Life

Survivor România 2023, 21 februarie. Război total în echipa Faimoșilor, trei sunt propuși spre eliminare

Ce se întâmplă în ediția din această seară de la Survivor România. Este război total în echipa Faimoșilor, iar trei dintre ei i sunt propuși spre eliminare.
21.02.2023 | 16:00
Survivor Romania 2023 21 februarie Razboi total in echipa Faimosilor trei sunt propusi spre eliminare
Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt propuși spre eliminare. Foto Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în ediția de pe 21 februarie la emisiunea Survivor România. Este un război total în echipa Faimoșilor, iar trei dintre aceștia sunt în pericol de eliminare.

Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt propuși spre eliminare

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor, chiar dacă aceștia au reușit să obțină victoria în fața Războinicilor în ediția trecută.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de norocoși au fost aceștia în ediția de pe 21 februarie, deoarece au pierdut proba în fața adversarilor, iar scandalul a început din nou să prindă contur în echipa celebrităților din Dominicană.

Faimoșii pierd cea de-a doua imunitate a săptămânii în fața Războinicilor, iar conflictele izbucnesc rapid printre concurenții ce oricum s-au certat și după ce au câștigat.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce scorul este de 10 la 7 în favoarea Războinicilor, Faimoșii sunt nevoiți să ajungă la consiliul de nominalizare nu oricum, ci cu o decizie referitoare la colegul pe care vor să îl vadă trimis acasă.

Trei Faimoși sunt propuși spre nominalizare

În urma votului colegilor din echipa Faimoșilor, cel care este nominalizat de echipa sa este Ionuț Iftimoaie, care a obținut cele mai multe voturi de la membrii tribului său.

ADVERTISEMENT

La imunitatea individuală, Ada este cea care se impune în fața colegelor ei și are o propunere clară: Kamara, pe care vrea să-l vadă plecând acasă.

În schimb, la băieți, cel care câștigă colanul de imunitate este Remus, care îl propune pe Doc pentru eliminare. De altfel, cei doi au avut un conflict și în ediția precedentă, când îl acuza pe Doc că este o persoană neonestă și că vrea mereu să-și târască echipa „în mocirlă”.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, între cei doi colegi de echipă va izbunci un adevărat scandal la consilul de nominalizare din aveastă seară la Survivor România. Vorbele grele își vor spune și Kamara și Doc, care deja au un conflict de zile bune la Survivor, cu acuzații din ce în ce mai grave.

ADVERTISEMENT