV, cum au demonstrat-o audiențele de la postul turcesc, Pro TV dorind să dezvolte și această latură, i-a oferit lui Zanni o ofertă de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial artistul a ezitat să vorbească despre contractul semnat cu Pro TV, ulterior, fără să ofere prea multe detalii, în exclusivitate, pentru FANATIK, Zanni și-a asumat implicarea în proiectul ”Survivor România 2022”.

”O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, ne-a spus, în exclusivitate, Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT